Munchy

Munchy

Her finder du vores let fordøjelige, tandrensende og fedtfattige munchy hundesnacks. Vælg mellem munchy med svøb af kylling, and eller lam, munchy uden svøb, munchy og oksehud. Du kan fx prøve Kyllingespyd, Andespyd, Lammespyd eller måske de velsmagende Paw Munchy Sticks with Duck.

Munchy-produkter er små stykker rensede og granulerede oksehuder, som blandes med ris, rismel eller tapioka-mel til en dej. Den færdige dej bliver derefter enten presset i forme eller trykket ud gennem dyser alt efter model. Herefter tørres og varmebehandles produkterne i ovne under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier dræbes effektivt.

Produktet kan gives som godbidder gennem hele dagen, men er især ideelle til træning, da de er nemme at brække over.
Læs mere om vores kategorier. Klik her:

19 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingespyd, 200 g ℮

  Storkøbspose med Chrisco Kyllingespyd, der har et kødindhold på hele 45 %. Der er tale om lækre, knasende sprøde munchy-stænger omviklet med kyllingekød - en velsmagende, fedtfattig og proteinrig godbid, som din hund vil elske.

  De er nemme at klippe over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. Chrisco Kyllingespyd renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  39,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Dumbbells med kylling, 80 g e - WINTER LIMITED EDITION

  Chrisco Dumbbells med kylling er små lækre varmebehandlede og knasende sprøde munchy-stænger med et højt kyllingeindhold, som din hund vil elske. 

  Godbidderne er håndlavet ved hjælp af traditionelt råhud og ægte kyllingekød, det er fantastisk til din hunds tandhygiejne! Det kan endda hjælpe med at reducere problemer med din hunds tandkød og tab af tænder ved at hjælpe med at holde kæben stærk og tænderne rene. Plak og tandsten bliver i hvert fald gnedet af, når din hund tygger på disse godbidder. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Godbidderne består af 65 % kylling og har således et højt proteinindhold, er uden farve- og aromastoffer og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Posen er en WINTER LIMITED EDITION, så køb denne populære hundegodbid nu, mens den stadig er på lager.

  Chrisco Dumbbells bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Er din hund vild med velsmagende munchy? Så prøv også:
  Chrisco Kyllingespyd, 200 g e 
  Chrisco Knasestænger, 100 stk
  Chrisco Lammespyd, 80 g
  Chrisco Knasestænger, 30 stk. 
  Chrisco Knasestænger, 20 stk.


  Oprindelsesland: Kina

  Vis detaljer
  19,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Andespyd, 200 g ℮

  Storkøbspakke med Chrisco Andespyd, der har et kødindhold på hele 45 %. Der er tale om lækre, knasende sprøde munchy-stænger omviklet med andekød - en velsmagende, fedtfattig og proteinrig godbid, som din hund vil elske.

  Andespyd er nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. Godbidderne renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Posen er med genluk, så spyddene holder sig friske. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  39,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Knasestænger med and, 100 g e - LIMITED EDITION

  Med Chrisco Knasestænger med and får din hund en velsmagende og sund munchy-hundesnack overtrukket med lækkert andekød. De fedtfattige og varmebehandlede knasestænger indeholder hele 49,5 % and og 43 % oksehud.

  Chrisco Knasestænger med and er helt fri for farve- og aromastoffer & konserveringsmidler og indeholder heller ikke hverken sukker, gluten eller korn.

  De knasende sprøde Knasestænger smager og dufter dejligt af and. Godbidderne er gode til træning og belønning, og de egner sig også til at rense din hunds tænder,

  Produktets lave fedt- og kalorieindhold hjælper også med at beskytte din hunds lever og forbedre dens immunforsvar.

  Prøv også Knasestænger med lam.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Spiralstænger, 8 stk./95 g

  Chrisco Spiralstænger af oksehud med lækkert fyld af munchy med oksekødssmag er en velsmagende og aktiverende hundesnack. Spiralstængerne hjælper med at rense din hunds tænder for plak og tandsten. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter med et højt proteinindhold. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

  Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Spiralstænger består udover det lækre fyld af munchy af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Spiralstænger, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at din hund får dem galt i halsen.

  Chrisco Spiralstænger bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

 • Chrisco

  Xmas HoHoHo, 2 stk.

  Xmas HoHoHo er en knasende sprød, lækker og tandrensende snack. De to fine kødben i munchy måler 12 cm.

  Det er en supersød lækkerbid her til jul, som enhver hund vil elske.

  Xmas HoHoHo renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder og ris.

  Bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Oprindelsesland: Kina

  Vis detaljer
  10,00 DKK

 • Paw hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Paw Munchy Sticks with Duck, 500 g ℮ MEGA PACK

  Paw Munchy Sticks with Duck er en rigtig delikat hundesnack til hunden, der elsker and, med et kødindhold på hele 45 %. De velsmagende, knasende sprøde munchy-stænger omviklet med andekød er fedtfattige og proteinrige lækkerier, som din hund uden tvivl vil elske. Skal din hund tabe sig eller har den tendens til overvægt, så er det værd at bemærke, at denne hundesnack kun indeholder 2,0 % fedt.

  Sticken på ca. 13 cm består af rensede, tørrede, granulerede og varmebehandelse oksehuder, og på det mesten af sticken er der superlækker and omkring.

  Paw Muncy Sticks with Duck leveres i 500 g storkøbspose (mega pack). Selve posen er en med genluk, så alt holder sig friskt.

  Produkterne er, ligesom de andre i serien, helt uden sukker, gluten og korn samt farvestoffer og konserveringsmidler. Andekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer, at det forbliver saftigt.

  Giv din hund 1-6 Paw Munchy Sticks with Duck  pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Skal din hund tabe sig, skal du naturligvis være ekstra opmærksom på, hvor meget du giver den. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse knasende sprøde lækkerbiskner med saftig kylling omkring.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  69,95 DKK

 • Paw hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Paw Munchy Sticks with Chicken, 500 g ℮ MEGA PACK

  Paw Munchy Sticks with Chicken har et højt kødindhold på hele 45 %. Der er tale om velsmagende, knasende sprøde munchy-stænger omviklet med kyllingekød - en fedtfattig og proteinrig hundesnack, som din hund vil elske. Faktisk indeholder denne hundesnack kun 2,0 % fedt, så det er den ideelle godbid til hunde, der skal tabe sig eller tænke på vægten.

  Sticken af rensede, tørrede, granulerede oksehuder måler ca. 13 cm, og på det mesten af sticken er der superlækker kylling omkring.

  Paw Muncy Sticks with Chicken leveres i 500 g storkøbspose (mega pack). Selve posen er en med genluk, så alt holder sig friskt.

  Produkterne er, ligesom de andre i serien, helt uden sukker, gluten og korn samt farvestoffer og konserveringsmidler. Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer, at det forbliver saftigt.

  Giv din hund 1-6 Paw Munchy Sticks with Chicken. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Skal din hund tabe sig, skal du naturligvis være ekstra opmærksom på, hvor meget du giver den. Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund vil elske disse knasende sprøde lækkerbiskner med saftig kylling omkring.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  69,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Knasestænger, 100 stk.

  Chrisco Knasestænger med lækker kyllingesmag er knasende sprøde, nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. Hvalpe har også let ved at spise dem.

  Chrisco Knasestænger renser din hunds tænder for plak og tandsten og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Skal din hund være alene hjemme, er det også en rigtig god godbid at give den.

  Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder, riskamel, olie og fedtstoffer. Vi har et bredt sortiment Munchy-produkter i mange forskellige former, farver og smage. Så der er helt sikkert også noget til din hund – uanset formål, ønske og behov. Alle produkter er knasende sprøde, nemme at brække over og derfor velegnet til fx godbidder i forbindelse med træning og belønning. Lad din hund smage de sjove og knasende sprøde Munchy-produkter – den vil elske dem. Med garanti.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  60,00 DKK

 • Chrisco

  Xmas Luffer, 4 stk.

  Xmas Luffer er en knasende sprød, lækker og tandrensende snack. De søde munchy luffer måler 5,5 cm.

  Det er en supersød lækkerbid her til jul, som enhver hund vil elske.

  Xmas Luffer renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder og ris.

  Bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Oprindelsesland: Kina

  Vis detaljer
  10,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingelår, 3 stk. - WINTER LIMITED EDITION

  Chrisco Kyllingelår er et knasende sprødt stykke munchy med et lag af superlækker kylling. Hundesnacken, der er formet som et kyllingelår, er håndlavet og kan hjælpe med at rense din hunds tænder for plak og tandsten. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Denne sjove, sunde hundesnack består af 38 % kylling og er varmebehandlet, knasende sprød, uden farve- og aromastoffer og konserveringsmidler samt samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Posen er en WINTER LIMITED EDITION, så køb den nu, mens den stadig er på lager.

  Chrisco Kyllingelår bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Er din hund vild med velsmagende kyllingesnacks? Så prøv også:
  Paw Munchy Sticks with Chicken, 500 g e MEGA PACK
  Fresco Chicken Fillets - lufttørret kylling, 100 g e
  Paw Chicken Breats Fillets, 500 g e MEGA PACK
  Chrisco Kyllingespyd, 200 g e
  Chrisco Tyggestænger med kylling, 80 g e


  Oprindelsesland: Kina

  Vis detaljer
  19,95 DKK

 • Chrisco

  Xmas Julestrømpe med munchy, 8 stk.

  Xmas Julestrømpe med munchy er lækre og tandrensende hundesnacks. Med i julestrømpen får du hele 8 forskellige snacks.

  Hvilken hund elsker ikke at blive forkælet med disse supersøde og sjove lækkerbidder juleaften? Du kan også bruge julestrømpen som kalendergave, adventsgave eller julegave til din hund. Det er også det oplagte valg som værtindegave til hende eller ham med hund i december. 

  Produkterne i julestrømpen renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder og ris.

  Bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Oprindelsesland: Kina

  Vis detaljer
  19,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Knasestænger, 100 stk.

  Chrisco Knasestænger med lækker kyllingesmag er knasende sprøde, runde tyggestænger, der er nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. Giv  også gerne en knasestang til din hund som en lille godbid, når den skal være alene hjemme. Chrisco Knasestænger renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Produktet består af hele 88 % oksehud.

  Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder, rismel, olie og fedtstoffer. Vi har et bredt sortiment Munchy-produkter i mange forskellige former, farver og smage. Så der er helt sikkert også noget til din hund – uanset formål, ønske og behov. Alle produkter er knasende sprøde, nemme at brække over og derfor velegnet til fx godbidder i forbindelse med træning og belønning. Lad din hund smage de sjove og knasende sprøde Munchy-produkter – den vil elske dem. Med garanti.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  56,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Knasestammer, 12 stk.

  Chrisco Knasestammer med lækker kyllinge- og oksekødsmag er knasende sprøde, tykke snoede tyggepinde, der er nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. Når du går hjemmefra, er disse knasestammer også en rigtig lækker godbid, som din hund kan hygge sig med. Produktet består af hele 88 % oksehud.

  Chrisco Knasestammer renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder, rismel, olie og fedtstoffer.

  Vi har et bredt sortiment Munchy-produkter i mange forskellige former, farver og smage. Så der er helt sikkert også noget til din hund – uanset formål, ønske og behov. Lad din hund smage de sjove og knasende sprøde Munchy-produkter – den vil elske dem. Med garanti.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Knasestænger, 20 stk.

  Chrisco Knasestænger med lækker oksekødsmag er knasende sprøde runde tyggepinde, der er nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. De er også rigtig gode at give din hund, når den skal være alene hjemme. Chrisco Knasestænger renser din hunds tænder for plak og tandsten og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Produktet består af hele 88 % oksehud.

  Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder, rismel, olie og fedtstoffer. Vi har et bredt sortiment Munchy-produkter i mange forskellige former, farver og smage. Så der er helt sikkert også noget til din hund – uanset formål, ønske og behov. Alle produkter er knasende sprøde, nemme at brække over og derfor velegnet til fx godbidder i forbindelse med træning og belønning.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  20,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingespyd, 80 g ℮

  Chrisco Kyllingespyd har et kødindhold på hele 45 %. Der er tale om lækre, knasende sprøde munchy-stænger omviklet med kyllingekød - en velsmagende, fedtfattig og proteinrig godbid, som din hund vil elske. De er nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund.

  Chrisco Kyllingespyd renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Lammespyd, 80 g

  Chrisco Lammespyd har et kødindhold på hele 40 %. Der er tale om lækre, knasende sprøde munchy-stænger omviklet med lammekød - en velsmagende og proteinrig godbid, som din hund vil elske.

  Lammespyd er nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. De knasende sprøde lammespyd renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Posen er med genluk, så spyddene holder sig friske. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Knasestænger, 30 stk.

  Chrisco Knasestænger med lækker kyllinge- og oksekødsmag er knasende sprøde, nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund.

  Chrisco Knasestænger med 88 % oksehuder renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber og har et højt proteinindhold. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Chriscos Munchy-produkter er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter.

  Munchy-produkterne er fremstillet af rensede, tørrede, pressede, granulerede og varmebehandlede oksehuder, tapiokamel, olie og fedtstoffer. Vi har et bredt sortiment Munchy-produkter i mange forskellige former, farver og smage. Så der er helt sikkert også noget til din hund – uanset formål, ønske og behov. Alle produkter er knasende sprøde, nemme at brække over og derfor velegnet til fx godbidder i forbindelse med træning og belønning. Lad din hund smage de sjove og knasende sprøde Munchy-produkter – den vil elske dem. Med garanti.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Andespyd, 80 g ℮

  Chrisco Andespyd har et kødindhold på hele 45 %. Din hund vil elske disse lækre, knasende sprøde munchy-stænger omviklet med andekød - en velsmagende, fedtfattig og proteinrig godbid.

  Stængerne er nemme at brække over og derfor velegnede til træning og belønning af din hund. Chrisco Andespyd renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

19 vare(r)

pr. side