Ny

Chrisco Latexgris med naturtro lyd, 17,5 cm

Chrisco Latexgris med naturtro lyd, dvs. den grynter, når man trykker den på maven. Din hund vil med garanti hygge sig med den og lege rigtig godt. Lyden og den sjove overflade på latexgrisen er med til at aktivere den.

Latexgrisen er solidt, vaskbart og giftfrti hundelegetøj, og den indeholder selvfølgelig ikke ftalater. Mange hunde elsker latexlegetøj med forskellige former for lyd. De elsker at lege med det og bide i det for at få det til at pive eller give lyd fra sig, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med latexlegetøj, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco eller fx gummilegetøj.

Latexgrisen fås i blå, grøn og orange.

Størrelse: L: 17,5 x H: 9 cm x D: 9 cm

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 14269

Lagerstatus: På lager

39,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Supersjov gris fremstillet i kraftig latex
  • Med naturtro lyd – real sound
  • Tryk den på maven, så grynter den som en gris
  • Giver sjov aktivering og leg
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Ridser ikke ved brug på hårde gulve
  • Rengøres let med varmt vand.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Latexgris med naturtro lyd, 17,5 cm