Ny

Chrisco Latexgris m. naturtro lyd, 18 cm

Chrisco Latexgris med naturtro lyd er det sødeste latexlegetøj, der giver lyd fra sig, når enten du eller din hund trykker den på maven. Din hund vil med garanti hygge sig med den og lege rigtig godt. Den naturtro lyd grynter som en gris, og lyden er med til at aktivere din hund. Grisen kan fås i gul, lyserød og grå.

Grisen er et solidt, vaskbart og giftfrti hundelegetøj, og den indeholder selvfølgelig ikke ftalater. Mange hunde elsker latexlegetøj med forskellige former for lyd. De elsker at lege med det og bide i det for at få det til at pive eller give lyd fra sig, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med latexlegetøj, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco eller fx gummilegetøj.

Størrelse: 18 cm

Varenummer: 14311

Lagerstatus: På lager

39,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Sød latexgris fremstillet i kraftig latex
  • Grisen fås i tre forskellige farver
  • Vælg imellem gul, lyserød og grå
  • Med naturtro lyd – real sound
  • Tryk hundelegetøjet på maven, så grynter den som en gris
  • Giver sjov aktivering og leg
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Velegnet til små og mellemstore hunde
  • Ridser ikke ved brug på hårde gulve
  • Rengøres let med varmt vand.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Latexgris m. naturtro lyd, 18 cm