Tilbehør

Tilbehør

Her finder du alt vores tilbehør til din hund, uanset om du leder efter foderskåle og/eller vandskåle, godbidsposer, hundehalsbånd, hundeliner, LED-hundelygter, LED-halsringe, hundeseler, hundeaffaldsposer, hundeposer, boligspray mod lopper, flåttang osv. Læs mere om vores kategorier. Klik her:

1 til 24 ud af 44

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Chrisco

  Chrisco Hundeaffaldsposer, 40 stk. med bindesnipper

  1 x 40 stk. - 32 x 25 cm Ved køb af disse poser støtter du DYREFONDETS dyreværnsarbejde. DYREFONDET er en godkendt almenvelgørende dyreværnsorganisation, hvis formål er at organisere og gennemføre dyreværnsarbejde. Vis hensyn-kampagnen er et led i DYREFONDETS forebyggende arbejde. Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem. OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundeaffaldsposer, 3 x 40 stk. med bindesnipper

  3 x 40 stk. - 28 x 23,5 cm

  Ved køb af disse poser støtter du DYREFONDETS dyreværnsarbejde. DYREFONDET er en godkendt almenvelgørende dyreværnsorganisation, hvis formål er at organisere og gennemføre dyreværnsarbejde. Vis hensyn-kampagnen er et led i DYREFONDETS forebyggende arbejde.

  Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem.

  OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Godbidspose

  Med Chriscos smarte og praktiske Godbidspose slipper du for fedtede rester fra godbidder i lommen, når du er ude og lufte og træne din hund.

  Godbidsposen er forsynet med en clips, så du nemt kan montere den i bæltet. Posen har en stiv kant i toppen, så du undgår at fumle efter den næste godbid, og den kan strammes til med en strop, så godbidderne ikke falder ud. I sidelommen er der god plads til klikker, fløjte og hundeaffaldsposer. Posen er naturligvis vandtæt og vaskbar.

  Højde: 19 cm - Ø: 15 cm

  Husk at tage vores Godbidspose med når du er til hundetræning, hundeudstilling eller agility.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskål i plast, 0,6 l, Ø 14 cm

  Lækker foderskål i hårdt plast (PP) med skridsikker bund. Skålen er selvfølgelig også anvendelig til vandskål. Foderskålen er i et flot design og forsynet med et diskret billede af en pote. Foderskålen tåler maskinopvask (dog maks. 60 grader). I foderskålen findes der et integreret håndtag i siden, hvilket betyder, at du nemt kan løfte den op for at rengøre den og fylde den på ny. Mål: 0,6 l – Ø 14 cm. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco LOP-A’ Loppekam

  Lopper kan være svære at finde. Vi har derfor ændret loppekammen til at være hvid, så du nemmere kan se, om din hund har lopper. Regelmæssig brug af loppekammen giver en hurtig og sikker indikation om der er lopper til stede.

  Brugsanvisning:

  • Red dyrets pels grundigt igennem med den tætte side af LOP-A’ loppekammen. Loppernes foretrukne steder er over haleroden, i lysken, i armhulerne og på halsen. 

  • For hvert strøg ses efter om der er loppeekskrementer på kammen. Er der små sorte flager, er det muligvis loppeekskrementer.

  • Ved større kæledyr stilles dyret på et hvidt håndklæde eller lagen. Massér og ryst dyrets pels for at få de små flader til at falde ned på klædet.

  • Læg de små flager på et stykke fugtet, hvidt køkkenrulle. Efter ca. ét minut vil de små sorte flager vise sig som rødlige pletter – hvis det er loppeekskrementer.

  • Har dyret lopper, skal disse bekæmpes effektivt.

  Lopper:

  Lopper er små blodsugende insekter. Voksne lopper er 2-3 mm lange og brunsorte. De lopper, der volder flest problemer, er hovedsageligt kattelopper. Kattelopper lever både på hunde og katte. Mennesker kan blive bidt, men lopperne kan ikke formere sig, hvis de kun får menneskeblod. Lopper forekommer hele året rundt. Flest nye antal loppetilfælde forekommer i perioden juli-november.

  Lopperne lægger æg efter at de har suget blod på hund eller kat og mens de stadig opholder sig i dyrets pels. Æggene falder straks ud af pelsen og havner, hvor dyret færdes. Æggene klækker i løbet af 2-3 dage i stuetemperatur. Loppelarverne er 2-4 mm lange og ligner små behårede orme. Larverne kravler væk fra lyset og gemmer sig i revner, gulvsprækker, tæpper m.v. Larverne lever af organisk materiale (snavs) og de voksne loppers blodholdige ekskrementer. Larverne vokser sig store og spinder sig ind i en kokon af silketråde for at forvandle sig først til pupper og senere til voksne lopper. Under gunstige forhold tager udvikling fra æg til voksen loppe 3 uger. Lopperne kan dog vente måneder før de kommer ud af kokonerne, hvis fx huset står tomt i længere tid. En voksen loppe lever i gennemsnit en uges tid, men kan leve 3-4 uger.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Lop-A’ Boligspray, 400 ml

  Chrisco Lop-A’ er en effektiv loppespray, som bekæmper lopper i alle stadier i omgivelserne – helt uden brug af pesticider og uden risiko for resistens. Lop-A’ kan bruges overalt i boligen, i bilen, i campingvognen eller der, hvor lopperne opholder sig. Sprayen kan bruges på næsten alle overflader. Lop-A’ spreder ingen ubehagelige dufte eller pesticider, hvorfor mennesker og dyr frit kan bevæge sig rundt i omgivelserne, også lige efter en behandling. Lop-A’ er baseret på en organisk silikone, hvilket gør den ufarlig for mennesker og husdyr. Lop-A’ bekæmper lopperne mekanisk; dvs. at lopper i alle livsstadier, der fanges i silikonen, ikke kan bevæge sig, og derved kan de ikke spredes rundt i de øvrige omgivelser.

  Læs fyldestgørende brochure om Lop-A’ her. Brugsanvisning: Hvor: Lop-A’ bruges mod lopper i omgivelserne. Lopper kommer oftest ind i boligen via husdyr og opholder sig som regel i de områder, hvor husdyrene opholder sig – særligt i tæppeluv samt i revner og sprækker i gulve og møbler. Der sprayes, der hvor lopperne befinder sig. Fokusér derfor behandlingen på disse områder, fx i hundekurven, på gulvtæpper, i sofaen osv. Hvornår: Der behandles med Lop-A’ ved mistanke om eller konstatering af lopper. En behandling kan holde i op til 3 uger og gentages derefter ved behov. Hvordan: • Ryst flasken før brug. • Placér pege- og langefinger på de riflede områder omkring dysen og tryk – dysen peges væk fra kroppen. • Hold en sprøjteafstand på 40-60 cm og sprøjt nedad. • For hver m2 sprayes en jævnt fordelt tåge i ca. 7-14 sekunder. • Ved sprøjtning på et større areal rystes dåsen jævnligt. Vis detaljer

 • Chrisco

  Chrisco Dressurline med refleks, 220 cm

  Kraftig dressurline, 220 cm/2 cm, i nylon med refleks og med to karabinhager. Hundelinen kan justeres i tre forskellige længder.

  Fås i følgende farver: Sort og grå.

  Husk udover reflekserne på hundelinen / hundesnoren også at tænke på en LED-hundelygte og LED-halsring, når I er ude at gå i de mørke timer. Som bilist er det bare så svært at se jer i vejkanten.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Små hundeaffaldsposer, 50 stk. med bindesnipper

  1 x 50 stk. - 25 x 25 cm Små hundeaffaldsposer med bindesnipper og sødt mønster til hunde af små racer i samme gode kvalitet som de velkendte Hundeaffaldsposer (varenr.: 15447). Ved køb af disse poser støtter du DYREFONDETS dyreværnsarbejde. DYREFONDET er en godkendt almenvelgørende dyreværnsorganisation, hvis formål er at organisere og gennemføre dyreværnsarbejde. Vis hensyn-kampagnen er et led i DYREFONDETS forebyggende arbejde. Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem. OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Vis hensyn poser, 1000 stk.

  20 bundter á 50 poser = 1.000 stk.

  Ved køb af disse poser støtter du DYREFONDETS dyreværnsarbejde. DYREFONDET er en godkendt almenvelgørende dyreværnsorganisation, hvis formål er at organisere og gennemføre dyreværnsarbejde. Vis hensyn-kampagnen er et led i DYREFONDETS forebyggende arbejde.

  Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem.

  OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid.

  HANDLER DU SOM ERHVERVSKUNDE OG IKKE TIL PRIVAT BRUG?

  Klik her for at se udvalg og priser.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco LED-hundehalsbånd, 2,5 x 41-50 cm

  Chrisco LED-hundehalsbånd i kraftig nylon med stærk snaplås Halsbåndet kan indstilles til at blinke hurtigt, langsomt eller lyse konstant ved at trykke på hhv. 1, 2 eller 3 gange på tænd/sluk-knappen. Tryk én gang mere for at slukke. Kan ses op til 300 meter. Det er hurtigt og enkelt at skifte batteri (CR2032). Batteri medfølger. Batteriets levetid: 70-120 timer.

  Fås i følgende farver: Blå, grøn og orange.

  LED-hundehalsbåndet gør det nemt  for jer at færdes mere sikkert i trafikken i de mørke timer. Antallet af påkørte hunde stiger i efteråret, hvorfor at det er vigtigt, at I kan ses med LED-hundelygte, LED-halsring, Flexi Neon Reflex hundeline, reflekser m.m. Alle bilister ved hvor svært det er at registrere bevægelser i mørket langs med vejkanten, så jo bedre, I kan ses, jo større er sandsynligheden for, at bilerne sætter farten ned og kører en stor bue udenom jer.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskål, 0,3 l, Ø 13,5 cm

  Lækker foderskål i hårdt plast (PP). Mål: 0,3 l – Ø 13,5 cm. Fås i følgende farver: Blå, pink og grøn. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Flåttang

  Chrisco Flåttang fjerner nemt og effektivt flåter på din hund og/eller din kat. Er du selv blevet bidt af en flåt, er vores flåttang også det rette redskab.

  Beskrivelse:
  Hus- og skovflåter på såvel dyr som mennesker fjernes bedst med en flåttang. Det er vigtigt at undersøge din hund og/eller kat fra hoved til halespids dagligt. Lad hænderne løbe hen over pelsen og føl efter, om der er kommet fx knuder, hævelser eller skovflåter.

  Har din hund/kat fået en flåt, er det vigtigt at fjerne den med det samme for ikke at risikere sygdomme. Hus- og skovflåter på såvel dyr som mennesker fjernes bedst med en flåttang. Den findes naturligvis også blandt Chriscos plejeprodukter.

  Brugsanvisning:
  1. Tag tangen i hånden og tryk på knappen. Tangen åbner sig og sættes forsigtigt over flåten.
  2. Luk tangen forsigtigt omkring flåten helt nede ved huden.
  3. Drej langsomt tangen et par gange mod højre og venstre. Fjern den fastklemte flåt ved at løfte i tangen uden at åbne tangen.

  Når flåten er fjernet, skal biddet desinficeres med en mild sæbeopløsning. Hold øje med biddet nogle uger frem.

  Kontakt din dyrlæge eller læge, hvis der kommer en rød plet omkring biddet, da der kan være risiko for smitte af infektionssygdommen borreliose.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundehalsbånd med snaplås og line i nylon, 35-60 cm/220 cm

  Kraftigt hundehalsbånd, 35-60 cm/2,0 cm, i nylon med snaplås (clickspænde) og kraftig hundeline, 220 cm/2,0 cm, i nylon med to karabinhager. Halsbåndet kan justeres, så det passer den enkelte hund. Hundelinen kan justeres i tre forskellige længder. Fås i følgende farver: Sort, rød og turkis.

  Vis detaljer
  149,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Dockline kvælerhalsbånd, 30 cm

  Kraftigt Dockline kvælerhalsbånd, 30 cm/1 cm, i polypropylen med lækker læderforstærkning ved ringene.

  Et hundehalsbånd, der er særdeles populært.

  Fås i følgende farver: Sort/sort og grøn/brun.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco DVD-Dus med din hund

  Super DVD til alle hundeelskere. 4 timer lang DVD produceret af Nordisk Film.

  DVD’en indeholder følgende temaer:

  • • Valg af hund • Pasning
  • • Renlighed • Sygdomme
  • • Ernæring
  • • Opdragelse
  • • Træning
  • • Pelspleje
  • • Leg
  • • Adfærd og meget mere.
  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundehalsbånd med snaplås (clickspænde), webbing, 35-60 cm

  Kraftigt hundehalsbånd, 35-60 cm/2 cm, i webbing med snaplås (clickspænde). Halsbåndet kan justeres, så det passer den enkelte hund Fås i følgende farver: Sort og grå. Vis detaljer
  79,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Foderstativ, 2 x 1,75 l, Ø 21 cm

  Holdbart foderstativ med 2 kvalitetsskåle i rustfrit stål og med skridsikre gummifødder. Madskålene på foderstativet er løftet op i en højde, der gør, at hunden ikke skal stå bukket så meget forover, når den spiser og drikker. Dette mindsker risikoen for mavedrejning. Mål: 2 x 0,75 l – Ø 21 cm Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskål i rustfrit stål med gummikant, 1,8 l, Ø 22,5 cm

  Lækker foderskål i rustfrit stål med skridsikker gummikant. Mål: 1,8 l – Ø 22,5 cm. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hvalpeline i nylon, 100 cm

  Kraftig hvalpeline, 100 cm/1,5 cm, i nylon med karabinhage og nylonhåndtag.

  En god hvalpline / hundesnort er vigtigt for både dig og din hund. Det skal være rart at gå tur.

  Fås i følgende farver: Sort, grå, blå, lilla og pink.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Blinkende LED-hundesele, str. 1,5 x 38 cm (hals 31-38 cm, bryst 38-45 cm)

  Blinkende LED-sele (H-sele) i kraftig nylon med god pasform, så din hund kan bevæge sig ubesværet under gåturen.

  Hundeselens halsmål: 31-38 cm – brystmål: 38-45 cm.

  Kan lyse konstant, blinke langsomt eller hurtigt, så du og din hund færdes sikkert i trafikken i de mørke timer.

  Passer til hunde af små racer.

  Kan justeres, så selen passer den enkelte hund.

  Hundeselen med LED, der blinker, fås i følgende farver: lyserød og lyseblå.

  Med denne LED-sele kan din hund nemt ses, og I kan færdes mere sikkert i trafikken i de mørke timer. Antallet af påkørte hunde stiger i efteråret, hvorfor at det er vigtigt, at I kan ses med LED-hundelygte, LED-halsring, Flexi Neon Reflex hundeline, reflekser m.m. Alle, der har kørt bil, i mørket, ved hvor svært det er at registrere bevægelser langs med vejkanten, så jo bedre, I kan ses, jo bedre er sandsynligheden for, at bilerne sætter farten ned og kører en stor bue udenom jer.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Dressurline, dobbelt kernelæder, 220 cm

  Utrolig lækker og meget kraftig dressurline / hundeline / hundesnor, 220 cm/2 cm, i dobbelt kernelæder med to karabinhager. Hundelinen kan justeres i tre forskellige længder.

  Når du er ude at gå i de mørke timer, kan du blive set med vores LED-halsring og LED-hundelygte.

  Fås i følgende farver: Sort/sort og brun/sort.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Y-sele, str. 62 x 60-90 cm

  Flot Y-sele i nylon/latex med god pasform, så din hund kan bevæge sig ubesværet under gåturen. Halsmål: 62 cm – brystmål: 60-90 cm. Med refleksstikninger, så du og din hund færdes sikkert i trafikken i de mørke timer. Passer blandt andet følgende racer: Springer Spaniel, Pointer og Collie. Men Y-selen kan justeres, så det passer den enkelte hund. Ikke mindst unghunde og stærke, hårdt trækkende hunde har glæde af denne sele. Y-selen fordeler trykket på både bryst- og skulderremmen af selen. Y-selen har et kraftigt, blødt for, som er meget skånsomt for hud og pels, og selen er både vand- og snavsafvisende. Den har en kraftig snaplås (clickspænde), og en helsvejset ring, som giver tryghed under gåturen. Selen er naturligvis vaskbar. Fås i følgende farver: Blå, lilla og sort. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Hundehalsbånd med refleks og snaplås (clickspænde), 35-60 cm

  Kraftigt hundehalsbånd, 35-60 cm/2 cm, i nylon med refleks og snaplås (clickspænde). Halsbåndet kan justeres, så det passer den enkelte hund. Fås i følgende farver: Sort og grå. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskål, 1,25 l, Ø 19 cm

  Lækker foderskål i hårdt plast (PP). Mål: 1,25 l – Ø 19 cm. Fås i følgende farver: Blå, grøn og pink. Vis detaljer
  29,95 DKK

  Ikke på lager

1 til 24 ud af 44

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2