Chrisco Dino med pivelyd, 42 cm

Chrisco Dino med pivelyd er fremstillet i det lækreste bløde stof og gummi i flotte farver. Vælg mellem 3 sjove modeller, der alle er lige til at kramme. Dinoen piver højt, når du eller din hund, trykker den på maven. Pivelyden gør, at hunde i alle aldre bliver helt vilde af glæde. De elsker at ruske legetøjet og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, finder tryghed i at putte med bamser i almindelighed (og selvfølgelig også denne dino), da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.


Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har du tidligere oplevet, at din hund hurtigt bider legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet Petstages Orka legetøj, andet gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Dinoen indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge.

Størrelse: Længde: 42 cm

Varenummer: 14251

Lagerstatus: Ikke på lager

59,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Lækker julegaveidé, der giver masser af underholdning til store og små
  • Let at kaste
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Med pivelyd.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Dino med pivelyd, 42 cm