Tørfoder

Her finder du Paw Knas – et velsmagende og komplet fuldfoder med knasende sprøde og kødrige foderpiller. Paw Knas dækker den voksne hunds behov for livsvigtige næringsstoffer, indeholder ingredienser af høj kvalitet og er helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Du vil også kunne finde Fresco Dry Raw Food. Dette hundefoder er fremstillet af rent kød, kalciumben, grøntsager, frugt og olier i høj kvalitet. Alle nødvendige næringsstoffer / ingredienser indgår i disse produkter, og der er ikke tilsat kunstige mineraler eller vitaminer til dette produkt. Alt er fuldstændig naturligt.

2 vare(r)

pr. side

 • Paw

  Paw Knas, 10 kg ℮ + 2 kg ℮ GRATIS

  Hundefoder med kylling af mærket Paw
  Tørfoder med knasende sprøde og kødrige foderpiller (kylling)
  Ny forbedret sammensætning
  Produceret i Danmark / Made in Denmark

  Produktet leveres i 4 stk. 3 kg poser. På den måde bevarer foderet sig frisk i længere tid. Du får også 12 kg foder til prisen for 10 kg.

  Knasende sprøde foderpiller

  Paw Knas er et velsmagende og komplet fuldfoder med knasende sprøde og kødrige foderpiller, som din hund vil elske. Foderet dækker den voksne hunds behov for livsvigtige næringsstoffer, består udelukkende af ingredienser af høj kvalitet og er fri for kunstige tilsætningsstoffer. Foderets sammensættes og justeres løbende I overensstemmelse med den seneste forskning inden for ernæring til hunde og er balanceret I overensstemmelse med den europæiske standard FEDIAF.

  God fordøjelse

  Alle hunde fortjener en sund og velfungerende mave. Paw knas indeholder naturlige fibre (herunder roefibre), der hjæper til en sund fordøjelse, og proteiner I form af kylling af høj kvalitet.

  Sund hud og pels

  Alle hunde fortjener at føle sig sunde og se sunde ud. Vores opskrift er specielt udviklet med omega-3-fedtsyrer, som giver næring til din hunds hud og pels

  Stærkt immunforsvar

  Alle hunde fortjener et godt og naturligt immunforsvar. Vores opskrift indeholder A-, D3- og E-vitaminer samt antioxidanter og mineraler, som alle hjæper med at give et sundt og naturligt immunforsvar.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Fresco

  Fresco Dry Raw Food Complete plus Lamb, 1 kg ℮

  Fresco Dry Raw Food er fremstillet af rent kød, kalciumben, grøntsager, frugt og olier i høj kvalitet. Alle nødvendige næringsstoffer / ingredienser indgår i dette produkt, og der er ikke tilsat kunstige mineraler eller vitaminer til dette produkt. Alt er fuldstændig naturligt.

  Din hund bliver ikke kun skadet af miljøbestemte faktorer, men i stigende grad også af ingredienserne i dens foder. Konventionelt foder indeholder ofte konserveringsmidler og øvrige tilsætningsstoffer samt kemiske rester, der kan forårsage sygdomme som tumorer, nyre- og leverskader, sygdomme i bevægeapparatet, fertilitetsforstyrrelser og allergier. Fresco har derfor besluttet sig for fuldstændig at undgå nogen for for tilsætningsstoffer i deres Dry Raw-foderprodukter.

  Fresco Dry Raw Food er fremstillet på en helt anden måde end alt andet konventionelt Premium-tørfoder. I stedet for at ekstrudere ingredienserne under højt tryk og under høje temperaturer, så bliver disse produkter udsat for en minutiøs og nænsom luft- og frysetørring. Som et resultat af denne unikke luft- og frysetørringsproces er alle vitale næringsstoffer bevaret, og ingredienserne er fuldt ud lige så sunde og nærende som det oprindelige produkt.

  Til at producere 1 kg Fresco Dry Raw, er der brugt 4 kg of Fresco Complete Plus for at opnå dette fantastiske resultat, eftersom at  vandindholdet/ er næsten fuldtstændig fjernet i forbindelse med tørringsprocessen.

  Det meste hundefoder er fremstillet af råvarer af dårlig kvalitet, hovedsageligt korn, benmel og fedtstoffer, som så bliver ekstruderet under højt tryk og under høje temperaturer. Da de naturlige næringsstoffer for en stor dels vedkommende bliver ødelagt under fremstillingen, er det ensbetydende med at livsvigtige vitaminer og  mineraler bliver kunstigt sprøjtet på foderet. Ligeledes er det meget normalt, at endnu flere konserveringsmidler og øvrige tilsætningsstoffer bliver brugt.

  Ingredienser i et typisk hundetørfoder, der er blevet ekstruderet:
  - En forholdsmæssig lille andel af frisk kød (for det meste som fedt)
  - Forarbejdet kød (deklareret som tørret kød)
  - Korn eller stivelse (fx fra kartofler)
  - Røg-aromaer
  - Bindemidler
  - Farvestoffer, fx titaniumdioxid (Ofte deklareret som EU-godkendte tilsætningsstoffer)
  - Tilskud af kunstige vitaminer og mineraler
  - Smagsforstærkere

  Til sammenligning er der udelukkende brugt naturlige ingredienser i Fresco Dry Raw. I dette foder vil du kun finde frisk kød, ben og indmad, grøntsager, frugt og udvalgte olier.

  Hunde har behov for store mængder kalcium, fosfor og magnesium - faktisk har de brug for tre gange så meget kalcium som mennesker. Dette får de fra de friske brystben i Fresco-foderet. Sporelementer så som jern, korn, zink, kobolt jod og selen får de fra kombinationen af indmad og frugt i Fresco Dry Raw.

  Din hund har også behov for 10 forskellige aminosyrer dagligt, ligesom umættede fedtsyrer (linolsyre), som stammer fra frisk indmad og muskelkød, ligesom frisk Raw food.

  Da vitaminer, særligt fra B-vitaminkomplekset, er signifikant reduceret, efter opvarmning, er Fresco Dry Raw baseret på frysetørring. Lever og olier bliver frysetørret sammen, således at vitaminer bliver bevaret.

  Her kan du læse lidt mere om hvilke ingredienser, der er i dette foder og hvorfor netop de er blevet valgt

  Sammensætning:

  Friske lammemuskler (40,0 %)
  Hunde har behov for protein for at opbygge og vedligeholde deres organer og muskler samt for at få deres enzymer til at fungere ordentligt. Kød er en god proteinkilde, fordi det indeholder alle nødvendige aminosyrer i de rette mængder og således har en høj biologisk kvalitet. Derudover indeholder kød jern, zink, selen og B-vitaminer.

  Friske lammehjerter (14,0 %)
  Friske lammehjerter består hovedsageligt af muskler, dvs. kød. De er meget rige på protein uden at de indeholder meget fedt. Lammehjerterne giver biotin og kalium af høj kvalitet.

  Frisk lammekallun (10,0 %)
  Fersk lammekallun er af særlig høj kvalitet, fordi det indeholder de grønne planter, som lammet allerede har fordøjet en gang. Bakterierne i lammekallun har allerede nedbrudt disse planter en gang og omdannet dem til protein af høj kvalitet. Det spiller en vigtig rolle i at hjælpe med fordøjelsen.

  Friske brystben (8,0 %)
  Enhver BARF-opskrift indeholder fint malede friske brystben. Brystben indeholder noget så vigtigt som naturligt kalcium, jern, essentiellee fedtsyrer og enzymer.

  Frysetørrerede lammenyrer (5,0 %) er særligt rige på protein og indeholder kun lidt fedt. De indeholder masser af natrium, B12-vitamin og biotin.

  Frysetørret lammelever (3,0 %)
  Frysetørret lammelever er særligt nærende, fordi de indeholder masser af jern og adskillige vitaminer (A-, B2-, B12-, biotin etc.). Den skånsomme frysetørringsproces bevarer de varmefølsomme vitaminer.

  Friske ubehandlede æbler (3 %) og pærer (3 %), der kommer lige fra frugtavleren, indeholder pektin, C-vitamin, kalium, kalcium, fosfor, jern og natrium.

  Rødbeder (2 %) og gulerødder (8 %)
  Rødbeder og gulerødder indeholder mange vitaminer og mineraler (især kalium). Saponinerne og flavonoiderne, som de indeholder, stimulerer appetitetten og hjælper med at fremme fordøjelsen.

  Blåbær (1 %)
  Blåbær indeholder først og fremmest mangan og kobber, men også C-vitamin, karoten, jern, kalium, sodium, B-vitaminer og anthocyaner.

  Koldpresset solsikkeolie af høj kvalitet (1 %):
  Koldpresset solsikkeolie af høj kvalitet er en kilde til E-vitamin, linolensyre og alfa-linolensyre samt essentielle fedtsyrer.

  Torskeleverolie (0,8 %)
  Torskeleverolie er primært en kilde til D-vitamin, men indeholder også en høj andel af A- og E-vitamin og er rig på jod og omega-3 fedtsyrer.

  Glutenfri hvedekimolie (0,4 %)
  Glutenfri hvedekimolie er en af de olier med det højeste indhold af E-vitamin.

  Hybenpulver (0,3%)
  Hybenpulver er rig på naturlig C-vitamin.

  Lakseolie (0,3 %)
  Lakseolie er en kilde til essentielle fedtsyrer og sørger for et balanceret forhold mellem omega-6 og omega-3.

  Algelime (0,4 %), tangmel (0,1 %)
  Algelime og tangmel er vigtige mineralkilder (magnesium, kalcium, fosfor og jod).

  Obs! Posen er naturligvis en genlukspose.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco produkter ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer

2 vare(r)

pr. side