Ny

Chrisco Plysmaskot med pivelyd, 36 cm

Chrisco Plysmaskot med pivelyd er ideel til mange timers leg. Bamsen, der piver ved tryk på maven, vil følge din hund overalt. Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen.

Maskotten med en dannebrogsfarvet fodbold på maven bringer glæde for hunde i alle aldre og børn og folk med barnlige sjæle, der elsker sport og ikke mindst når Danmark skal i ilden. Dette hundelegetøj er nemt at få fat på, lækkert blødt og dejligt at putte med.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Venligst tjek produktet regelmæssigt for skader og udskift legetøjet, hvis det er i stykker, eller hvis dele er blevet væk. Ellers kan dit kæledyr risikere at komme til skade.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.
 


 

Størrelse: 36 cm

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 14807

Lagerstatus: På lager

49,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Plysmaskot med sjov pivelyd, der vækker din hunds opmærksomhed
  • Blødt og lækkert hundelegetøj, der er lige til at kramme
  • Nem at få fat på
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Let at kaste
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Også velegnet som maskot til sportsarrangementer.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Plysmaskot med pivelyd, 36 cm