Ny

Chrisco Halloweengræskar med reb og pivelyd, 32 cm

Chrisco Halloweengræskar med reb og pivelyd er til dig med hund, som er vild med Halloweeen. Du pynter sikkert op til Halloween og holder en stor, uhyggelig fest for børn og barnlige sjæle, og i den forbindelse skal din hund selvfølgelig ikke snydes.

Gør din hund klar til Halloween med et eller flere af vores sjove og uhyggelige Halloweengræskar i orange, grå og grøn. Hundelegetøjet er fremstillet i det blødeste plys, så din hund vil elske at putte med dette Halloweengræskar. Og legetøjet er forsynet med et godt legereb, så din hund nemt kan få fat på det og bære rundt på græskarret med. Som alle andre legereb hjælper det med at fjerne plak og tandsten fra din hunds tænder og giver masser af spændende leg og aktivering. Halloweengræskarret kan også bruges som trækkelegetøj, hvor du holder i den ene ende af legetøjet, mens din hund trækker i modsatte ende.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco eller fx gummilegetøj.

Størrelse: 32 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14359

Lagerstatus: På lager

49,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Søde Halloweengræskar fremstillet i plys med reb
  • Fås i tre forskellige farver
  • Vælg mellem orange, grå og gul
  • Med pivelyd
  • Tryk græskaret på maven, så piver det
  • Giver sjov aktivering og leg
  • Halloweenfest for hunde med legereb og pivelyd
  • Velegnet til alle hunde
  • Ridser ikke ved brug på hårde gulve
  • Rengøres let med varmt vand.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Halloweengræskar med reb og pivelyd, 32 cm