Kornfri godbidder

Her finder du vores kornfri godbidder. Er du så uheldig, at din hund lider af allergi over for korn/gluten, har vi her en masse forslag til sunde godbidder uden korn, der alle har et lavt fedtindhold.

Typiske tegn på allergi hos hunde er:

1. Den klør sig, bider og slikker dens hud og poter
2. Den ryster sig på hovedet
3. Dens hud er fyldt med rifter, sår, udslæt, fugtige eller røde områder
4. Dens poter er hævede, røde eller fugtige
5. Den taber håret enten få eller mange steder
6. Dens øjne er røde, løber eller klør
7. Dens næse nyser, klør eller løber
8. Den kaster op
9. Den har diarré
10. Den snorker meget.

Besøg din dyrlæge, så din hund kan få den rette behandling og suppler gerne med Chriscos Anti-kløe shampoo, der kan hjælpe din hund af med dens kløen.

1 til 24 ud af 26

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingebidder, 100 g ℮

  Chrisco Kyllingebidder er bløde, fedtfattige og velsmagende mundrette godbidder med hele 95,5 % kylling. Kyllingebidderne er vores mest populære hundegodbid, så hvis din hund er vild med lækker kylling med en saftig konsistens, så vil din hund helt sikkert også elske denne variant.

  Chrisco Kyllingebidder er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Kyllingebidderne har den helt perfekte størrelse som træningsgodbid til hunde i alle aldre og størrelser. Kom dem evt. ned i vores Aktiveringsbold.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Giv disse kyllingegodbidder til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tunguffer, 100 g ℮

  Chrisco Tunguffer er de mest lækre, små bløde godbidder med et højt kødindhold (85 % tun) og helt uden farvestoffer, konserveringsmidler og andre kunstige tilsætningsstoffer. Godbidderne er også helt uden sukker, gluten og korn. Tunguffer er den ideelle kornfri godbid med masser af tun.

  Elsker din hund fisk og i særdeleshed tun, så er Tunguffer en virkelig lækker godbid til træning, forkælelse og belønning,

  Disse hundegodbidder indeholder 85 % tun. Tun er kendt for at være en mager og proteinrig fisk med vigtige vitaminer og mineraler, der kan være gode for din hund.


  Tungufferne er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af tun.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingesticks, 200 g ℮

  Chrisco Kyllingesticks i 200 g økonomipose indeholder fedtfattige sticks af kyllingebryst, der både dufter og smager godt og har en blød og saftig konsistens.

  Kyllingesticks er en af vores mest populære store hundegodbidder, der er lige velegnet til voksne hunde som hvalpe.

  De bløde Kyllingesticks med et højt kødindhold (95 % kylling) er helt uden farve- og konserveringsmidler samt uden sukker, gluten og korn.

  Kyllingebryst, Kyllingesandwich, Spiraler, Kyllingelår, Fyldte skildpadder og Andebryst er også en del af vores populære LOW-FAT-sortiment. Det er bestemt ingen skam at være glad for disse fedtfattige hundegodbidder i vores LOW-FAT-sortiment!  Prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Eller måske vil din hund elske at blive forkælet med forskellige godbidder.

  Udover denne storkøbspose med 200 g kan Kyllingesticks købes i en pose med 80 g.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Kyllingesticks er særdeles velsmagende og nemme at klippe over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Giv din hund 1-3 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  44,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingesandwich, 80 g ℮

  Chrisco Kyllingesandwich er bløde og velsmagende godbidder med masser af kylling og fisk (76,5 % kylling og 16,5 % lyssej). De lange, bløde Kyllingesandwich er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Kyllingesandwich med kylling og fisk både dufter og smager godt, og så kan du glæde dig over, at de lækre hundegodbidder er fedtfattige, de indeholder nemlig kun 3 % fedt.

  Kyllingesandwich er ideelle til alle hunde både til hunde, der skal tabe sig og hunde, der skal vedligeholde vægten, men også til hvalpe og ældre hunde med tandproblemer pga. godbiddernes bløde konsistens.

  Du kan nemt brække de lækre Kyllingesandwich i endnu mindre stykker, hvis du skal bruge dem som træningsgodbidder eller hvis din hund foretrækker mindre bidder.

  Giv de lækre Kyllingesandwich til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse velsmagende godbidder med både kylling og lyssej.

  Kyllingen og lyssejen er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Laksesandwich, 100 g ℮

  Chrisco Laksesandwich er bløde og velsmagende godbidder med masser af fisk (58 % laks og 36 % torsk). Godbidderne er formet som trekantssandwich og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  De fedtfattige Laksesandwich har et lavt fedtindhold, de indeholder nemlig kun 2 % fedt, men smagen og duften af fisk er ikke til at stå for for din hund. Hundegodbidderne er ideelle til alle hunde, der elsker fisk, både dem, der skal vedligeholde deres vægt og dem, der helst skal lidt ned i vægt, men også hvalpe og ældre hunde med tandproblemer pga. godbiddernes bløde konsistens.

  Laks er rig på omega-3 fedtsyrer, der hjælper med at give din hund en smuk, blank pels.

  Du kan nemt brække de lækre Laksesandwich i endnu mindre stykker, hvis du skal bruge dem som træningsgodbidder til en helt lille hund.

  Giv de lækre laksebidder til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med både laks og torsk.

  Laksen og torsken er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingelår, 7 stk./105 g ℮

  Chrisco Kyllingelår er fedtfattige, tandrensende og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (20 % kylling) og 4,0 % calcium. Godbidderne er fri for farvestoffer og helt uden sukker, gluten og korn. Udformningen og udseendet på Kyllingelåret er ændret en smule i forhold til tidligere, men du kan trygt stole på, at de stadig har samme lækre smag og lugt.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Kyllingelår-godbidder! I samme sortiment  finder du også Fyldte skildpadder. Andre fedtfattige produkter er Spiraler, Andebryst og Kyllingesticks. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Din hund vil elske disse tandrensende lækkerbiskner, der er overtrukket med masser af velsmagende kylling. 

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  25,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Seafood, 190 g ℮

  Chrisco Seafood er en lækker godbid i forskellige sjove former fx søstjerner, krabber, søheste m.fl. Seafood har en naturlig og nærende sammensætning med bl.a. hele 20 % tun. Seafood er også rig på vitaminer og mineraler samt omega-3 og -6-fedstoffer og sporstoffer.

  Chrisco Seafood er et sikkert hit, der uden tvivl både vil falde i både de tobenede og de fire-benedes smag. Chrisco Seafood har et højt proteinindhold, som er godt for din hunds vækst og udvikling. Seafood indeholder hele 47,1 % protein og har samtidig et lavt fedtindhold på 3,5 %. Ernæring af høj kvalitet og et afbalanceret indtag af vitaminer er ikke kun vigtigt for os mennesker, men selvfølgelig også for din hund. Hunde har brug for et tilstrækkeligt indtag af næringsstoffer for at være i stand til at vokse, udvikle sig og forblive sunde og raske.

  Du kan hjælpe din hund med at få et langt og sund liv ved at give dem disse godbidder i højeste kvalitet. Din hunds foderindtag bør dog reduceres tilsvarende for at holde dens idealvægt. Det kødlignende meget elastiske kolloide protein har gennemgået en behandling, så det bliver fleksibelt og tyggestærkt. Det er samtidig letfordøjeligt, holdbart og aktiverer din hund længe.

  Seafood har et fornuftigt indhold af kalciumkarbonat, hvilket hjælper med at afbalancere de mikroelementer, som din hund indtager. De er 100 % glutenfri og derfor velegnet til hunde med allergi over for fx hvede.

  Endvidere indeholder Seafood også fibre, som hjælper med at give en god afføring. Det er også værd at bemærke, at Seafood ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler for fx at forbedre smagen.

  Produktet er naturligt konserveret med rosmarinekstrakt og naturligt farvet med karamel, som ikke farver hundens pels. På denne måde undgår du, at din hund bliver meget tørstig efter at have indtaget denne hundesnack. Du skal dog huske på, at dit kæledyr altid skal have fri adgang til frisk vand, og det er meget normalt for hunde at drikke vand efter at have indtaget godbidder eller deres normale tørfoder.

  Chrisco Seafood tilhører kategorien TREATS. De er nemme at finde blandt vores øvrige produkter til hund med den grønne bjælke på tværs af emballagen. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske. Glæd din hund med Chrisco Seafood med tun - den vil elske disse  velsmagende hundesnacks. Med garanti.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  39,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Spiraler med 30 % kylling, 5 stk./75 g ℮

  Chrisco Spiraler er fedtfattige og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (30 % kylling) og 4,5 % calcium. Godbidderne er lige noget for hunde, der elsker kylling og de er helt uden sukker, gluten og korn. Og som noget nyt er de nu også helt uden farvestoffer.

  I samme sortiment finder du også hundegodbidderne Fyldte skildpadder og Kyllingelår. Andre fedtfattige produkter er Andebryst og Kyllingesticks. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. 

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  25,95 DKK

 • Paw hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Paw Chicken Cubes, 500 g ℮ MEGA PACK

  Paw Chicken Cubes er fedtfattige og kornfri små firkantede kyllingegodbidder. En ideel træningsgodbid med et højt kødindhold på 95 % kylling og et lavt fedtindhold på kun 3,0 %. Godbidden måler ca. 1 cm på alle kanter.

  Paw Chicken Cubes leveres i 500 g mega pack pose med genluk, hvorfor godbidderne altid holder sig friske.

  Paw Chicken Cubes er helt uden sukker, gluten og korn samt farvestoffer og konserveringsmidler. Og for at sikre et sundt og saftigt produkt, er kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin.

  Giv din hund 3-15 stk. af disse velsmagende godbidder pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner med 95 % kylling.

  Har din hund tendens til overvægt eller er overvægtig, kan du sagtens dele godbidderne i to.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  79,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Fyldte skildpadder, 7 stk./90 g ℮

  Chrisco Fyldte skildpadder er fedtfattige, tandrensende og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (20 % kylling) og uden farvestoffer. Kyllingegodbidderne er endvidere helt uden sukker, gluten og korn. Og der er kylling både i selve skallen og som fyld.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Fyldte skildpadder med herlig kylling! I samme sortiment finder du også Kyllingelår. Andre fedtfattige produkter er Spiraler med kylling, Andebryst og Kyllingesticks. Prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund foretrækker.

  De fyldte skildpadder er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Din hund vil elske disse tandrensende lækkerbiskner, der ligner små, søde skildpadder. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  25,95 DKK

 • Paw hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Paw Chicken Sticks, 500 g ℮ MEGA PACK

  Paw Chicken Sticks er lækre, bløde og kornfri godbidder med et højt kødindhold på 95 % kylling og et lavt fedtindhold på kun 3,0 %. Godbidderne måler ca. 11,5 cm.

  Paw Chicken Sticks leveres i 500 g mega pack pose til hunden, der bare knuselsker kylling eller til hjemmet eller kennelen med flere hunde. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske

  Godbidderne er helt uden sukker, gluten og korn samt farvestoffer og konserveringsmidler. Kyllingekødet i disse kyllingesticks er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

  Paw Chicken Sticks er nemme at klippe over i mundrette bidder. Giv din hund 1-3 Chicken Sticks. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner med 95 % kylling.

  Mindre poser med Kyllingesticks finder du her: Chrisco Kyllingesticks, 200 g ℮ og Chrisco Kyllingesticks, 80 g ℮.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  79,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kød- og grøntmix, 200 g ℮

  Chrisco Kød- og grøntmix er små bløde kornfri godbidder med højt proteininhold. De indeholder hele 58 % oksekød, 7 % kylling og 10 % grøntsager.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af oksekød, kylling og grøntsager.

  Kød- og grøntmixen er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt produkt. 

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Andebryst, 200 g ℮

  Chrisco Andebryst i 200 g økonomipose er flotte store, tykke og fedtfattige stykker andebryst, der dufter og smager godt.

  De nærende og smagfulde Andebryst med saftig og blød konsistens er et af mange produkter i LOW FAT-serien. Andebryst har et højt kødindhold (95 % and) og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt uden sukker, gluten og korn.

  I LOW-FAT-serien finder du også andre store godbidder som fx Kyllingesticks, Kyllingelår, Fyldte skildpadder og Spiraler. Her er tale om lækre produkter med kylling, som din hund også vil elske. Med garanti.

  Andebryst kan nemt klippes over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker mindre stykker. Giv din hund 1-3 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Andekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Disse store, tykke og fedtfattige godbidder med and er en af vores mest populære hundegodbidder. Har du en hund, der er vild med lækker and med en saftig konsistens, så vil din hund helt sikkert også elske denne variant.

  Giv Andebryst til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  44,95 DKK

 • Paw hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Paw Duck Breast Fillets, 500 g ℮ MEGA PACK

  Paw Duck Breast Fillets er fedtfattige og kornfri store stykker and (andebrystfileter). En superlækker hundesnack med et højt kødindhold på 95 % and og et lavt fedtindhold på kun 3,0 %. 

  Paw Duck Breast Fillets leveres i 500 g mega pack pose til hunden, der har and som sin favorit. Posen er med genluk, hvorfor hundesnacken altid holder sig friske.

  Andebrystfileterne (Paw Duck Breast Fillets) er helt uden sukker, gluten og korn samt farvestoffer og konserveringsmidler. Og for at sikre et sundt og saftigt produkt, er andekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin.

  Paw Duck Breast Fillets er nemme at klippe over i mindre bidder, hvis du skal bruge dem til træning og/eller belønning. Giv din hund 1-3 af de store Duck Breast Fillets pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner med 95 % and.

  Store godbidder med and som dem, du kan finde i posen med Paw Duck Breast Fillets, er atid en populær hundegodbid hos hunde, der elsker lækker and med saftig konsistens. Prøv derfor denne variant i økonomipose.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  79,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Okse-minibidder, 80 g ℮

  Chrisco Okse-minibidder er små velsmagende firkantede bløde godbidder med hele 45 % okse og 42 % oksehuder. Okse-minibidderne er varmebehandlede og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt også helt uden sukker, gluten og korn.

  Vores Okse-minbidder har den helt perfekte størrelse som træningsgodbid til små eller mindre hunde. Mellemstore og store hunde vil selvfølgelig også elske smagen af denne nye hundegodbid med okse og oksehuder. Brug evt. hundegodbidden sammen med vores Aktiveringsbold.

  Okse-minibidder er den lækreste lille træningsgodbid i praktisk størrelse, som du nemt kan have med i en lomme eller i en godbidspose. Din hund kan dermed nemt kan få en belønning med okse, når I er ude at træne. Godbidderne med okse og oksehuder er fedtfattige og de fedter ikke.

  Motiver din hund med Okse-minibidderne, de er nemme at sluge og smager ualmindeligt godt.

  Oksekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Giv de små hundegodbidder med okse og oksehuder til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske at blive forkælet med disse lækre godbidder.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer

  Pris: 24,95 DKK

  Tilbudspris 14,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllinge-minibidder, 80 g ℮

  Chrisco Kyllinge-minibidder er små velsmagende firkantede bløde godbidder med hele 45 % kylling og 42 % oksehuder. Kyllingemini-bidderne er varmebehandlede og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Vores Kyllinge-minibidder har den helt perfekte størrelse som træningsgodbid til små eller mindre hunde og er fyldt med smag. Også store mellemstore og store hunde vil få glæde af disse lækre bløde godbidder med kylling og oksehuder. Kom evt. hundegodbidden ned i vores Aktiveringsbold.

  Kyllinge-minibidderne er virkelig ideelle til træning! De motiverer med deres lækre smag og duft din hund og er nemme for den at sluge.

  Kyllinge-minibidder er en smagfuld lille træningsgodbid i praktisk størrelse, der er nem at have med i lommen eller i en godbidspose, så din hund nemt kan få en belønning med kylling, når I er til træning. Godbidderne er fedtfattige og de fedter ikke.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Giv hundegodbidderne til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse lækre godbidder med masser af kylling og oksehuder.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer

  Pris: 24,95 DKK

  Tilbudspris 14,95 DKK

 • Paw hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Paw Chicken Breast Fillets, 500 g ℮ MEGA PACK

  Paw Chicken Breast Fillets er fedtfattige og kornfri store stykker kylling (kyllingebrystfileter). En superlækker hundesnack med et højt kødindhold på 95 % kylling og et lavt fedtindhold på kun 3,0 %. Hundesnacken måler ca. 16 cm i længden og er ca. 4 cm bredde.

  Paw Chicken Breast Fillets leveres i 500 g mega pack pose til hunden, der har kylling som sin favorit. Posen er med genluk, hvorfor hundesnacken altid holder sig friske.

  Kylllingebrystfileterne (Paw Chicken Breast Fillets) er helt uden sukker, gluten og korn samt farvestoffer og konserveringsmidler. Og for at sikre et sundt og saftigt produkt, er kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin.

  Paw Chicken Breast Fillets er nemme at klippe over i mindre bidder, hvis du skal bruge dem til træning og/eller belønning. Giv din hund 1-3 af de store Chicken Breast Fillets pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner med 95 % kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  79,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Lucky’s Favorites, 40 stk.

  Chrisco Lucky’s Favorites er håndflettede, bløde og snoede tyggestænger med en lækker smag af bacon og mælk. De er ikke tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler, men indeholder et fornuftigt indhold af kalcium, der styrker hundens knogler.

  Mange hunde - især ældre hunde med tandproblemer - foretrækker bløde godbidder, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. Lucky’s Favorites er særdeles lækre og nemme at klippe over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Klip dem over i mindre stykker, så kan de bruges til træning. Ellers kan du give dem som belønning, når I skal hygge, eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Glæd din hund med den lækre Lucky’s Favorites med smag af bacon og mælk - den vil elske denne populære hundesnack. Med garanti.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  112,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingebryst, 200 g ℮

  Chrisco Kyllingebryst er fedtfattige, velduftende og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (95 % kylling) og helt uden farve- og konserveringsmidler.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Kyllingebryst-godbidder i vores LOW-FAT-sortiment! Her finder du også Kyllingesticks og andre kyllingegodbidder uden sukker, gluten og korn: Kyllingelår, Fyldte skildpadder og Spiraler. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. 

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Kyllingebryst er særdeles velsmagende og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Giv din hund 1-2 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Kyllingebryst i mindre stykker egner sig også til at komme i din hunds aktivitetslegetøj. Se vores udvalg af aktivitetslegetøj her.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse velsmagende lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  44,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Andebryst, 80 g ℮

  Chrisco Andebryst i 80 g pose er store, tykke og fedtfattige skiver, og de både smager og dufter utrolig godt. Din hund vil elske den lækre smag af and og den bløde og saftige konsistens. Kødindholdet er højt - hele 95 % and.

  De nærende og smagfulde Andebryst fra Chrisco er naturligvis uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Andebryst-godbidder i vores LOW-FAT-sortiment! Her finder du også Kyllingesticks og andre kyllingegodbidder uden sukker, gluten og korn: Kyllingelår, Fyldte skildpadder og Spiraler. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Andekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Andebryst er særdeles velsmagende og nemme at klippe over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker mindre stykker. Giv din hund 1-3 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Disse store godbidder med and er en af vores mest populære hundegodbidder, så hvis din hund er vild med lækker and med en saftig konsistens, så vil din hund helt sikkert også elske denne variant.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse velsmagende lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingesticks, 80 g ℮

  Chrisco Kyllingesticks er bløde, fedtfattige og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (95 % kylling) og helt uden farvestoffer og konserveringsmidler.

  Din hund vil elske den lækre smag og duft af kylling og den bløde og saftige konsistens. Kyllingesticks er altid et hit for såvel hvalpe som voksne hunde, og det er en af vores mest populære store hundegodbidder.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Kyllingesticks-godbidder i vores LOW-FAT-sortiment! Her finder du også Andebryst, Kyllingebidder, Kyllingesandwich samt kyllingegodbidderne uden gluten, korn og sukker: Spiraler, Kyllingelår og Fyldte skildpadder. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Kyllingesticks er særdeles velsmagende og nemme at klippe over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Giv din hund 1-3 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse bløde lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,95 DKK

 • Chrisco

  Hundens egen julekalender, 270 g ℮

  Julekalender til hunde i prima kvalitet fyldt med 270 g velsmagende og sunde smagsoplevelser til din hund hver dag i december op til jul.

  Bag de 24 låger i Hundens egen julekalender gemmer der sig godbidder og tyggeting, der:

  • er med olier, der bidrager til en sund hud og blank pels
  • er med fibre, der understøtter en god fordøjelse
  • indeholder kalcium, der bidrager til stærke knogler
  • er med taurin, der er vigtig for hjerte-kredsløb-funktionen
  • er med præbiotike, der bidrager til en god fordøjelse
  • er med chondroitin og glucosamin, der bidrager til sunde led
  • er ikke tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler
  • er med 20 % tun
  • er med omega-3 og omega-6 fedtsyrer
  • er fedtfattige og proteinrige


  I dette års julekalender finder du bl.a. to meget populære gamle kendinge i vores Chrisco-sortiment, nemlig Mix-ben og Seafood. Derudover er hundejulekalenderen fyldt med mange andre forskellige små og store godbidder og tyggeting. Produktet indeholder farver, der kan afsmitte, hvorfor vi anbefaler, at hundesnacken spises på et vaskbart underlag. Du bør også altid holde din hund under opsyn, når den spiser de store tyggeting og Mix-ben i julekalenderen.

  Julekalenderen er igen i år tegnet af den kendte bornholmske illustrator Gunnar Breiding. Han har tegnet alle vores julekalendere siden 1988. Forsiden af julekalenderen er virkelig festlig med de sjoveste hundemotiver.

  Tror du, at din hund kan forestille sig en bedre måde at nyde dagene i december frem mod jul på end med 24 dage fuld af lækre smagsoplevelser?

  Bestil årets store julekalender 2022 til hunde nu - før det er for sent!

  Bemærk: For at bevare produkternes friskhed er der en uperforeret folie mellem produkterne og den enkelte låge. Anvend derfor enten vedlagte hjælperedskab, kniv eller saks for at komme ind til de sunde og velsmagende godbidder og tyggeting.

  Har du set, at vi i år også tilbyder en anden hundejulekalender I LOVE XMAS julekalender til hunde, 120 g ℮?

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  49,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingebryst, 80 g ℮

  Chrisco Kyllingebryst er fedtfattige, velduftende og velsmagende LOW FAT-godbidder med et højt kødindhold (95 % kylling) og helt uden farve- og konserveringsmidler.

  Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Kyllingebryst-godbidder i vores LOW-FAT-sortiment! Her finder du også Kyllingesticks og andre kyllingegodbidder uden sukker, gluten og korn: Kyllingelår, Fyldte skildpadder og Spiraler. Men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund bedst synes om. 

  Produktet er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Kyllingebryst er særdeles velsmagende og nemme at brække over i mundrette stykker, hvis din hund foretrækker små stykker. Giv din hund 1-2 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

  Prøv også at aktivere og stimulere din hund med små stykker Kyllingebryst i aktivitetslegetøj.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse velsmagende lækkerbiskner.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Triple Mix, 100 g e

  Med Chrisco Triple Mix får du og din hund masser af smag og godbidder for pengene. Godbidderne indeholder nemlig hele 3 forskellige slags kød eller fisk: 32,5 % kylling, 30 % hvidfisk og 30 % and.

  Udover de forskellige smage af kød og fisk har Triple Mix også den fordel, at de er fedtfattige og helt uden farve- og aromastoffer samt konserveringsmidler. Har din hund gluten- eller kornallergi eller har den tendens til overvægt eller skal tabe sig. så er disse godbidder også helt perfekte. De indeholder nemlig hverken sukker, gluten eller korn.

  Chrisco Triple Mix har både lavt fedt- og kalorieindhold og indeholder forskellige næringstoffer, som bidrager til at beskytte din hunds lever og forbedre din hunds immunforsvar.

  Hvor mange Chrisco Triple Mix må din hund så få?
  Små hunde (5-10 kg): 15-20 g pr. dag
  Medium hunde (10-25 kg): 20-40 g pr. dag
  Store hunde (≥25 kg): 40-60 g pr. dag.

  Brug Chrisco Triple Mix til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

  Ikke på lager

1 til 24 ud af 26

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2