Ny

Chrisco Plysbondegårdsdyr med bold & pivelyd, 10 cm

Chrisco Plysbondegårdsdyr med bold og pivelyd er super sjov at lege med for din hund. Din hund kan nemt gribe fast om plysdyret, der har en bold med pivelyd indeni, eller tage fat i enten plysdyrets ører eller ben. Pivelyden er med til at vække din hunds jagtinstinkt  og vække dens opmærksomhed. Bolden, der er forsynet med aktiverende dupper, i legetøjet hopper, når du kaster med den og er sjov at lege med.


Bondegården er udvidet, således at de søde modeller, du denne gang kan vælge mellem til din hund, er: brun bjørn, stribet zebra eller en hvid ulv.

Mange hunde elsker legetøj med pive- og raslelyd. De elsker at ruske legetøjet og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: 10 cm

Varenummer: 14305

Lagerstatus: På lager

29,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Plysdyr med indvendig bold med pivelyd
  • Selve bolden er forsynet med dupper, der hjælper med at stimulere din hund
  • Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed
  • Fås i tre søde modeller: Zebra, bjørn eller ulv
  • Pivedyret er let at gabe over og både ører og ben er nemme at få fat på
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysbondegårdsdyr med bold & pivelyd, 10 cm