Ny

Chrisco Plysdyr m. bold og pivelyd, Ø 10 cm

Chrisco Plysdyr med bold og pivelyd er det perfekte legetøj til hunde i alle aldre. Indeni plysdyret er der en bold indeni, der kan pive og vække din hunds opmærksomhed. Legetøjets bold gør det nemt at kaste med, og det aktiverer derfor din hund på en sjov måde. Plysdyret kommer i hele 4 forskellige modeller, så du kan vælge lige den, der passer til din hund. Vælg mellem kanin, løve, ræv og hund.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at lege med plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den sikkerhed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Venligst tjek produktet regelmæssigt for skader og udskift legetøjet, hvis det er i stykker, eller hvis dele er blevet væk. Ellers kan dit kæledyr risikere at komme til skade.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: Ø 10 cm.

Varenummer: 14163

Lagerstatus: På lager

29,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Chrisco Plysdyr indeholder både en bold og pivelyd
  • Fås i fire forskellige modeller og farver
  • Vælg imellem kanin, løve, ræv og hund
  • Plysdyret indeholder en bold, der gør, at den hopper sjovt, når du kaster med den
  • Pivelyden vækker din hunds opmærkesomhed
  • Blødt og lækkert hundelegetøj, der er lige til at kramme
  • Nemt at få fat på
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysdyr m. bold og pivelyd, Ø 10 cm