Små godbidder

Her finder du alle vores små velsmagende godbidder, som er perfekte til træning, belønning og hygge. Nogle er bløde, mens andre er knasende sprøde. Der er noget for enhver smag uanset om det skal være med smag af and, fjerkræ, kalkun, kylling, kød, lam, lever, oksekød, svinekød, vildt eller fisk. Især godbidder med et højt kødindhold er rigtigt gode træningsgodbidder. Mange små hunde foretrækker de små godbidder, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Din hund vil elske dig for det!

19 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Blomster, 100 g ℮

  Chrisco Blomster er velsmagende, fedtfattige og bløde godbidder med lækker kylling. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Blomster, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Blomster passer særdeles godt ind i vores Aktivitetsbold og er en delikat godbid til små, mellemstore og store hunde. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Laksesandwich, 100 g ℮

  Chrisco Laksesandwich er bløde og velsmagende godbidder med masser af fisk (58 % laks og 34 % dybhavsfisk). Godbidderne er formet som trekantssandwich og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Du kan nemt brække de lækre Laksesandwich i endnu mindre stykker, hvis du skal bruge dem som træningsgodbidder til en helt lille hund.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med både laks og dybhavsfisk.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Andeslices, 80 g ℮

  Chrisco Andeslices er lange, bløde og velsmagende godbidder med et højt kødindhold (58 % and og 34 % dybhavsfisk). Godbidderne er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Andeslices er de perfekte træningsgodbidder, da de er nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker helt små stykker.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med både and og fisk.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Paw

  Paw Soft Mini, 150 g ℮

  Paw Soft Mini med kylling og grøntsager er superlækre godbidder, som din hund vil elske. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Yoghurtdrops, 75 g ℮

  Chrisco Yoghurtdrops er sunde og velsmagende godbidder tilsat vitaminer. De er velegnede til træning, belønning eller som en lille snack.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Seafood, 190 g ℮

  Chrisco Seafood er en helt ny lækker godbid i forskellige sjove former fx søstjerner, krabber, søheste m.fl.. Seafood er en helt ny naturlig og nærende sammensætning med bl.a. hele 20 % tun. Seafood er også rig på vitaminer og mineraler samt omega-3 og -6-fedstoffer og sporstoffer. Chrisco Seafood er et sikkert hit, der uden tvivl både vil falde i både de tobenede og de fire-benedes smag. Chrisco Seafood har et højt proteinindhold, som er godt for din hunds vækst og udvikling. Seafood indeholder hele 47,1 % protein og har samtidig et lavt fedtindhold på 3,5 %. Ernæring af høj kvalitet og et afbalanceret indtag af vitaminer er ikke kun vigtigt for os mennesker, men selvfølgelig også for din hund. Hunde har brug for et tilstrækkeligt indtag af næringsstoffer for at være i stand til at vokse, udvikle sig og forblive sunde og raske. Du kan hjælpe din hund med at få et langt og sund liv ved at give dem disse godbidder i højeste kvalitet. Din hunds foderindtag bør dog reduceres tilsvarende for at holde dens idealvægt. Det kødlignende meget elastiske kolloide protein har gennemgået en behandling, så det bliver fleksibelt og tyggestærkt. Det er samtidig letfordøjeligt, holdbart og aktiverer din hund længe. Seafood har et fornuftigt indhold af kalciumkarbonat, hvilket hjælper med at afbalancere de mikroelementer, som din hund indtager. De er 100 % glutenfri og derfor velegnet til hunde med allergi over for fx hvede. Endvidere indeholder Seafood også fibre, som hjælper med at give en god afføring. Det er også værd at bemærke, at Seafood ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler for fx at forbedre smagen. Produktet er derimod naturligt konserveret med rosmarinekstrakt og naturligt farvet med karamel, som ikke farver hundens pels. På denne måde undgår du, at din hund bliver meget tørstig efter at have indtaget denne hundesnack. Du skal dog huske på, at dit kæledyr altid skal have fri adgang til frisk vand, og det er meget normalt for hunde at drikke vand efter at have indtaget godbidder eller deres normale tørfoder. Chrisco Seafood tilhører kategorien TREATS. De er nemme at finde blandt vores øvrige produkter til hund med den grønne bjælke på tværs af emballagen. Glæd din hund med Chrisco Seafood med tun - den vil elske disse nye, velsmagende hundesnacks. Med garanti.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kødben, 100 g ℮

  Chrisco Kødben er fedtfattige og bløde godbidder med lækker kylling og oksekød. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Kødben, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundeguf, 450 g ℮

  Chrisco Hundeguf er bløde godbidder med 15 % lækker kylling. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Hundeguf, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Paw

  Paw Soft Mix, 400 g ℮

  Paw Soft Mix med fjerkræ, oksekød og grøntsager er velsmagende godbidder. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Blødt mundgodt, 400 g ℮

  Chrisco Blødt mundgodt er lækre, vitamin- og mineralrige godbidder med fjerkræ, oksekød og grønt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Monstergode hundesnacks - Dental-bidder, 100 g ℮

  Chrisco Monstergode hundesnacks - Dental-bidder er lækre tandrensende godbidder med kylling til din hund.

  Godbidderne er fleksible og formet som små stjerner. Ingredienserne og udformningen gør, at de bidrager til et sundt tandkød og en god mundhygiejne samtidig med at din hund vil elske deres lækre smag.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

  Pris: 20,00 DKK

  Tilbudspris 10,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingebidder, 100 g ℮

  Chrisco Kyllingebidder er velsmagende firkantede godbidder med hele 95 % kylling. De er helt uden farve- og konserveringsmidler samt også helt uden sukker, gluten og korn.

  Vores Kyllingebidder har den helt perfekte størrelse som træningsgodbid til hunde i alle aldre og størrelser. Kom den evt. ned i vores Aktiveringsbold.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Godbidder med kød og grønt, 200 g ℮

  Chrisco Godbidder med kød og grønt er bagte, sprøde og lækre hundekiks med A-, D3 og E-vitaminer og mineraler. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Hundens egen julekalender, 270 g ℮

  Julekalender til hunde i prima kvalitet fyldt med velsmagende og sunde smagsoplevelser til din hund hver dag i december op til jul.

  Bag de 24 låger gemmer der sig godbidder og tyggeting, der:
  • hjælper med at give en sund hud og blank pels samt god fordøjelse
  • er 100 % glutenfri
  • indeholder calcium, der bidrager til stærke knogler
  • ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler
  • er med præbiotike, der bidrager til en sund fordøjelse
  • er med chondroitin og glucosamin, der bidrager til sunde led
  • er 100 % kødfri
  • er med taurin, der er vigtig for hjerte-kredsløb-funktionen
  • er med præbiotika og magnoliebark-ekstrakt, der bidrager til en god fordøjelse
  • er med sodium hexametaphosphate, der hjælper med at reducere plak og tandsten.

  I julekalenderen finder du bl.a. det populære Mix-ben, derudover er der mange forskellige små og store godbidder og tyggeting. Produktet indeholder farver, der kan afsmitte, hvorfor vi anbefaler, at hundesnacken spises på et vaskbart underlag.

  Julekalenderen er igen i år tegnet af den kendte bornholmske illustrator Gunnar Breiding. Han har tegnet alle vores julekalenderen siden 1988.

  Bemærk: For at bevare produkternes friskhed er der en uperforeret folie mellem produkterne og den enkelte låge. Anvend derfor kniv eller saks for at komme ind til de sunde og velsmagende godbidder og tyggeting.

  Oprindelsesland: Kina.
  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Varme hjerter, 100 g ℮

  Chrisco Varme hjerter er fedtfattige og bløde godbidder med lækker oksekød, lam og kylling.

  Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Varme hjerter, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og passer fint ind i fx vores Aktivitetsbold. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Julekalender til hund

  Utrolig flot julekalender til hund. Vi har igen i år produceret en lang julekalender med 24 små pakker med velsmagende og sunde smagsoplevelser til hele december til din hund.

  I julekalenderen er der mange forskellige fedtfattige produkter, som bidrager til en god mundhygiejne og giver frisk ånde. I kalenderen finder du bl.a. vores nye Spikebone-Mix og Howbone-Mix med lækker eukalyptussmag.

  Som en sød lille gimmick er godbidden i den sidste pakke forsynet med en rød sløjfe.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Tunguffer, 100 g ℮

  Chrisco Tunguffer er de mest lækre, små bløde godbidder med et højt kødindhold (85 % tun) og helt uden farve- og konserveringsmidler. Godbidderne er også helt uden sukker, gluten og korn.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af tun.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Monstergode hundesnacks - Flagermus, 100 g ℮

  Chrisco Monstergode hundesnacks - Flagermus er bløde godbidder med et højt indhold af lækker kylling og oksekød.

  Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Flagermus, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

  Pris: 20,00 DKK

  Tilbudspris 10,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Konfekt, 100 g ℮

  Chrisco Konfekt er fedtfattige og bløde godbidder med lækker kylling og oksekød. Mange små hunde foretrækker de små godbidder som fx Konfekt, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. De er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din hund foretrækker endnu mindre stykker. Men også mellemstore og store hunde elsker de bløde lækkerier. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

19 vare(r)

pr. side