Tilbehør

Tilbehør

Her finder du alt vores tilbehør til din hund, uanset om du leder efter foderskåle og/eller vandskåle, godbidsposer, hundehalsbånd, hundeliner, LED-hundelygter, LED-halsringe, hundeseler, hundeaffaldsposer, hundeposer, boligspray mod lopper, flåttang osv. Læs mere om vores kategorier. Klik her:

1 til 24 ud af 45

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Chrisco

  Chrisco Hundeaffaldsposer, 3 x 40 stk. med bindesnipper

  3 x 40 stk. - 28 x 23,5 cm - Super holdbare hundeaffaldsposer / høm-høm poser med bindesnipper.

  Ved køb af disse poser støtter du DYREFONDETS dyreværnsarbejde. DYREFONDET er en godkendt almenvelgørende dyreværnsorganisation, hvis formål er at organisere og gennemføre dyreværnsarbejde. Vis hensyn-kampagnen er et led i DYREFONDETS forebyggende arbejde.

  Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. De er nemme at have med i lommen. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem.

  OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundeaffaldsposer, 40 stk. med bindesnipper

  1 x 40 stk. - 32 x 25 cm - Super holdbare hundeaffaldsposer / høm-høm poser med bindesnipper

  Ved køb af disse poser støtter du DYREFONDETS dyreværnsarbejde. DYREFONDET er en godkendt almenvelgørende dyreværnsorganisation, hvis formål er at organisere og gennemføre dyreværnsarbejde. Vis hensyn-kampagnen er et led i DYREFONDETS forebyggende arbejde.

  Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem.

  OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco hundeline i flettet reb, 220 cm

  Kraftig hundeline i flettet reb, 220 cm/Ø 1,5 cm, med lækker læderforstærkning og karabinhage.

  Hundesnoren er ideel til de daglige gåture og til træning.

  Fås i følgende farver: Blå/sort og rød/sort.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco LED-halsring, 70 cm

  Chrisco LED-halsring (også kaldet LED-halsbånd) lyser kraftigt og er synlig op til 500 m. Brug halsringen sammen med din hunds halsbånd. Halsringen kan indstilles til at blinke hurtigt eller langsomt eller lyse konstant ved at trykke hhv. 1, 2 eller 3 gange på tænd/sluk-knappen. Tryk én gang mere for at slukke.

  Det er hurtigt og enkelt at genoplade LED-halsringens batteri ved hjælp af det vedlagte USB-kabel. USB-porten er forsynet med et lille beskyttelsesdæksel, som gør, at du kan bruge halsringen uanset vejret. Der er ingen udgifter til batteri, da LED-halsringen lades op ved hjælp af USB-kablet.

  Længden kan tilpasses til din hunds halsomfang ved at klippe silikonen over mellem to LED-pærer. Derefter kan det kombinerede cover/tilslutning sættes på igen og halsringen kan bruges.

  Sådan genoplader du LED-halsringens batteri:

  1. Sørg for, at halsringen er slukket. I modsat fald vil det påvirke opladningstiden og LED-levetiden.
  2. Tilslut USB-kablet til halsringen.
  3. Tilslut USB-kablet til en USB-lader eller en tændt computer.
  4. Lysindikatoren lyser svagt under opladning.
  5. Lysindikatoren slukker automatisk, når batterierne er fuldt opladt. Opladningstiden er ca. 1 til 1,5 time.


  Afhængig af den valgte indstilling lyser LED-halsringen kraftigt 6-8 timer, når batteriet er ladet op.

  Med denne LED-halsring i silikone kan du og din hund færdes sikkert i trafikken i de mørke timer. Hunde, der løber frit omkring eller går i snor, er virkelig svære at se i mørket for bilisterne. Tænk over det og gør alt muligt for, at I er synlige i trafikken. Hos Chrisco kan du finde LED-halsring, LED-hundelygte, Flexi Neon Reflex liner, reflekser m..m.

  OBS!
  LED-halsringen er med CE-, RoHS-og WEE-mærkning.

  LED-halsringen findes i 4 farver: Orange, grøn, hvid og pink.

   

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Flåttang

  Chrisco Flåttang (også kaldet tægetang) fjerner nemt og effektivt flåter på din hund og/eller din kat. Er du selv blevet bidt af en flåt, er vores flåttang også det rette redskab.

  Beskrivelse:
  Hus- og skovflåter på såvel dyr som mennesker fjernes bedst med en flåttang. Det er vigtigt at undersøge din hund og/eller kat fra hoved til halespids dagligt. Lad hænderne løbe hen over pelsen og føl efter, om der er kommet fx knuder, hævelser eller skovflåter.

  Har din hund/kat fået en flåt, er det vigtigt at fjerne den med det samme for ikke at risikere sygdomme. Hus- og skovflåter på såvel dyr som mennesker fjernes bedst med en flåttang. Den findes naturligvis også blandt Chriscos plejeprodukter.

  Brugsanvisning:
  1. Tag tangen i hånden og tryk på knappen. Tangen åbner sig og sættes forsigtigt over flåten.
  2. Luk tangen forsigtigt omkring flåten helt nede ved huden.
  3. Drej langsomt tangen et par gange mod højre og venstre. Fjern den fastklemte flåt ved at løfte i tangen uden at åbne tangen.

  Når flåten er fjernet, skal biddet desinficeres med en mild sæbeopløsning. Hold øje med biddet nogle uger frem.

  Kontakt din dyrlæge eller læge, hvis der kommer en rød plet omkring biddet, da der kan være risiko for smitte af infektionssygdommen borreliose.

  Flåter sidder typisk i græsset eller i lavt buskads i skove, parker, legepladser, vådområder og haver. Der venter de på at springe på en passende vært. Flåter kan overføre sygdomme til mennesker og dyr, hvorfor det er særdeles vigtigt at fjerne dem hurtigst muligt.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hvalpeline i nylon, 100 cm

  Kraftig hvalpeline, 100 cm/1,5 cm, i nylon med karabinhage og nylonhåndtag.

  En god hvalpline / hundesnort er vigtigt for både dig og din hund. Det skal være rart at gå tur.

  Fås i følgende farver: Sort, grå, blå, lilla og pink.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundehalsbånd med snaplås og line i nylon, 25-40 cm/220 cm

  Kraftigt hundehalsbånd, 25-40 cm/1,5 cm, i nylon med snaplås (clickspænde) og kraftig hundeline, 220 cm/1,5 cm, i nylon med to karabinhager.

  Halsbåndet kan justeres, så det passer den enkelte hund. Hundelinen kan justeres i tre forskellige længder.

  Sættet er velegnet til hunde op til 15 kg.

  Fås i følgende farver: Sort, rød og turkis.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundeline, kernelæder, 100 cm

  Kraftig hundeline / hundesnor, 100 cm/1,5 cm, i kernelæder med karabinhage og håndtag i kernelæder.

  Fås i følgende farver: Sort og brun.

  Husk også at tænke på en LED-hundelygte og LED-halsring, når I er ude at gå i de mørke timer. Som bilist er det bare så svært at se jer i vejkanten.

  Vis detaljer
  119,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco LED-hundelygte

  Chrisco LED-hundelygte med kraftigt lys og rustfri karabinhage indfarvet i samme farve, Hundelygten kan ses op til 500 m.

  LED-hundelygten kan indstilles til at blinke hurtigt, langsomt eller lyse konstant ved at trykke midt på den hhv. 1, 2 eller 3 gange. Tryk én gang mere for at slukke hundelygten.

  Det er hurtigt og enkelt at skifte batteriet (CR2032). Batteri medfølger. Batteriets levetid er 70-120 timer.

  Fås i 4 flotte farver: Orange, grøn, hvid og pink.

  Med denne LED-hundelygte kan din hund nemt ses, og I kan færdes mere sikkert i trafikken i de mørke timer. Antallet af påkørte hunde stiger i efteråret, hvorfor at det er vigtigt, at I kan ses med hundelygte, LED-halsring som bruges sammen med din hunds halsbånd, Flexi Neon Reflex hundeline, reflekser m.m. Alle, der har kørt bil, i mørket, ved hvor svært det er at registrere bevægelser langs med vejkanten, så jo bedre, I kan ses, jo mere sandsynlighed er der for, at bilerne sætter farten ned og kører en stor bue udenom jer.

  Hundelygten er særdeles velegnet til din hunds halsbånd eller line, men du kan også sætte den rundt omkring din hunds ben. Alternativt kan du sætte den på rygsækken, cykelhjelmen, barnevogne, løbetøjet osv. Prøv dig frem! Det vigtigste er, at du/I bliver set.

   

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Y-sele, str. 70 x 60-100 cm

  Flot Y-sele i nylon/latex med god pasform, så din hund kan bevæge sig ubesværet under gåturen. Halsmål: 70 cm – brystmål: 60-100 cm. Med refleksstikninger, så du og din hund færdes sikkert i trafikken i de mørke timer. Passer blandt andet følgende racer: Schæfer, Labrador og Golden Retriever. Men Y-selen kan justeres, så det passer den enkelte hund. Ikke mindst unghunde og stærke, hårdt trækkende hunde har glæde af denne sele. Y-selen fordeler trykket på både bryst- og skulderremmen af selen. Y-selen har et kraftigt, blødt for, som er meget skånsomt for hud og pels, og selen er både vand- og snavsafvisende. Den har en kraftig snaplås (clickspænde), og en helsvejset ring, som giver tryghed under gåturen. Selen er naturligvis vaskbar. Fås i følgende farver: Blå, lilla og sort. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco LED-hundeline, 120 cm

  Chrisco LED-hundeline i kraftig nylon med stærk snaplås Hundelinen kan indstilles til at blinke hurtigt, langsomt eller lyse konstant ved at trykke på hhv. 1, 2 eller 3 gange på tænd/sluk-knappen. Tryk én gang mere for at slukke. Kan ses op til 300 meter. Det er hurtigt og enkelt at skifte batteri (CR2032). Batteri medfølger. Batteriets levetid: 70-120 timer. Fås i følgende farver: Blå, grøn og orange.

  Se produktevideo her:

  LED-hundelinen gør det nemt  for jer at færdes mere sikkert i trafikken i de mørke timer.  Antallet af påkørte hunde stiger i efteråret, hvorfor at det er vigtigt, at I kan ses med LED-hundelygte, LED-halsring, Flexi Neon Reflex hundeline, reflekser m.m. Alle bilister ved hvor svært det er at registrere bevægelser i mørket langs med vejkanten, så jo bedre, I kan ses, jo større er sandsynligheden for, at bilerne sætter farten ned og kører en stor bue udenom jer.

   

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundehalsbånd, kernelæder, 55 cm

  Kraftigt halsbånd, 55 cm/2 cm, i kernelæder. Hundehalsbåndet kan justeres i fem forskellige længder, så det passer den enkelte hund. Fås i følgende farver: Sort og brun. Vis detaljer
  79,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Foderskål i plast, 0,6 l, Ø 14 cm

  Lækker foderskål i hårdt plast (PP) med skridsikker bund. Skålen er selvfølgelig også anvendelig til vandskål. Foderskålen er i et flot design og forsynet med et diskret billede af en pote. Foderskålen tåler maskinopvask (dog maks. 60 grader). I foderskålen findes der et integreret håndtag i siden, hvilket betyder, at du nemt kan løfte den op for at rengøre den og fylde den på ny. Mål: 0,6 l – Ø 14 cm. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskåle, 2 x 0,25 l, Ø 16 cm

  Holdbart, dansk-produceret foderstativ med 2 kvalitetsskåle i rustfrit stål og med skridsikre gummifødder. Mål: 2 x 0,25 l – Ø 16 cm Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kædeline, 125 cm

  Beskrivelse: Forkromet kædeline, 125 cm/1,0 cm, med karabinhage i den ene ende og nylonhåndtag i den anden. Fås i følgende farver: Blå, rød og sort. Vis detaljer
  69,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Dressurline Webbing, 220 cm

  Kraftig dressurline / hundeline / hundesnor, 220 cm/2 cm, i webbing med to karabinhager. Linen / snoren kan justeres i tre forskellige længder.

  Husk også at tænke på en LED-hundelygte og LED-halsring, når I er ude at gå i de mørke timer. Med dem kan I ses på 500 m afstand og som bilist er det bare så svært at se jer i vejkanten, hvis I ikke er synlige.

  Fås i følgende farver: Sort og grå.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco LED-hundehalsbånd, 2,5 x 31-40 cm

  Chrisco LED-hundehalsbånd i kraftig nylon med stærk snaplås Halsbåndet kan indstilles til at blinke hurtigt, langsomt eller lyse konstant ved at trykke på hhv. 1, 2 eller 3 gange på tænd/sluk-knappen. Tryk én gang mere for at slukke. Kan ses op til 300 meter. Det er hurtigt og enkelt at skifte batteri (CR2032). Batteri medfølger. Batteriets levetid: 70-120 timer. Fås i følgende farver: Grøn og orange.

  Se produktevideo her:

   

  Vis detaljer
  69,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Hvalpehalsbånd i nylon, 40 cm

  Kraftigt hvalpehalsbånd, 40 cm/1,5 cm, i nylon. Halsbåndet kan justeres, så det passer den enkelte hund eller hvalp. Fås i følgende farver: Sort, grå, blå og pink. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco DVD-Dus med din hund

  Super DVD til alle hundeelskere. 4 timer lang DVD produceret af Nordisk Film.

  DVD’en indeholder følgende temaer:

  • • Valg af hund • Pasning
  • • Renlighed • Sygdomme
  • • Ernæring
  • • Opdragelse
  • • Træning
  • • Pelspleje
  • • Leg
  • • Adfærd og meget mere.
  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundehalsbånd med snaplås (clickspænde) i nylon, 35-60 cm

  Kraftigt hundehalsbånd, 35-60 cm/2 cm, i nylon med snaplås (clickspænde). Halsbåndet kan justeres, så det passer den enkelte hund. Fås i følgende farver: Sort og grå. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskål, 0,3 l, Ø 13,5 cm

  Lækker foderskål i hårdt plast (PP). Mål: 0,3 l – Ø 13,5 cm. Fås i følgende farver: Blå, pink og grøn. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Dressurline i nylon, 220 cm

  Kraftig dressurline, 220 cm/2 cm, i nylon med to karabinhager. Hundelinen kan justeres i tre forskellige længder.

  En god dressurline / hundeline / hundesnor er vigtigt for både dig og din hund uanset om I træner eller går almindelige ture.

  Husk også at tænke på en LED-hundelygte og LED-halsring, når I er ude at gå i de mørke timer. Som bilist er det bare så svært at se jer i vejkanten.

  Fås i følgende farver: Sort og grå.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundehalsbånd med snaplås og line i nylon, 35-60 cm/220 cm

  Kraftigt hundehalsbånd, 35-60 cm/2,0 cm, i nylon med snaplås (clickspænde) og kraftig hundeline, 220 cm/2,0 cm, i nylon med to karabinhager. Halsbåndet kan justeres, så det passer den enkelte hund. Hundelinen kan justeres i tre forskellige længder. Fås i følgende farver: Sort, rød og turkis.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Dockline kvælerhalsbånd, 30 cm

  Kraftigt Dockline kvælerhalsbånd, 30 cm/1 cm, i polypropylen med lækker læderforstærkning ved ringene.

  Et hundehalsbånd, der er særdeles populært.

  Fås i følgende farver: Sort/sort og grøn/brun.

  Vis detaljer

1 til 24 ud af 45

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2