Chrisco Hundeaffaldsposer, 40 stk. med bindesnipper

Chrisco Hundeaffaldsposer, 1 x 40 stk. med bindesnipper - På hver rulle er der 40 poser hundeaffaldsposer med bindesnipper.

Hundeaffaldsposerne med bindesnipper / håndtag er i kraftig plast, hvilket gør dem utroligt holdbare, så du undgår, at de nemt går i stykker. Bindesnipperne på de kraftige poser gør dem nemme at anvende og dermed kan du altid let samle op efter din hund på jeres gåtur og tage den fyldte hundeaffaldspose med til nærmeste skraldespand eller med dig hjem.


Hundeposer, prutteposer, lorteposer, høm høm poser, hundeaffaldsposer – Kært barn har mange navne. Men uanset hvad du kalder dem og uanset hvordan du samler din hunds efterladenskaber op, kan hundeaffaldsposerne med bindesnipper hjælpe dig med din hunds efterladenskaber. 

Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem.

OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid.

Farve: Sort
Bredde: 25 cm 
Højde: 32 cm 
Antal pr. rulle: 40 stk. 

Størrelse: 1 x 40 stk. - 32 x 25 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 x 40 stk. stk.

Nettoindhold: 1 x 40 stk.

Varenummer: 15447

Lagerstatus: På lager

14,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • 1 rulle hundeaffaldsposer med 40 poser
  • Farve: Sort, Bredde: 25 cm, Højde: 32 cm  
  • Hundeaffaldsposer med bindesnipper / håndtag gør det let for dig at samle din hunds efterladenskaber op
  • Bindesnipperne / håndtagene gør, at du nemt kan transportere den fyldte hundeaffaldspose til nærmeste skraldespand eller med hjem
  • Du holder naturen ren, glæder dine omgivelser og skaber respekt om dig som hundeejer ved at samle op efter din hund
  • Du reducerer smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Hundeaffaldsposer, 40 stk. med bindesnipper