Ny

Chrisco Plysdyr med raslelyd & pivelyd, 36 cm

Chrisco Plysdyr med raslelyd & pivelyd er superblødt hundelegetøj. Alle de tre søde modeller er gode til leg, da de vækker hundens legeinstinkt med deres pivelyd og raslelyd. Plysbamsen er også helt ideel, når din hund ligger og slapper af i sin kurv og gerne vil ruske lidt i og kramme den nuttede plysbamse. Har du en hvalp, så er denne bløde plysbamse også supergod til at give den den tryghed, den fik sammen med dens søskende de første 8 uger.

Da der ikke er fyld i denne plysbamse, er den også rigtig god, hvis du har en hund, der hurtigt bider hul i dens plysbamser og hiver alt fyldet ud af den. Her er der kun fyld i bamsens hoved.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Plysdyret indeholder ikke øjneknapper, som hunden kan sluge.

Størrelse: 36 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14317

Lagerstatus: Ikke på lager

44,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • De sødeste plysbamser uden fyld, men med raslelyd og pivelyd
  • Raslelyden og pivelyden giver sjov aktivering af din hund
  • Lækker, blød og slasket og lige til at kramme
  • Fås i flere forskellige farver: Rød, orange og blå 
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysdyr med raslelyd & pivelyd, 36 cm