Ny

Chrisco Juleplys med pivelyd og raslelyd, 35 cm

Chrisco Juleplys med pivelyd og raslelyd findes i to forskellige farver og modeller. Vælg mellem en snemand og et rensdyr. De er fremstillet af forskellige former for stof. Julebamsen piver, når du eller din hund, trykker den på hovedet. De 6 arme er fyldt med et materiale, der rasler, når du eller din hund rører ved dem. De sjove lyde og de forskellige teksturer gør, at hunde i alle aldre vil elske at lege med den.

Et oplagt valg til at komme under juletræet eller som kalendergave eller måske værtindegave til hende eller ham med hund.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet Petstages Orka legetøj, andet gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: Længde: 35 cm

Varenummer: 14290

Lagerstatus: På lager

39,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Sjov juleplys / julebamse med pivelyd og raslelyd
  • Vælg mellem en snemand og et rensdyr
  • Stimulerer din hund, da der udover pivelyden i hovedet er raslelyd i alle 6 arme
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Fremstillet i forskellige stoffer og farver.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Juleplys med pivelyd og raslelyd, 35 cm