Ny

Chrisco Plysand m. pivelyd og raslelyd, 35 cm

Endnu en ny plysand til samlingen? Chrisco Plysand med pivelyd og raslelyd er dejlig blød og perfekt til at putte med. Men den bløde plysand er meget mere end det. Den indeholder nemlig både pive- og raslelyd, der er med til at aktivere din hund. Pivelyden fremstår tydeligt, når anden bliver trykket på maven, mens dens store og flagrende vinger indeholder den opmærksomhedsskabende raslelyd. Plysandens egenskaber gør legetøj til et hit for hund i alle aldre, og din hund vil elske at lege med den igen og igen.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge.

Størrelse: 35 cm.

Varenummer: 14161

Lagerstatus: På lager

44,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Plysand med pivelyd og raslelyd der vækker din hunds opmærksomhed
  • Hundelegetøj med herlig raslelyd, der stimulerer din hunds jagtinstinkt
  • Vingerne gør, at din hund let kan få fat på legetøjet
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysand m. pivelyd og raslelyd, 35 cm