Ny

Chrisco Vinyllegetøj, 10 cm

Chriscos Vinyllegetøj består lige nu af 3 farverige modeller med pivelyd. Vælg mellem pink, grønt og blåt hundelegetøj til din hund.

Hundelegetøjet er sjovt for din hund uanset hvor gammel den er. Pivelyden fanger hurtigt dens opmærksomhed. Din hund vil elske at lege med det og bide i det for at få det til at pive, ligesom den helt sikkert vil elske at ligge og putte med det i kurven. Har du en hvalp, der lige er flyttet fra moderen, kan også finde stor tryghed i at putte med vinyllegetøj, da det kan give den den tryghed, den tidligere har fået fra sine søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Legetøjet er solidt, vaskbart og giftfrit og indeholder ikke ftalater. Det er værd at vide, at det ikke ridser ved brug på hårde gulve.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra din hund, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet Petstages Orka legetøj, hårdt gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: 10 cm

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Varenummer: 14265

Lagerstatus: På lager

25,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Vinyllegetøj med pivelyd i friske farver
  • Fås i 3 forskellige farver og modeller
  • Vælg mellem pink, grøn og blå
  • Sjovt at lege med
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Fanger hurtigt din hunds opmærksomhed
  • Ridser ikke ved brug på hårde gulve
  • Rengøres let med varmt vand.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Vinyllegetøj, 10 cm