Ny

Chrisco Plysdyr m. raslelyd & pivelyd, 36 cm

Chriscos Plysdyr med raslelyd og pivelyd er sjov at lege med for hvalpe såvel som voksne hunde. Den er lækker blød, slasket og lige til at kramme.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd og raslelyd. Så kan din hund lide pivelyd og raslelyd, kan du vække dens opmærksom med dette sjove plysdyr. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan blive roligere ved at putte med et blødt plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Chrisco Plysdyr har tre forskellige modeller, som du kan vælge imellem til din hund. Vælg mellem en elefant, en vaskebjørn og en ko. 

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: 36 cm

Varenummer: 14155

Lagerstatus: På lager

49,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Sødt plysdyr med raslelyd og pivelyd i tre forskellige modeller
  • Vælg mellem en elefant, en vaskebjørn og en ko
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste
  • Lækker, blød og slasket og lige til at kramme
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysdyr m. raslelyd & pivelyd, 36 cm