Chrisco 3-i-1 Plyslegetøj med pivelyd

Er din hund vild med mad og at lege? Nu kan du opfylde din hunds to største glæder på én gang. Ved køb af Chrisco 3-i-1 Plyslegetøj kan du nemlig vælge imellem en hamburgerryg og en bøtte med kyllingestykker i. Alt sammen noget der ser lækkert ud, men i virkeligheden bare er rigtig sjovt at lege med. Pivelyden finder du inde i kyllingestykkerne samt hamburgerryggen. Lyden er med til at vække din hunds opmærksomhed. Alt legetøjet er i perfekte størrelser til hunde i alle aldre, og delene er nemme at kaste, så du kan aktivere din hund på en sjov måde.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14165

Lagerstatus: På lager

49,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Chrisco 3-i-1 Plyslegetøj med pivelyd vækker din hunds opmærksomhed
  • Sjovt legetøj, der ligner lækkert mad
  • Vælg mellem 2 forskellige: Hamburgerryg eller bøtte med kyllingestykker
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco 3-i-1 Plyslegetøj med pivelyd