Chrisco Julebamse med pivelyd, 45 cm

Chrisco Julebamse med pivelyd måler 45 cm og fås som kagemand med rød, grøn eller blå nissehue. Når denne søde kagemand bliver taget frem, er det svært ikke at komme i julestemning. Kagemanden er med sin nissehue og sit sjove ansigt ikke til at stå for. Den vil med sikkerhed sprede masser af dejlig julestemning og give anledning til mange juleknus og kram og ikke mindst masser af sjov leg.

Glæd din hund med en af disse fine julebamser i blødt plys. Den er oplagt som julegave eller som kalendergave til både små og store hunde. Julebamsen er også velegnet som værtindegave til hende eller ham med hund.

Hunde i alle aldre vil elske at lege med julebamsen, og hvalpe kan få tryghed af at ligge tæt på den. Piverten giver sjov lyd fra sig, når du eller din hund trykker på bamsen.

Mange hunde elsker plysdyr og plysbamser med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet hårdt gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Legetøjet indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge.

Størrelse: 45 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14357

Lagerstatus: På lager

39,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Julebamse med pivelyd til din hund i den søde juletid
  • Modellen på julebamsen er en kagemand med rød, grøn eller blå nissehue
  • Piverten giver sjov lyd fra sig, når du eller din hund trykker på bamsen
  • Giver sjov aktivering
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Vi har masser af gode ideer til julegaver - sjove modeller plysbamser med pivelyd som disse er altid et hit.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Julebamse med pivelyd, 45 cm