Fisk

Her finder du vores 100 % rene naturprodukter med fisk. Alle produkterne er rige på naturlige omega-3 og omega-6 fedtsyrer og protein. Derudover er de velsmagende, og de hjælper med at rense din hunds tænder for plak og tandsten.

Alle vores naturlige hundesnacks er selvfølgelig rensede, tørrede og varmebehandlede og helt uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andre ingredienser.

Beløn din hund med disse naturlige hundesnacks med fisk, den vil elske dig for det!

1 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Tørfisk fra Grønland, 180 g

  Chrisco Tørfisk fra Grønland indeholder tørrede angmagsatter/ammassaatter (laksefisk), der er sunde, velsmagende og tandrensende godbidder. De næringsrige angmagsatter/ammassaatter, der er rige på naturlige omega-3 og omega-6 fedtsyrer samt A-, D3- og E-vitamin, bliver fanget og lufttørret i den rene grønlandske natur i området omkring Jakobshavn, ca. 300 km nord for Polarcirklen.

  Angmagsatter er søfvfarvede, slanke laksefisk. De bliver også kaldet loddefisk. Fisken lever i store stimer i de arktiske farvande og bliver ca. 11-20 cm. Om vinteren søger den mod Grønlands kyster for at gyde.

  Fisken smager som sild, og den spises af mennesker i både Grønland og Canada. Her i Danmark bliver den brugt som dyrefoder.

  For dem, der gerne vil lære lidt grønlandsk, kan vi fortælle at fiskene hedder Ammassak i ental og Ammassat i flertal.

  Oprindelsesland: Grønland.

  Vis detaljer

  Pris: 75,00 DKK

  Tilbudspris 29,95 DKK

1 vare(r)

pr. side