Ny

Chrisco Plysand m. pivelyd & vinger, 35 cm

Chrisco Plysand med pivelyd, store vinger og søde fødder er den sidste nye and i Chriscos andefamilie. Hundelegetøjet er lækker blødt og dejligt at putte med, og så kan din hund nemt gribe fast i de flagrende vinger og fødder. Pivelyden vækker din hunds jagtinstinkt og opmærksomhed, så din hund vil elske at lege med den igen og igen.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, og det bløde plys vil give dem tryghed, når de ligger med den i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, har stor glæde af at putte med det bløde plysdyr. De kan få den samme fornemmelse, som de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. 

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: 35 cm

Varenummer: 14153

Lagerstatus: På lager

44,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • To søde modeller plysand med pivelyd
  • Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed
  • Plysanden er forsynet med to store vinger og fødder, din hund nemt kan gribe fat i
  • Plysanden er fremstillet i blødt plys, som din hund vil elske at putte med
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysand m. pivelyd & vinger, 35 cm