Ny

Chrisco Plysfrisbee med pivelyd, Ø 17 cm

Chrisco Plysfrisbee med pivelyd, 17 cm, fås i tre modeller. Hver frisbee er forsynet med det skønneste ansigt, du kan tænkte dig. Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen. Kast frisbeen til din hund og den vil elske at fange den og komme retur til dig med den. Det sjove legetøj passer til hunde i alle aldre og kan også fungere som en sjov bamse, som din hund kan hygge sig med.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: Ø 17 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14294

Lagerstatus: På lager

34,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Chrisco Plysfrisbee med pivelyd
  • Ø 17 cm
  • Vælg mellem tre sjove modeller
  • Nem at få fat på
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysfrisbee med pivelyd, Ø 17 cm