Ny

Chrisco Regnbueplysdyr m. bold & pivelyd, 13 cm

Chrisco Regnbueplysdyr med bold og pivelyd er ideel til hvalpe såvel som voksne hunde. Du kan vælge imellem 4 forskellige modeller og farver, så den passer perfekt til din hund. Vælg mellem farverne blå, orange, lilla og lyserød.

Hundelegetøjet er nemt at få fat på med sin runde form, og det er lækkert blødt og dejligt at putte med. Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen.

Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at lege med plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den sikkerhed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Venligst tjek produktet regelmæssigt for skader og udskift legetøjet, hvis det er i stykker, eller hvis dele er blevet væk. Ellers kan dit kæledyr risikere at komme til skade.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: 13 cm

Varenummer: 14154

Lagerstatus: På lager

29,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Chrisco Regnbueplysdyr har en sjov pivelyd, der vækker din hunds opmærksomhed
  • Plysdyret indeholder en bold, der gør, at den hopper sjovt, når du kaster med den
  • Blødt og lækkert hundelegetøj, der er lige til at kramme
  • Nem at få fat på
  • Adspreder og motionerer hund og ejer
  • Giver sjov aktivering
  • Giver tryghed til især hvalpe.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Regnbueplysdyr m. bold & pivelyd, 13 cm