Godbidder med højt kødindhold

Her finder du vores store og små godbidder med et højt kødindhold. Kødindholdet varierer fra produkt til produkt, nogle af produkterne indeholder endda flere slags kød. De findes med and, fjerkræ, kalkun, kylling, kød, lam, lever, oksekød, svinekød, vildt og fisk. Hvis din hund har tendens til overvægt, skal tabe sig eller hvis du blot vil vedligeholde dens vægt, bør du købe disse sunde og fedtfattige hundegodbidder med et højt kødindhold. Mange af dem er endvidere uden sukker, gluten og korn. De velsmagende godbidder er velegnet til træning, belønning og hygge.

1 til 24 ud af 45

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingesandwich, 80 g ℮

  Chrisco Kyllingesandwich er bløde, fedtfattige og velsmagende lange godbidder med et højt kødindhold (58 % kylling og 12 % torsk) og helt uden farve- og konserveringsmidler.

  Mange små hunde og også ældre hunde med tandproblemer foretrækker bløde godbidder som fx Kyllingesandwich, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Kyllingesandwich er særdeles velsmagende og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier. Bræk dem over i mindre stykker, så kan de bruges til træning. Ellers kan du give dem som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingebidder, 100 g ℮

  Chrisco Kyllingebidder er velsmagende firkantede godbidder med hele 95 % kylling. De er helt uden farve- og konserveringsmidler samt også helt uden sukker, gluten og korn.

  Vores Kyllingebidder har den helt perfekte størrelse som træningsgodbid til hunde i alle aldre og størrelser. Kom den evt. ned i vores Aktiveringsbold.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Giv disse kyllingegodbidder til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingesticks, 200 g ℮

  Chrisco Kyllingesticks er bløde, fedtfattige og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (95 % kylling) og helt uden farve- og konserveringsmidler.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Kyllingesticks-godbidder i vores LOW-FAT-sortiment! Produktet kan købes i denne storkøbspose med 200 g eller i en pose med 80 g. I LOW-FAT-sortimentet finder du også Andebryst, Kyllingebidder, Kyllingesandwich samt kyllingegodbidderne uden gluten, korn og sukker: Spiraler, Kyllingelår og Fyldte skildpadder. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Kyllingesticks er særdeles velsmagende og nemme at klippe over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Giv din hund 1-3 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Tunguffer, 100 g ℮

  Chrisco Tunguffer er de mest lækre, små bløde godbidder med et højt kødindhold (85 % tun) og helt uden farve- og konserveringsmidler. Godbidderne er også helt uden sukker, gluten og korn.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af tun.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Spiraler med 30 % kylling, 5 stk./75 g ℮

  Chrisco Spiraler er fedtfattige og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (30 % kylling). Godbidderne er lige noget for hunde, der elsker kylling og de er helt uden sukker, gluten og korn.

  I samme sortiment finder du også hundegodbidderne Fyldte skildpadder og Kyllingelår. Andre fedtfattige produkter er Andebryst og Kyllingesticks. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingelår, 7 stk./105 g ℮

  Chrisco Kyllingelår er fedtfattige, tandrensende og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (20 % kylling) og uden farvestoffer. Kyllingegodbidderne er endvidere helt uden sukker, gluten og korn.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Kyllingelår-godbidder! I samme sortiment  finder du også Fyldte skildpadder.. Andre fedtfattige produkter er Spiraler, Andebryst og Kyllingesticks. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Din hund vil elske disse tandrensende lækkerbiskner, der er overtrukket med masser af velsmagende kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Andebryst, 80 g ℮

  Chrisco Andebryst er fedtfattige, velduftende og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (95 % and) og helt uden farve- og konserveringsmidler.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Andebryst-godbidder i vores LOW-FAT-sortiment! Her finder du også Kyllingesticks og andre kyllingegodbidder uden sukker, gluten og korn: Kyllingelår, Fyldte skildpakker og Spiraler. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Prøv også Chriscos 200 g bøtter med Kyllingetern, Kyllingeguf og Mini-ben.

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Andekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Andebryst er særdeles velsmagende og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Giv din hund 1-2 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse velsmagende lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Fyldte skildpadder, 7 stk./90 g ℮

  Chrisco Fyldte skildpadder er fedtfattige, tandrensende og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (20 % kylling) og uden farvestoffer. Kyllingegodbidderne er endvidere helt uden sukker, gluten og korn. Og der er kylling både i selve skallen og som fyld.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Fyldte skildpadder med herlig kylling! I samme sortiment finder du også Kyllingelår. Andre fedtfattige produkter er Spiraler med kylling, Andebryst og Kyllingesticks. Prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund foretrækker.

  Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Din hund vil elske disse tandrensende lækkerbiskner, der ligner små, søde skildpadder.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingeguffer, 200 g bøtte

  Chrisco Kyllingeguffer er de mest lækre, små bløde godbidder med hele 62 % kylling. De fedtfattige godbidder måler ca. 0,5 cm og er helt uden farvestoffer samt sukker, gluten og korn.

  Godbidderne er lige til at servere fra lufttæt bøtte, der gør, at godbidderne bevarer deres fugtighed. Fordi disse Kyllingeguffer er i en bøtte, er det  langt nemmere at komme til godbidderne, særligt med én hånd. Så de behøver ikke nødvendigvis puttes i en godbidspose eller i lommen. Bøtterne er også praktiske at have til at stå i hjemmet, i køretøjet eller lignende steder, hvor det kan være rart med godbidder indenfor rækkevidde.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Laksesandwich, 100 g ℮

  Chrisco Laksesandwich er bløde og velsmagende godbidder med masser af fisk (58 % laks og 34 % dybhavsfisk). Godbidderne er formet som trekantssandwich og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Du kan nemt brække de lækre Laksesandwich i endnu mindre stykker, hvis du skal bruge dem som træningsgodbidder til en helt lille hund.

  Giv de lækre laksebidder til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med både laks og dybhavsfisk.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Varme hjerter, 100 g ℮

  Chrisco Varme hjerter er fedtfattige og bløde godbidder med lækker oksekød, lam og kylling.

  Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Varme hjerter, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og passer fint ind i fx vores Aktivitetsbold. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kød- og grøntmix, 200 g ℮

  Chrisco Kød- og grøntmix er små bløde kornfri godbidder med højt proteininhold. De indeholder hele 58 % oksekød, 7 % kylling og 10 % grøntsager.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Andebryst, 200 g ℮

  Chrisco Andebryst fås nu også i en 200 g økonomipose med tykke stykker andebryst. Produkterne er fedtfattige, dufter og smager godt.

  De er en af mange i LOW FAT-serien og har et højt kødindhold (95 % and) og er helt uden farve- og konserveringsmidler. Her finder du også Kyllingesticks og kyllingegodbidderne uden sukker, gluten og korn: Kyllingelår og Fyldte skildpadder samt Spiraler.. Lækre produkter, som din hund også vil elske.

  Andebryst kan nemt brækkes over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker mindre stykker. Giv din hund 1-2 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingetern, 200 g bøtte

  Chrisco Kyllingetern består af hele 80 % kylling. De fedtfattige godbidder er superlækre og bløde og den perfekte godbid til alle hunde, der elsker kylling.

  Godbidderne, der måler ca. 2 x 2 cm, er helt uden farvestoffer samt sukker, gluten og korn. Godbidderne er lige til at servere fra lufttæt bøtte, der gør, at godbidderne bevarer deres fugtighed.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundeguf, 450 g ℮

  Chrisco Hundeguf er bløde godbidder med 15 % lækker kylling. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Hundeguf, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  De bløde guffer er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din lille hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Venison Bites - lufttørret hjort, 100 g ℮

  Fresco Venison Bites - 95 % lufttørret hjort - er velsmagende godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser.

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Hjortekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 3,5 x 2 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Lamme- og æblebidder, 80 g ℮ - LIMITED EDITION

  Chrisco Lamme- og æblebidder er velsmagende firkantede godbidder med hele 84 % lam og 9 % æbler. De er helt uden farve- og konserveringsmidler samt også helt uden sukker, gluten og korn.

  Lamme- og æblebidder er en blød og sund træningsgodbid til hunde i alle aldre. Den er især velegnet til mellemstore og store hunde., der gerne vil have en lidt større hundesnack. Elsker din hund smagen af lam, så er denne godbid lige sagen.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af lam og æbler.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Lamb Grillers - lufttørret lam, 100 g ℮

  Fresco Lamb Grillers - 95 % lufttørret lam - er velsmagende godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Lammekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. Ø 4 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Beef Grillers - lufttørret oksekød, 100 g ℮

  Fresco Beef Grillers - 95 % lufttørret oksekød - er velsmagende godbidder i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Oksekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Godbidderne måler ca. 3,5 x 2 cm.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Mini-ben, 200 g bøtte

  Chrisco Mini-ben er de velsmagende, små bløde godbidder med hele 55 % kylling. Godbidderne er formet som kødben på ca. 1 cm og er helt uden farvestoffer samt sukker, gluten og korn.

  Godbidderne er lige til at servere fra lufttæt bøtte, der gør, at godbidderne bevarer deres fugtighed. Fordi disse Mini-ben er i en bøtte, er det  langt nemmere at komme til godbidderne, særligt med én hånd. Så de behøver ikke nødvendigvis puttes i en godbidspose eller i lommen. Bøtterne er også praktiske at have til at stå i hjemmet, i køretøjet eller lignende steder, hvor det kan være rart med godbidder indenfor rækkevidde.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Okse- og æblebidder, 80 g ℮ - LIMITED EDITION

  Chrisco Okse- og æblebidder er velsmagende firkantede godbidder med hele 84 % oksekød og 9 % æbler. De er helt uden farve- og konserveringsmidler samt også helt uden sukker, gluten og korn.

  Okse- og æblebidder er en blød og sund træningsgodbid til hunde i alle aldre. Den er især velegnet til mellemstore og store hunde., der gerne vil have en lidt større hundesnack. Elsker din hund oksekød, så er denne godbid lige sagen.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af lam og æbler.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Twist Sticks, 5 stk. /87,5 g ℮

  Chrisco Twist Sticks er velsmagende og bløde lange godbidder med fjerkræ, oksekød og lam.

  Mange hunde - især ældre hunde med tandproblemer - foretrækker bløde godbidder, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Twist-Sticks er særdeles lækre og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Med Chrisco Twist-Sticks får du nogle rigtigt velsmagende lækkerier med hele tre forskellige slags kød. Bræk dem over i mindre stykker, så kan de bruges til træning. Ellers kan du give dem som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingesticks, 80 g ℮

  Chrisco Kyllingesticks er bløde, fedtfattige og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (95 % kylling) og helt uden farve- og konserveringsmidler.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Kyllingesticks-godbidder i vores LOW-FAT-sortiment! Her finder du også Andebryst, Kyllingebidder, Kyllingesandwich samt kyllingegodbidderne uden gluten, korn og sukker: Spiraler, Kyllingelår og Fyldte skildpadder. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Kyllingesticks er særdeles velsmagende og nemme at klippe over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Giv din hund 1-3 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Andebrusk med kyllingesvøb, 80 g ℮

  Chrisco Andebrusk med kyllingesvøb er superlækre varmebehandlede store godbidder, som din hund vil elske at blive præsenteret for.

  Godbidderne består af 52 % andebrusk og 40 % kylling, er fedtfattige og proteinrige, helt uden sukker, gluten og korn samt farvestoffer.

  Posen er en LIMITED EDITION, så køb den nu, mens den stadig er på lager.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer

1 til 24 ud af 45

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2