Chrisco Massive tyggeben, 2 stk./21 cm

Chrisco Massive tyggeben er pressede oksehuder, der renser din hunds tænder for plak og tandsten og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Disse pressede ben af oksehud er især velegnet til hunde af store racer.

Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke.

Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Din hund skal kunne gabe om benet og let kunne bære det rundt. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder.

Massive tyggeben bliver presset ad to omgange. Råhuderne bliver først pakket som en forårsrulle af stykker af råhud, og mens rullerne er semivåde, bliver de presset en første gang, så de får form som et tyggeben. Derefter bliver de lagt til tørring, og når de er 100 % tørre, får de næste tryk, som gør dem helt skarpe i form og hårdhed. Tørringen sker under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt.

De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

Massive tyggeben består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Massive tyggeben, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at de går i galt i halsen på din hund.

Chrisco Massive Tyggeben bør nydes på et vaskbart underlag.

Oprindelsesland: Thailand.

 

59,95 kr.
  • Varmebehandlede, fedtfattige og med højt proteinindhold
  • Hårdt pressede massive tyggeben
  • Giver lang tyggetid
  • Renser din hunds tænder, idet plak og tandsten fjernes fra tænderne
  • Forhindrer dårlig ånde hos din hund
  • Styrker din hunds tandkød, gummer og kæber
  • Holder din hund beskæftiget med noget rart i lang tid
  • Aktiverer din hund med noget fornuftigt i stedet for med hjemmets sutsko, dørkarme, ledninger m.m.
  • Særdeles velegnet til hunde af store racer.

Chrisco Massive tyggeben er et fodermiddel til hunde. Det anvendes som supplement til foder, der dækker hundens daglige behov.

Husk, at din hund altid skal have fri adgang til vand.

Sammensætning:
Rensede, tørrede og varmebehandlede oksehuder.

Analytiske bestanddele:
Energi (100 g):                     1000 kJ/360 kcal
Råprotein:                                               82,9 %
Træstof:                                                     0,2 %
Råfedt:                                                       1,4 %
Råaske:                                                    1,9 %
Vand:                                                       13,3 %

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28