Ny

Chrisco Latexpindsvin med pivelyd, 15 cm

Chrisco Latexpindsvin med pivelyd er lige noget for hunden, der er helt vild med latexlegetøj med pivelyd. Dette hundelegetøj giver din hund spændende leg i timevis og er lige velegnet til små, mellemstore og store hunde. Det er blødt og skånsomt for tænderne.

Latexpindsvinet hjælper med at få din hunds opmærksomhed, og det piver, når din hund leger med det, bider i det eller du trykker det på maven. Hundelegetøjet er nemt at få fat på og utrolig holdbart, da det kan holde til mange bid og vild leg. Din hund vil med garanti hygge sig med latexlegetøjet og lege rigtig godt. Pivelyden og de sjove pigge på ryggen er i hvert fald med til at aktivere den.

Latexpindsvinet er solidt, vaskbart og giftfri hundelegetøj uden nogen form for ftalater. Mange hunde elsker latexlegetøj med forskellige former for lyd. De elsker at lege med det og bide i det for at få det til at pive eller give lyd fra sig, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med latexlegetøj, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. 

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. 

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco eller fx gummilegetøj.

Størrelse: 15 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14360

Lagerstatus: På lager

39,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
 • Pindsvin på 15 cm fremstillet i latex
 • Latexlegetøj med pivelyd - fås i 3 flotte farver
 • Hjælper med at få din hunds opmærksomhed
 • Giver din hund sjov aktivering og spændende leg i timevis
 • Blødt og skånsomt for tænderne
 • Hundelegetøjet er nemt at få fat på og utrolig holdbart
 • Kan holde til mange bid og vild leg
 • Både små, mellemstore og store hunde vil få stor glæde af dette hundelegetøj
 • Giver tryghed til især hvalpe
 • Ridser ikke ved brug på hårde gulve
 • Rengøres let med varmt vand.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Latexpindsvin med pivelyd, 15 cm