Ny

Chrisco Blæksprutte med pivelyd, 35 cm

Hundelegetøjet Chrisco Blæksprutte med bold og pivelyd er lækkert blødt og dejligt at putte med, og så kan din hund nemt gribe fast i de flagrende arme. Pivelyden er med til at vække din hunds jagtinstinkt .ligesom den vækker din hunds opmærksomhed og gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen. Bolden i legetøjet hopper, når du kaster med den og gør hundelegetøjet sjovt at lege med.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor ro i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.


Størrelse: 35 cm

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 14185

Lagerstatus: På lager

49,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Blæksprutte med bold og pivelyd
  • Fås i tre forskellige mønstre
  • Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed
  • Legetøjets arme gør, at din hund nemt kan få fat på blæksputten
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste
  • Dejligt blødt legetøj i plys
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Blæksprutte med pivelyd, 35 cm