Bløde godbidder

Her finder du vores store udvalg af bløde godbidder til din hund. Din hund fortjener det bedste, når den skal forkæles med en lækker godbid. Og Chrisco har selvfølgelig de bedste bløde hundegodbidder til træning, belønning og hygge. Vi har bløde hundegodbidder i alle størrelser lige fra de helt små til de helt store. Alle er særdeles velsmagende og nemme at brække over. Mange er fedtfattige og vitaminrige, og de findes med forskellig smag af and, fjerkræ, kalkun, kylling,kød, lam, lever, oksekød, svinekød, vildt og fisk.

1 til 24 ud af 37

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Chrisco

  Hundens egen julekalender, 270 g ℮

  Julekalender til hunde i prima kvalitet fyldt med velsmagende og sunde smagsoplevelser til din hund hver dag i december op til jul.

  Bag de 24 låger gemmer der sig godbidder og tyggeting, der:
  • hjælper med at give en sund hud og blank pels samt god fordøjelse
  • er 100 % glutenfri
  • indeholder calcium, der bidrager til stærke knogler
  • ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler
  • er med præbiotike, der bidrager til en sund fordøjelse
  • er med chondroitin og glucosamin, der bidrager til sunde led
  • er 100 % kødfri
  • er med taurin, der er vigtig for hjerte-kredsløb-funktionen
  • er med præbiotika og magnoliebark-ekstrakt, der bidrager til en god fordøjelse
  • er med sodium hexametaphosphate, der hjælper med at reducere plak og tandsten.

  I julekalenderen finder du bl.a. det populære Mix-ben, derudover er der mange forskellige små og store godbidder og tyggeting. Produktet indeholder farver, der kan afsmitte, hvorfor vi anbefaler, at hundesnacken spises på et vaskbart underlag.

  Julekalenderen er igen i år tegnet af den kendte bornholmske illustrator Gunnar Breiding. Han har tegnet alle vores julekalenderen siden 1988.

  Bemærk: For at bevare produkternes friskhed er der en uperforeret folie mellem produkterne og den enkelte låge. Anvend derfor kniv eller saks for at komme ind til de sunde og velsmagende godbidder og tyggeting.

  Oprindelsesland: Kina.
  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingesandwich, 80 g ℮

  Chrisco Kyllingesandwich er bløde, fedtfattige og velsmagende lange godbidder med et højt kødindhold (58 % kylling og 12 % torsk) og helt uden farve- og konserveringsmidler.

  Mange små hunde og også ældre hunde med tandproblemer foretrækker bløde godbidder som fx Kyllingesandwich, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Kyllingesandwich er særdeles velsmagende og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier. Bræk dem over i mindre stykker, så kan de bruges til træning. Ellers kan du give dem som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Tunguffer, 100 g ℮

  Chrisco Tunguffer er de mest lækre, små bløde godbidder med et højt kødindhold (85 % tun) og helt uden farve- og konserveringsmidler. Godbidderne er også helt uden sukker, gluten og korn.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af tun.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Julekalender til hund

  Utrolig flot julekalender til hunde. Vi har igen i år produceret en lang julekalender med 24 små pakker med velsmagende og sunde smagsoplevelser til hele december til din hund.

  I julekalenderen er der mange forskellige fedtfattige produkter, som bidrager til en god mundhygiejne og giver frisk ånde. I kalenderen finder du bl.a. vores nye Spikebone-Mix og Howbone-Mix med lækker eukalyptussmag.

  Som en sød lille gimmick er godbidden i den sidste pakke forsynet med en rød sløjfe.

  Julekalender til hunde er en sikker vinder i ethvert hjem med - du bliver populær hos din hund.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer

  Pris: 69,95 DKK

  Tilbudspris 50,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingebidder, 100 g ℮

  Chrisco Kyllingebidder er velsmagende firkantede godbidder med hele 95 % kylling. De er helt uden farve- og konserveringsmidler samt også helt uden sukker, gluten og korn.

  Vores Kyllingebidder har den helt perfekte størrelse som træningsgodbid til hunde i alle aldre og størrelser. Kom den evt. ned i vores Aktiveringsbold.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Paw

  Paw Soft Mini, 150 g ℮

  Paw Soft Mini med kylling og grøntsager er superlækre godbidder, som din hund vil elske. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundeguf, 450 g ℮

  Chrisco Hundeguf er bløde godbidder med 15 % lækker kylling. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Hundeguf, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Twist Sticks, 5 stk. /97,5 g ℮

  Chrisco Twist Sticks er velsmagende og bløde lange godbidder med ris, kylling, oksekød og lam.

  Mange hunde - især ældre hunde med tandproblemer - foretrækker bløde godbidder, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Twist-Sticks er særdeles lækre og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Med Chrisco Twist-Sticks får du nogle rigtigt velsmagende lækkerier med hele tre forskellige slags kød. Bræk dem over i mindre stykker, så kan de bruges til træning. Ellers kan du give dem som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Monstergode hundesnacks - Flagermus, 100 g ℮

  Chrisco Monstergode hundesnacks - Flagermus er bløde godbidder med et højt indhold af lækker kylling og oksekød.

  Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Flagermus, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

  Pris: 20,00 DKK

  Tilbudspris 10,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Yoghurtdrops, 75 g ℮

  Chrisco Yoghurtdrops er sunde og velsmagende godbidder tilsat vitaminer. De er velegnede til træning, belønning eller som en lille snack.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Chicken Fillets - lufttørret kylling, 100 g ℮

  Fresco Chicken Fillets - 95 % lufttørret kylling - er velsmagende store godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 11 x 4 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Bøfstænger, 30 stk./300 g ℮

  Chrisco Bøfstænger er velsmagende og bløde lange godbidder med oksekød.

  Mange hunde - især ældre hunde med tandproblemer - foretrækker bløde godbidder, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Bøfstænger er særdeles lækre og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker.

  Giv dem som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Leverstænger, 15 stk./150 g ℮

  Chrisco Leverstænger er velsmagende og bløde lange godbidder med lever.

  Mange hunde - især ældre hunde med tandproblemer - foretrækker bløde godbidder, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Leverstængerne kan du nemt at brække over i mundrette stykker, hvis din hund er mere glad for små stykker.

  Giv dem som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Venison Bites - lufttørret hjort, 100 g ℮

  Fresco Venison Bites - 95 % lufttørret hjort - er velsmagende godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser.

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Hjortekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 3,5 x 2 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Chicken Treats with Pumpkin, Sweet Potatoes and carrots - kyllingegodbidder med græskar, søde kartofler og gulerødder, 100 g ℮

  Fresco Chicken Treats with Pumpkin, Sweet Potatoes and carrots - kyllingegodbidder med superfoods i form af græskar, søde kartofler og gulerødder - er velsmagende store godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser. Produktet består af 90 % kylling.

  Superfoods er ikke kun gode for mennesker, men også for hunde. Græskar, søde kartofler og gulerødder er alle superfoods, som er fyldt med naturlige antioxidanter og karatoner, og de hjælper med at holde din hund sund og i fuld vigør.

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Fresco Superfood-produktet kombinerer disse stærke superfoods med velsmagende og saftigt kyllingekød. Kyllingen er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. Ø 4 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Lamb Grillers - lufttørret lam, 100 g ℮

  Fresco Lamb Grillers - 95 % lufttørret lam - er velsmagende godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Lammekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. Ø 4 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Turkey Fillets - lufttørret kalkun, 100 g ℮

  Fresco Turkey Fillets - 95 % lufttørret kalkun - er velsmagende store godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Kalkunkødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 11 x 4 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Duck Fillets - lufttørret and, 100 g ℮

  Fresco Duck Fillets - 95 % lufttørret and - er velsmagende store godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Andekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 11 x 4 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Training Mini Bones Rabbit - Træningsgodbidder med kanin, 150 g ℮

  Fresco Training Mini Bones - Træningsgodbidder med kanin - er velsmagende små, mundrette godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser. Produktet består af 95 % kanin.

  Produktet er en monoproteinsnack og er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Kaninkødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 2 x 1 cm og er formet som små kødben.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Konfekt, 100 g ℮

  Chrisco Konfekt er fedtfattige og bløde godbidder med lækker kylling og oksekød. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Konfekt, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Beef Grillers - lufttørret oksekød, 100 g ℮

  Fresco Beef Grillers - 95 % lufttørret oksekød - er velsmagende godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Oksekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 3,5 x 2 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Training Bites Venison - Træningsgodbidder med hjort, 150 g ℮

  Fresco Training Bites Venison - Træningsgodbidder med hjort - er velsmagende små, mundrette godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser. Produktet består af 95 % hjort.

  Produktet er en monoproteinsnack og er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Hjortekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 2 x 1 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Paw

  Paw Soft Mix, 400 g ℮

  Paw Soft Mix med fjerkræ, oksekød og grøntsager er velsmagende godbidder. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Blomster, 100 g ℮

  Chrisco Blomster er velsmagende, fedtfattige og bløde godbidder med lækker kylling. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Blomster, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Blomster passer særdeles godt ind i vores Aktivitetsbold og er en delikat godbid til små, mellemstore og store hunde. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

1 til 24 ud af 37

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2