Ny%

Chrisco Julepakke til hunde, 10 stk.

Chrisco Julepakke til hunde med 10 herlige juleprodukter er perfekt til dig, der vil glæde og forkæle din hund op til jul og i hele juletiden. Pakken er velegnet til såvel store som små hunde og kan selvfølgelig også bruges som værtindegave til hende eller ham med hund.

Ved køb af denne julepakke får du en GRATIS julekalender til din hund med i prisen, og du sparer således 49,95 kr. i forhold til de vejledende udsalgspriser.

Denne julepakke til hunde fra Chrisco indeholder:Her hos Chrisco elsker vi julen, og derfor synes vi, at din hund også skal mærke, at det snart er jul med disse velsmagende lækkerier, julekalender og hundelegetøj. Din hund vil elske dig for det. Der er tale om supergode valg til at komme under juletræet, til adventskalenderen, som kalendergave eller måske værtindegave til hende eller ham med hund.

Julepakken fås også i en stor udgave, der indeholder endnu flere sunde og velsmagende produkter, inkl. alle favoritgodbidderne såsom Tunguffer, Andekråser, Kyllingebidder, Lammespyd m.fl. Find den her: Chrisco Julepakke til hunde, 16 stk.

Oprindelsesland: Kina

Nettoindhold: 10 stk.

Varenummer: 413620

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 239,60 DKK

Tilbudspris 189,65 DKK

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Chrisco Julepakke til hunde
  • Indeholder 10 herlige juleproduker, som din hund vil elske
  • Du får både knasende sprøde, lækre og tandrensende hundesnacks, legetøj og julekalender med i prisen
  • Supergode valg til at komme under juletræet, til adventskalenderen, som kalendergave eller måske værtindegave til hende eller ham med hund
  • Julepakken passer til såvel store som små hunde
  • Ikke egnet til hvalpe under 6 mdr.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Julepakke til hunde, 10 stk.