Aktivitetslegetøj

Mangler du en sjov, nem og effektiv måde at aktivere og stimulere din hund? Her finder du alt vores aktivitetslegetøj til hunde i alle aldre og størrelser.

Har din hund tendens til at spise for hurtigt, kan aktivitetslegetøjet også benyttes som en slow feeder. Gem noget af dens foder i de forskellige produkter.

Aktivitetslegetøjet udfordrer din hunds lugtesans, træner dens intelligens og giver dig en gladere og mere afslappet hund efter at den har været i færd med at lege med legetøjet.

Husk som altid at holde din hund under opsyn, når den leger med vores aktivitetslegetøj. Fjern straks legetøjet fra din hund, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv og har i sinde at bide legetøjet i stykker.

4 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Aktivitetsbold, Ø 8 cm

  Super holdbar aktivitetsbold i kraftigt naturgummi uden phthalater. Fyld den med små godbidder. Din hund skal arbejde meget for at få lækkerbidderne ud, da bolden er forsynet med specielle indvendige lameller. Det udfordrer og stimulerer den mentalt, så den får naturligt afløb for sin energi samt forebygger stress, rastløshed og destruktiv adfærd.

  Denne slidstærke aktivitetsbold tåler bid, men anbefales ikke til hunde med meget stærke kæber. Den hverken støjer eller ridser ved brug på hårde gulve. Den rengøres let med varmt vand.

  Køb altid legetøj, som passer til din hunds størrelse. Denne aktivitetsbold er ikke fordøjelig og skal fjernes fra din hund, hvis den bides i stykker.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Aktivitetsbold, Ø 6 cm

  Super holdbar aktivitetsbold i kraftigt naturgummi uden phthalater. Fyld den med små godbidder. Din hund og/eller kat skal arbejde meget for at få lækkerbidderne ud, da bolden er forsynet med specielle indvendige lameller. Det udfordrer og stimulerer den mentalt, så den får naturligt afløb for sin energi samt forebygger stress, rastløshed og destruktiv adfærd.

  Denne slidstærke aktivitetsbold tåler bid, men anbefales ikke til hunde med meget stærke kæber. Aktivitetsbolden hverken støjer eller ridser ved brug på hårde gulve. Bolden rengøres let med varmt vand.

  Køb altid legetøj, som passer til din hunds størrelse. Denne aktivitetsbold er ikke fordøjelig og skal fjernes fra din hund, hvis den bides i stykker.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Gummiaktivitetsbold, 8 cm

  Chriscos Gummiaktivitetsbold er fremstillet af kraftigt gummi og kan fyldes med godbidder eller andet lækkert fyld, så din hund skal arbejde for at få lækkerierne ud.. Dette stimulerer din hunds lege- og jagtinstinkt. Kraftigt gummilegetøj giver sjov aktivering af din hund. Det er solidt, vaskbart og giftfrit og indeholder ikke ftalater. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Gummilegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Petstages Orka er også et andet godt alternativ. Vis detaljer
  49,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Aktivitetsmåtte, Ø 40 cm

  Sjov aktivitetsmåtte, der stimulerer og aktiverer din hund på en spændende måde. Aktivitetsmåtten er velegnet til hunde i alle aldre og størrelser. Vi anbefaler den også til katte og kaniner.

  Aktivitetsmåtten udfordrer din hunds lugtesans og øger dens intelligens samtidig med at den er aktiveret med noget sjovt i lang tid. Hunden vil med sin næse søge efter godbidder eller foder og med sin snude og poter skubbe til strimlerne for at finde frem til belønningen. Aktiviteten trætter den, og du får en gladere og mere afslappet hund.

  Gem godbidder eller foderpiller i måtten, og lad din hund snuse sig frem til dem. Har din hund tendens til at sluge sit foder, kan du bruge måtten som en slow feeder.

  For at din hund lærer måtten at kende, er det en god idé at gemme nogle få godbidder mellem strimlerne, mens den ser på. Slip derefter din hund løs på måtten og se den lede efter godbidderne. Øg sværhedsgraden ved at gemme flere godbidder spredt rundt på hele måtten.

  Værd at vide om aktivitetmåtten:

  • En mental udfordring, der træner din hunds intelligens
  • En rolig aktivitet, der kan virke afslappende på din hund.

  Vælg mellem to forskellige modeller: Grøn/orange/blå eller pink/lyserød/blå.

  Små godbidder til hunde, der er velegnede til aktivitetsmåtten, finder du her.
  Kattegodbidder, der er velegnede til aktivitetsmåtten, finder du her.
  Små godbidder til kaniner, marsvin og andre gnavere har vi desværre ikke i vores sortiment. I stedet anbefaler vi, at du til kaniner, marsvin og andre gnavere bruger noget af vores Kanin- og gnaverfoder.

  Hold dit kæledyr under opsyn, når det leger med aktivitetsmåtten. Fjern straks måtten fra dit kæledyr, hvis det bliver for voldsom eller destruktiv og har i sinde at bide måtten i stykker.

  Vis detaljer
  99,95 DKK

  Ikke på lager

4 vare(r)

pr. side