Plyslegetøj

Her finder du vores store udvalg af plyslegetøj og plysbamser til hunde. Vælg mellem mange forskellige søde og sjove modeller i forskellige farver og størrelser. Du kan også vælge mellem plysdyr med og uden fyld. Plysdyr er lige noget for hunde i alle aldre og størrelser. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også plyslegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

1 til 24 ud af 29

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Chrisco

  Chrisco Plysand m. pivelyd og raslelyd, 25 cm

  Chrisco Plysand med pivelyd og raslelyd er et hit for hunde i alle aldre. Hundelegetøjet er lækker blødt og dejligt at putte med, og så kan din hund nemt gribe fast i de flagrende vinger, der rasler, når de bliver berørt. Raslelyden er med til at vække din hunds jagtinstinkt . Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen.

  Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge.

  Vis detaljer
 • Petstages

  Petstages Stuffing Free Gator

  Petstages Stuffing Free Gator er et fantastisk legetøj med lyde, former, materiale og bevægelser, der gør hunden glad og som gør, at den har lyst til at få leget i timevis.

  Længde x højde x dybde: 26,5 x 6 x 12 cm

  Stuffing Free Gator tilhører kategorien Play inden for Petstages legetøj.

  Legetøjet er især velegnet til energiske hunde, som har et stort behov for at få leget og som ikke har for vane at ødelægge deres legetøj. Legetøjet er perfekt til indendørs brug, da det ikke ridser eller ødelægger gulvene.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Vis detaljer

  Pris: 109,95 DKK

  Tilbudspris 30,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Plysgris uden fyld

  Chriscos Plysgris uden fyld med pivelyd er sjov at lege med for hunde i alle aldre. Den er lækker blød, slasket og lige til at kramme. Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. Bemærk, at plysdyret ikke har nogen form for fyld, så du er helt fri for totter af fx polyester i stuen. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge. Vis detaljer
 • Petstages

  Petstages Ultra Mini Stuffing Free Lizard

  Petstages Petite Stuffing Free Lizard er et fantastisk legetøj med lyde, former, materiale og bevægelser, der gør hunden glad og som gør, at den har lyst til at få leget i timevis. Med dette legetøj keder den lille hund sig aldrig. Lydene indikerer, at nu er det tid til at lege.

  Længde x højde x dybde: 15 x 2,5 x 5,5 cm

  Petite Stuffing Free Lizard tilhører kategorien Play inden for Petstages legetøj.

  Legetøjet er især velegnet til energiske hunde, som har et stort behov for at få leget og som ikke har for vane at ødelægge deres legetøj. Legetøjet er perfekt til indendørs brug, da det ikke ridser eller ødelægger gulvene.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Vis detaljer

  Pris: 49,95 DKK

  Tilbudspris 20,00 DKK

  Se detaljer

 • Chrisco

  Chrisco Plysand m. pivelyd, 36 cm

  Chrisco Plysand med rigtig rap-lyd (pivelyd) er et hit for hunde i alle aldre. Den er lækker blød og lige til at kramme.

  Mange hunde elsker plysdyr, der giver lyd fra sig, når de leger med det. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pivelyd, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

  Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysben, 22 cm

  Chrisco Plysben, 22 cm - Sødt hundelegetøj med pivelyd. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysdyr med flettet reb og pivelyd, 45-48 cm

  Chriscos Plysdyr med flettet reb findes i fem forskellige modeller: kylling, abe, flodhest, bjørn og elefant. Hundelegetøjet piver, når du eller din hund, trykker den på hovedet. Modellerne er 45-48 cm lange, så der er masser af plads til at din hund kan få et godt greb. Plysdyrene egner sig også til trækkeleg.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet Petstages Orka legetøj, andet gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysbjørn u. fyld m. rasle- & pivelyd, 50 cm

  Chriscos Plysbjørn er noget af det sødeste og blødeste hundelegetøj. Der er pivelyd i både arm og ben samt raslelyd i maven.

  Hundelegetøjet er lækkert blødt, slasket og lige til at kramme og putte med for hunde i alle aldre. Hvalpe, der lige er flyttet fra deres mor og søskende, bliver mere trygge, når de har sådan et plysdyr at ligge tæt sammen med og lege med.

  Bemærk, at plysdyret ikke indeholder nogen form for fyld, så du er helt fri for totter af fx polyester i dit hjem. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Hvalpetænder kan være meget skarpe!

  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj, Petstages eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysand m. pive-og raslelyd, 36 cm - LIMITED EDITION

  Chrisco Plysand med pivelyd og raslelyd i vingerne er kommet hjem som LIMITED EDITION. Hundelegetøjet er lækker blødt og dejligt at putte med, og så kan din hund nemt gribe fast i de flagrende vinger, der rasler, når de bliver berørt. Raslelyden er med til at vække din hunds jagtinstinkt . Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen.

  Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.


  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Gris, stor

  Chriscos store Gris, der ”øffer” som en rigtig gris, er sjov at lege med for hunde i alle aldre. Den er lækker bløde og lige til at kramme. Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Gris, lille

  Chriscos lille Gris, der ”øffer” som en rigtig gris, er sjov at lege med for hunde i alle aldre. Den er lækker blød og lige til at kramme. Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysmaskot med pivelyd, 36 cm

  Chrisco Plysmaskot med pivelyd er ideel til mange timers leg. Bamsen, der piver ved tryk på maven, vil følge din hund overalt. Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen.

  Maskotten med en dannebrogsfarvet fodbold på maven bringer glæde for hunde i alle aldre og børn og folk med barnlige sjæle, der elsker sport og ikke mindst når Danmark skal i ilden. Dette hundelegetøj er nemt at få fat på, lækkert blødt og dejligt at putte med.

  Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Venligst tjek produktet regelmæssigt for skader og udskift legetøjet, hvis det er i stykker, eller hvis dele er blevet væk. Ellers kan dit kæledyr risikere at komme til skade.

  Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.
   

   

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plyselefant med pivelyd

  Chrisco Plyselefant med pivelyd Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysbamse m. pivelyd, raslelyd og gummi, 37 cm

  Chrisco Plysbamse m. pivelyd, raslelyd og gummi, 37 cm Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysdyr m. 2 slags reb & pivelyd, 58 cm

  Chrisco Plysdyr med 2 slags reb og pivelyd er supergodt legetøj til hunde, der elsker at tygge og trække. Det ene reb er elastisk, det andet er særdeles velegnet til at rense din hunds tænder.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.


  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Juleplys med pivelyd og raslelyd, 35 cm

  Chrisco Juleplys med pivelyd og raslelyd findes i to forskellige farver og modeller. Vælg mellem en snemand og et rensdyr. De er fremstillet af forskellige former for stof. Julebamsen piver, når du eller din hund, trykker den på hovedet. De 6 arme er fyldt med et materiale, der rasler, når du eller din hund rører ved dem. De sjove lyde og de forskellige teksturer gør, at hunde i alle aldre vil elske at lege med den.

  Et oplagt valg til at komme under juletræet eller som kalendergave eller måske værtindegave til hende eller ham med hund.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet Petstages Orka legetøj, andet gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Blæksprutte med pivelyd, 35 cm

  Chrisco blæksprutte med bold og pivelyd er lækkert blødt og dejligt at putte med, og så kan din hund nemt gribe fast i de flagrende arme. Pivelyden er med til at vække din hunds jagtinstinkt . Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen. Boldem i legetøjet hopper når du kaster med den og er sjov at lege med.

  Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.


  Vis detaljer
  49,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Juleplys med nissehue, 41 cm

  Chriscos Juleplys med pivelyd er sjov at lege med for hunde i alle aldre. Vælg mellem rensdyr, julemand og pingvin. Alle modeller er lækker blød julebamse, der er lige til at kramme. Maven på plyslegetøjet er fast og piver, når din hund rører ved den. Fødderne og hænderne er i gummi.

  Et oplagt valg til at komme under juletræet eller som kalendergave eller måske værtindegave til hende eller ham med hund.

  Mange hunde elsker plysdyr og plysbamser med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

  Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet hårdt gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Legetøjet indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysfrisbee m. pivelyd, Ø 17 cm

  Chrisco Plysfrisbee m. pivelyd, 17 cm Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysdino m. pivelyd, 30 cm

  Chrisco Plysdino med pivelyd er sjove modeller hundelegetøj i plys, der er ideelle til mange timers leg. Vælg mellem 3 forskellige modeller. Plysdyrene, der piver ved tryk på maven, vil følge din hund overalt. 

  De er virkelig et hit for hunde i alle aldre. Hundelegetøjet er nemt at få fat på, lækkert blødt og dejligt at putte med. Pivelyden vækker din hunds opmærksomhed og den gør, at din hund vil elske at lege med den igen og igen.

  Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Venligst tjek produktet regelmæssigt for skader og udskift legetøjet, hvis det er i stykker, eller hvis dele er blevet væk. Ellers kan dit kæledyr risikere at komme til skade.

  Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.
   

   

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysbondegårdsdyr m. bold & pivelyd, 10 cm

  Chrisco Plysbondegårdsdyr med bold og pivelyd er super sjov at lege med for din hund. Din hund kan nemt gribe fast om plysdyret, der har en bold med pivelyd indeni, eller tage fat i enten plysdyrets ører eller ben. Pivelyden er med til at vække din hunds jagtinstinkt  og vække dens opmærksomhed. Bolden i legetøjet hopper når du kaster med den og er sjov at lege med.

  Mange hunde elsker legetøj med pive- og raslelyd. De elsker at ruske legetøjet og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven.

  Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysbold, Ø 15 cm

  Chriscos Plysbold med pivelyd er sjov at lege med for hunde i alle aldre. Den er lækker blød og lige til at kramme. Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plystiger uden fyld

  Chriscos Plystiger uden fyld med pivelyd er sjov at lege med for hunde i alle aldre. Den er lækker blød, slasket og lige til at kramme. Mange hunde elsker plysdyr med pivelyd. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. Bemærk, at plysdyret ikke har nogen form for fyld, så du er helt fri for totter af fx polyester i stuen. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Bemærk: Plysdyret indeholder ikke batterier, som hunden kan sluge. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Plysand med reb og pivelyd, 40 cm

  Chrisco Plysand med rigtig rap-lyd (pivelyd) og legereb er et hit for hunde i alle aldre. Den er lækker blød og lige til at kramme. Legerebet gør, at din hund nemt kan få renset sine tænder. Mange hunde elsker plysdyr, der giver lyd fra sig, når de leger med det. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pivelyd, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven. Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj; Petstages ORKA legetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco. Vis detaljer

1 til 24 ud af 29

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2