%

Chrisco Kødben, 24 cm - vandlegetøj

Chriscos Kødben er vandlegetøj med pivelyd, det er stimulerer din hunds lege- og jagtinstinkt og giver sjov aktivering af din hund uanset om I er inde eller ude.

Kødbenet, der er fremstillet i slidstærkt polyester, kan flyde, så leg med det på stranden, i vandet, hjemme i haven eller når I er ude at gå tur. Det er også ideelt til indendørs leg, da det ikke ridser gulvene.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Kødbenet er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide ting i stykker, anbefaler vi i stedet Chrisco tyggeting af oksehuder. Giv den evt. også Petstages ORKA, da det er super slidstærkt og er ideelt til hunde med stærke kæber.

Størrelse: 24 x 14 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14520

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,95 DKK

Tilbudspris 19,95 DKK

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Sjovt vandlegetøj
  • Kan flyde
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Med pivelyd
  • Fremstillet i slidstærkt polyester.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Kødben, 24 cm - vandlegetøj