Sprødbagte

Her finder du flere varianter Sprødbagte med 3 tykke lag af udsøgte og sunde gourmet-ingredienser. Vælg mellem

4 vare(r)

pr. side

  • Chrisco

    Chrisco Sprødbagte med popcorn og honning, 2 stk./60 g ℮

    Chrisco Sprødbagte med popcorn og honnig indeholder også frøene kanariefrø, hvid hirse, gul hirse og rød hirse,

    Der er tale om velsmagende knasende sprøde sticks med 3 tykke lag af udsøgte og sunde gourmet-ingredienser. Sticksene aktiverer din undulat eller kanariefugl og tilfredsstiller dens behov for at småspise. Hver stick har en trækerne, som kan tygges, og et fleksibelt ophæng til buret.

    Hvad bliver de Sprødbagte dyppet i under produktionen?:

    De bliver dyppet i en tynd dej, ca. på tykkelse med meljævning. Ingredienserne er altid vand og mel og desuden et udvalg af diverse flydende substanser som honning, sirup, ekstrakter mm. alt efter hvilken opskrift, der produceres.

    Den tynde dej bages sprød i langovnen, der er en del af processen, og når vi taler ”bagt 3 gange” er det fordi der dyppes og bages 3 gange.

    Sprødbagtes endelige sprødhed opnås efterfølgende ved 2-3 timers ophold i en bageovn som dem, der bruges i et traditionelt brødbageri.

    Oprindelsesland: Danmark.

    Vis detaljer
  • Chrisco

    Chrisco Sprødbagte med eksotisk frugt og tranebær, 2 stk./60 g ℮

    Chrisco Sprødbagte med eksotisk frugt og tranebær indeholder bl.a. abrikos, mango og tranebær udover frøene kanariefrø, hvid hirse,gul hirse og rød hirse.

    Der er tale om velsmagende knasende sprøde sticks med 3 tykke lag af udsøgte og sunde gourmet-ingredienser. Sticksene aktiverer din undulat eller kanariefugl og tilfredsstiller dens behov for at småspise. Hver stick har en trækerne, som kan tygges, og et fleksibelt ophæng til buret.

    Hvad bliver de Sprødbagte dyppet i under produktionen?:

    De bliver dyppet i en tynd dej, ca. på tykkelse med meljævning. Ingredienserne er altid vand og mel og desuden et udvalg af diverse flydende substanser som honning, sirup, ekstrakter mm. alt efter hvilken opskrift, der produceres.

    Den tynde dej bages sprød i langovnen, der er en del af processen, og når vi taler ”bagt 3 gange” er det fordi der dyppes og bages 3 gange.

    Sprødbagtes endelige sprødhed opnås efterfølgende ved 2-3 timers ophold i en bageovn som dem, der bruges i et traditionelt brødbageri.

    Oprindelsesland: Danmark.

    Vis detaljer
  • Chrisco

    Chrisco Sprødbagte med eksotisk frugt og tranebær, 2 stk./112 g ℮

    Chrisco Sprødbagte med eksotisk frugt og tranebær indeholder bl.a. pære, abrikos, daddel, papaya, kokosnød, mango og tranebær udover frøene gul hirse, solsikkefrø, kanariefrø, hvid durra, boghvede og rød hirse.

    Der er tale om velsmagende knasende sprøde sticks med 3 tykke lag af udsøgte og sunde gourmet-ingredienser. Sticksene aktiverer din papegøje eller parakit og tilfredsstiller dens behov for at småspise. Hver stick har en trækerne, som kan tygges, og et fleksibelt ophæng til buret.

    Hvad bliver de Sprødbagte dyppet i under produktionen?:

    De bliver dyppet i en tynd dej, ca. på tykkelse med meljævning. Ingredienserne er altid vand og mel og desuden et udvalg af diverse flydende substanser som honning, sirup, ekstrakter mm. alt efter hvilken opskrift, der produceres.

    Den tynde dej bages sprød i langovnen, der er en del af processen, og når vi taler ”bagt 3 gange” er det fordi der dyppes og bages 3 gange.

    Sprødbagtes endelige sprødhed opnås efterfølgende ved 2-3 timers ophold i en bageovn som dem, der bruges i et traditionelt brødbageri.

    Oprindelsesland: Danmark.

    Vis detaljer
  • Chrisco

    Chrisco Sprødbagte med æg og græsfrø, 2 stk./60 g ℮

    Chrisco Sprødbagte med æg og græsfrø indeholder også frøene kanariefrø, hvid hirse, gul hirse, rapsfrø, rød hirse og nigerfrø.

    Sprødbagte med æg og græsfrø er ligesom de øvrigte varianter i serien Sprødbagte med popcorn og honning og Sprødbagte med eksotisk frugt og tranebær produceret i Danmark af vores danske søsterselskab.

    Der er tale om velsmagende knasende sprøde sticks med 3 tykke lag af udsøgte og sunde gourmet-ingredienser. Sticksene aktiverer din undulat eller kanariefugl og tilfredsstiller dens behov for at småspise. Hver stick har en trækerne, som kan tygges, og et fleksibelt ophæng til buret.

    Hvad bliver de Sprødbagte dyppet i under produktionen?:

    De bliver dyppet i en tynd dej, ca. på tykkelse med meljævning. Ingredienserne er altid vand og mel og desuden et udvalg af diverse flydende substanser som honning, sirup, ekstrakter mm. alt efter hvilken opskrift, der produceres.

    Den tynde dej bages sprød i langovnen, der er en del af processen, og når vi taler ”bagt 3 gange” er det fordi der dyppes og bages 3 gange.

    Sprødbagtes endelige sprødhed opnås efterfølgende ved 2-3 timers ophold i en bageovn som dem, der bruges i et traditionelt brødbageri.

    Oprindelsesland: Danmark.

    Vis detaljer

4 vare(r)

pr. side