Diverse

Her finder du diverse plejeprodukter til din hund, som ikke hører ind under underkategorien Børster eller Shampoo. Lige nu kan du finde CleanUps! og en negleklipper i høj kvalitet.

CleanUps! hjælper dig med at absorbere urin, afføring og opkast op af gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebehandlede gulve, så har din hund haft et uheld, så er løsningen lige her.

Chrisco Negleklipper er det perfekte redskab til at klippe og vedligeholde din hunds klør. Det er nemt at klippe din hunds klør, hvis du gør det lige fra starten af og på den måde sparer du også en masse penge.

 

2 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Negleklipper med sikkerhedsstop

  Med denne negleklipper er det nemt at klippe og vedligeholde din hund eller kats klør. Denne opdaterede version er nu med et smart sikkerhedsstop, der sikrer, at du ikke klipper din hund eller kats negle for langt ned..

  Klip evt. nogle få millimeter af neglene en gang om ugen efter behov.

  Ved for lange uigennemsigtige negle:

  Hold om dyrets pote og negle med den ene hånd og negleklipperen med den anden hånd. Klip vinkelret på neglens overside. Klippet lægges så det flugter med trædepudens underside. (Se illustration på bagsiden af emballagen).

  Ved for lange gennemsigtige negle:

  Neglen vokser om det blodfyldte og følsomme kloben (ofte misvisende kaldet blodårer). Undgå at klippe i det røde kloben ved at lægge klippet 1-2 mm fra klobenets spids.

  Hvis blødning skulle opstå:

  Pres med en finger hårdt mod blødningen i 10 minutter. Ved kraftigere blødninger fugtes noget vat med fx 50 % ferriklorid eller andre blødningsstandsende midler, der fås i håndkøb.

  Regelmæssig klipning af neglene vil vænne dyret til denne behandling, og da den er fuldstændig smertefri, vil dyret efter kort tids forløb acceptere klipningen.

  Vis detaljer
  84,95 DKK

 • Prime CleanUps!

  Prime CleanUps! er en effektiv og super-absorberende plet- og lugtfjerner. Det er en stor hjælp, hvis dit kæledyr har haft en stort eller lille ”uheld” på gulvet. Du har sikkert forsøgt at fjerne pletten på mange forskellige og besværlige måder – måske med ødelagte tæpper, grimme skjolder og ubehagelig lugt til følge. Nu behøver du ikke at blive vred på dit kæledyr over ”uheldet” eller ærgre dig over de grimme tæpper længere. Der FINDES en løsning! CleanUps! - den super-absorberende plet- og lugtfjerner - er løsningen. CleanUps! består af et super-absorberende pulver, en pletfjerner i sprayform og et skrabersæt. Produktet er ekstremt drøjt i brug og enkelt at anvende samt helt fri for miljø- og sundhedsskadelige indholdsstoffer. I modsætning til traditionelle pletfjernere er CleanUps! endvidere antibakteriel, idet den desinficerende væske dræber bakterierne fuldstændigt. CleanUps! absorberer urin, afføring og opkast op af gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebehandlede gulve særdeles effektivt. Pulveret kan suge sin egen vægt cirka 300 gange! I pakken vil der typisk være nok til omkring 30-40 ”uheld”. Med CleanUps kan du nemt fjerne både våde og indtørrede pletter på gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebehandlede gulve. CleanUps! fjerner også ubehagelig lugt og bakterier fra ”uheldet”. Samtidig beskytter det fibrene i alle slags tæpper og tekstiler. Og endelig efterlader det ikke skjolder i gulvtæpper og møbeltekstiler samt på overfladebehandlede gulve. Bemærk, at CleanUps! også kan anvendes på ægte tæpper uden at skade farveægtheden. Vis detaljer
  49,95 DKK

2 vare(r)

pr. side