Fresco Dry Raw Food Complete plus Beef, 1 kg ℮

Fresco Dry Raw Food er fremstillet af rent kød, kalciumben, grøntsager, frugt og olier i høj kvalitet. Alle nødvendige næringsstoffer / ingredienser indgår i dette produkt, og der er ikke tilsat kunstige mineraler eller vitaminer til dette produkt. Alt er fuldstændig naturligt.

Din hund bliver ikke kun skadet af miljøbestemte faktorer, men i stigende grad også af ingredienserne i dens foder. Konventionelt foder indeholder ofte konserveringsmidler og øvrige tilsætningsstoffer samt kemiske rester, der kan forårsage sygdomme som tumorer, nyre- og leverskader, sygdomme i bevægeapparatet, fertilitetsforstyrrelser og allergier. Fresco har derfor besluttet sig for fuldstændig at undgå nogen for for tilsætningsstoffer i deres Dry Raw-foderprodukter.

Fresco Dry Raw Food er fremstillet på en helt anden måde end alt andet konventionelt Premium-tørfoder. I stedet for at ekstrudere ingredienserne under højt tryk og under høje temperaturer, så bliver disse produkter udsat for en minutiøs og nænsom luft- og frysetørring. Som et resultat af denne unikke luft- og frysetørringsproces er alle vitale næringsstoffer bevaret, og ingredienserne er fuldt ud lige så sunde og nærende som det oprindelige produkt.

Til at producere 1 kg Fresco Dry Raw, er der brugt 4 kg of Fresco Complete Plus for at opnå dette fantastiske resultat, eftersom at  vandindholdet/ er næsten fuldtstændig fjernet i forbindelse med tørringsprocessen.

Det meste hundefoder er fremstillet af råvarer af dårlig kvalitet, hovedsageligt korn, benmel og fedtstoffer, som så bliver ekstruderet under højt tryk og under høje temperaturer. Da de naturlige næringsstoffer for en stor dels vedkommende bliver ødelagt under fremstillingen, er det ensbetydende med at livsvigtige vitaminer og  mineraler bliver kunstigt sprøjtet på foderet. Ligeledes er det meget normalt, at endnu flere konserveringsmidler og øvrige tilsætningsstoffer bliver brugt.

Ingredienser i et typisk hundetørfoder, der er blevet ekstruderet:
- En forholdsmæssig lille andel af fersk kød (for det meste som fedt)
- Forarbejdet kød (deklareret som tørret kød)
- Korn eller stivelse (fx fra kartofler)
- Røg-aromaer
- Bindemidler
- Farvestoffer, fx titaniumdioxid (Ofte deklareret som EU-godkendte tilsætningsstoffer)
- Tilskud af kunstige vitaminer og mineraler
- Smagsforstærkere

Til sammenligning er der udelukkende brugt naturlige ingredienser i Fresco Dry Raw. I dette foder vil du kun finde fersk kød, ben og indmad, grøntsager, frugt og udvalgte olier.

Hunde har behov for store mængder kalcium, fosfor og magnesium - faktisk har de brug for tre gange så meget kalcium som mennesker. Dette får de fra de ferske brystben i Fresco-foderet. Sporelementer så som jern, korn, zink, kobolt jod og selen får de fra kombinationen af indmad og frugt i Fresco Dry Raw.

Din hund har også behov for 10 forskellige aminosyrer dagligt, ligesom umættede fedtsyrer (linolsyre), som stammer fra frisk indmad og muskelkød, ligesom fersk Raw food.

Da vitaminer, særligt fra B-vitaminkomplekset, er signifikant reduceret, efter opvarmning, er Fresco Dry Raw baseret på frysetørring. Lever og olier bliver frysetørret sammen, således at vitaminer bliver bevaret. Posen er med genluk, så foderet holder sig frisk.

Her kan du læse lidt mere om hvilke ingredienser, der er i dette foder og hvorfor netop de er blevet valgt

Sammensætning

Fersk oksekødsmuskelkød (38 %)

Hunde har behov for protein for at opbygge og vedligeholde deres organer og muskler samt for at få deres enzymer til at fungere ordentligt. Kød er en god proteinkilde, fordi det indeholder alle essentiinosyrer i de rette mængder og således har en høj biologisk kvalitet. Derudover indeholder kød jern, zink, selen og B-vitaminer.

Fersk oksehjerte (15 %)
Fersk oksehjerte består hovedsagligt af muskler, dvs. kød. Hjerterne har et højt indhold af protein uden at indeholde meget fedt. Hjerterne giver din hund meget biotin og kalium af højt kvalitet.

Fersk oksekallun (grøn) (10 %)
Frisk lammekallun er af særlig høj kvalitet, fordi det indeholder de grønne planter, som kvæget allerede har fordøjet en gang. Bakterierne i oksekallun har allerede nedbrudt disse planter en gang og omdannet dem til protein af høj kvalitet. Det spiller en vigtig rolle i at hjælpe med fordøjelsen.

Ferske brystben (8 %)
Alle BARF-opskrifter indeholder fint malede brystben. Disse brystben indeholder vigtige ingredienser i form af naturlig kalcium, jern, værdifulde fedtsyrer og enzymer.

Ferske oksenyrer (6 %) er særligt rige på protein og indeholder kun lidt fedt. De indeholder masser af natrium, B12-vitamin og biotin.

Frysetørret okselever (3 %)
Frysetørret okseelever er særligt nærende fordi det indeholder masser af jern og adskillige vitaminer (A-, B2-, B12-, biotin osv.). Den skånsomme frysetørringsproces bevarer de varmefølsomme vitaminer.

Friske ubehandlede æbler (3 %) og pærer (3 %), der kommer lige fra frugtavleren, indeholder C- og B- vitamin, pektin, kalium, kalcium, fosfor, zink, kobber, jern, natrium og jod.

Rødbeder (2 %) og gulerødder (8 %)
Rødbeder og gulerødder indeholder mange vitaminer og mineraler (især kalium). Saponinerne og flavonoiderne, som de indeholder, stimulerer appetitetten og hjælper med at fremme fordøjelsen.

Blåbær (1 %)
Blåbær indeholder først og fremmest mangan og kobber, men også C-vitamin, karoten, jern, kalium, sodium, B-vitaminer og anthocyaner.

Koldpresset solskikkeolie af høj kvalitet (1 %) er en kilde til E-vitamin, linolensyre og alfa-linolensyre samt essentielle fedtsyrer.

Torskeleverolie (0,6 %)
Torskeleverolie er primært en kilde til D-vitamin, men indeholder også en høj andel af A- og E-vitamin og er rig på jod og omega-3 fedtsyrer.

Glutenfri hvedekimolie (0,4 %)
Glutenfri hvedekimolie er en af de olier med det højeste indhold af E-vitamin.

Hybenpulver (0,3 %)
Hybenpulver er rig på naturlig C-vitamin.

Lakseolie (0,3 %)
Lakseolie er en kilde til essentielle fedtsyrer og sørger for et balanceret forhold mellem omega-6 og omega-3.

Algelime (0,3 %), tangmel (0,1 %)
Algelime og tangmel er vigtige mineralkilder (magnesium, kalcium, fosfor og jod).

Obs! Posen er naturligvis en genlukspose.

Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco produkter ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

Oprindelsesland: Tyskland.

Nettoindhold: 1 kg ℮

Varenummer: 13023

Lagerstatus: Ikke på lager

169,00 DKK
Fresco hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
 • Med 80 % oksekødsmuskelkød, indmad og kalciumben
 • Med 20 % grøntsager, frugt og kvalitetsolie
 • Uden korn, kartofler, ris og soja osv.
 • 100 % naturlig
 • Lufttørret
 • Uden fyldstoffer og aromastoffer
 • Uden farvestoffer
 • Uden korn, gluten og soja
 • Uden konserveringsmidler
 • Ikke ekstruderet eller koldpresset
 • Fremstillet i Tyskland af tyske dyr og nøje udvalgte ingredienser
 • Velegnet til hunde i alle størrelser
 • Posen er med genluk, så foderet holder sig frisk
 • Velegnet som fuldfoder.
Fodringsvejledning

Du skal ikke lægge Fresco Dry Raw i blød i vand. Du kan simpelthen servere det som det er. Selvfølgelig skal du sørge for, at din hund altid har tilstrækkeligt med vand til rådighed.

- Voksne hunde af store racer (30 kg og opefter): ca. 0,8-1 % af hundens vægt
- Voksne hunde af mellemstore racer (15-30 kg): ca. 1 % af hundens vægt
- Voksne hunde af små racer (op til ca. 15 kg): ca. 1-1,5 % af hundens vægt
- Hvalpe og unghunde op til 8 mdr.: ca. 2-3 % af hundens nuværende vægt
- Hvalpe, unghunde og diende tæver: ca. 4-6 % af hundens nuværende vægt


Hundens daglige foderration kan gives på én gang eller deles op over 2 gange.

Eksempel: En hund med en vægt på 20 kg og en anbefalet dagsration på 1 % skal have 200 g foder pr. dag.

Dette tørfoder indeholder ca. 410 kcal/100 g. Ovennævnte værdier er retningslinjer for fodring af normalt aktive, ikke kastrerede sunde og raske hunde. Det individuelle  behov afhænger af alder, aktivitet, race, vægt og behov og kan afvige med helt op til 50 % af de anførte værdier.

Drægtige tæver skal have 10 % mere om ugen fra slutningen af den 4. drægtighedsuge. Dette betyder, at tæverne i slutningen af deres drægtighed får ca. 1,5 gange mere end normalt. De sidste 3 uger af drægtigheden er det derfor tilrådeligt, at drægtige tæver fodres tre gange om dagen.

OBS!: Når du fodrer med dette energitætte tørfoder, som ikke indeholder nogen form for letfordøjelige fyldstoffer såsom korn, ris, kartofler etc., så har din hund kun behov for ca. halvdelen af den mængde, som den ville få med foderpiller fra et premium hundefoder (Royal Canin, James Wellbeloved, Eukanuba etc.). Det er derfor fuldstændig normalt, at din hunds afføring kun bliver halvt så stor. Fresco Dry Raw er perfekt afbalanceret til din hunds fordøjelsessystem, hvilket resulterer i, at meget mere af alt det gode bliver optaget af din hunds krop og mængden af mad, der bare passserer igennem fordøjelsessystemet bliver reduceret.

Næringsindhold

Sammensætning:

Fersk oksekødsmuskelkød (38,0 %), fersk oksehjerte (15,0 %), fersk oksekallun (grøn) (10,0 %), ferske brystben (8,0 %), ferske oksenyrer (6,0 %), frysetørret okselever (3,0 %), friske ubehandlede æbler (3,0 %) og pærer (3,0 %), rødbeder (2,0 %) og gulerødder (8,0 %), blåbær (1,0 %), koldpresset solsikkeolie (1,0 %), torskeleverolie (0,6 %), glutenfri hvedekimolie (0,4 %), hybenpulver (0,3 %), lakseolie (0,3 %), algelime (0,3 %) og tangmel (0,1 %).

Analytiske bestanddele

Energi (100 g):           1550 kJ/450 kcal

Råprotein:                                     44,0 %

Træstof:                                           2,0 %

Råfedt:                                           25,0 %

Råaske:                                           5,0 %

Vand:                                                 8,0 %

 

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fresco Dry Raw Food Complete plus Beef, 1 kg ℮