Ny

Chrisco Plysdue med pivelyd og raslelyd, 35 cm

Chrisco Plysdue med pivelyd og raslelyd er virkelig skønt hundelegetøj. Vingerne rasler ved berøring, og duen piver højlydt, når du eller din hund trykker på den. Et sikkert hit for hunde i alle aldre. Hundelegetøjet er lækkert blødt og dejligt at putte med, og så kan din hund nemt gribe fast i de flagrende vinger med raslelyd. Raslelyden er med til at vække din hunds jagtinstinkt. Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen.

Mange hunde elsker alle former for bamser og plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.


Størrelse: 35 cm

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 14148

Lagerstatus: På lager

44,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Plysdue med pivelyd og raslelyd, der vækker din hunds opmærksomhed
  • Duens vinger rasler højlydt, hvilket også stimulerer din hunds jagtinstinkt
  • Vingerne gør, at din hund let kan få fat på legetøjet
  • Fremstillet af dejlig blødt matriale
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysdue med pivelyd og raslelyd, 35 cm