Chrisco Tyggeben, 10 stk.

Chrisco Tyggeben er en storkøbspose med 10 stk. tyggeben (også kaldet knudeben), der hver måler ca. 14 cm.

Giv din hund en velfortjent sund og naturlig belønning med Tyggeben fra Chrisco. Husk, at din hund let skal kunne gabe om benet og bære det rundt. Vær opmærksom på, at Tyggeben ikke egner sig til hvalpe under 6 måneder: Tyggeben vil ikke bare glæde din hund og give den velvære, de har også mange sundhedsmæssige fordele:

Fremmer den dentale sundhed: Ved at give din hund Tyggeben som en del af den daglige rutine, hjælper du med at reducere tandplak og tandsten, hvilket fører til stærkere tænder og mere frisk ånde hos din hund.

Bekæmper kedsomhed og stress: Tyggeben er helt perfekte som en adfærdsregulerende tyggeting, Tyggeben holder din hund beskæftiget med noget rart og kan hjælpe med at lindre symptomer på kedsomhed og angst.

Holdbar underholdning: Med Tyggeben kan din hund nyde timevis af tyggeglæde, hvilket giver dig ro i sindet og din hund en tilfredsstillende aktivitet.

100 % naturlige ingredienser: Du kan føle dig helt sikker, når du giver din hund Tyggeben fra Chrisco. De består kun af 100 % oksehuder og er naturligvis helt uden
kunstige konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

Møder din hunds instinkter: Tyggeben hjælper med at tilfredsstille din hunds naturlige trang til at tygge, hvorfor de er meget populære blandt hvalpe over 6 måneder og aktive hunde.

Højt proteinindhold: Tyggeben er lige noget, din hund vil elske at tygge på; de er fyldt med naturligt protein, som er essentielt for dens muskeludvikling – og det høje proteinindhold på 70 % er perfekt for hvalpe over 6 måneder og aktive, voksne hunde.

Passer til (næsten) alle hunde: Uanset om du har en lille terrier eller en stor schæfer, er Chrisco Tyggeben designet til at glæde hunde i alle størrelser og racer, der er over 6 måneder..

Forbedr din hunds daglige rutine med en lækker tyggeting som et Tyggeben, der også passer på dens helbred. Vælg Chrisco Tyggeben og gør tyggetid til en integreret del af din hunds livsstil for optimal sundhed og lykke. Chrisco Tyggeben er det bedste valg for din firbenede ven. Den vil elske dig for det.

Chriscos tyggeting af oksehud er rene og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke.

Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

Tyggeben består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud eller hele knuden kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggeben, så du kan fjerne stykkerne og således undgå, at din hund får et stykke oksehud galt i halsen.

Chrisco Tyggeben bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.


Oprindelsesland: Thailand.

 • Storkøbspose med 10 stk. Tyggeben på ca. 14 cm
 • 100 % oksehud
 • Varmebehandlede
 • Fuldt fordøjelige
 • Højt proteinindhold
 • Ideelle til tandrensning, belønning og aktivering
 • Uden kunstige tilsætningsstoffer
 • Renser din hunds tænder, idet plak og tandsten fjernes fra tænderne
 • Forhindrer dårlig ånde hos din hund
 • Styrker din hunds tandkød, gummer og kæber
 • Holder din hund beskæftiget med noget rart i lang tid
 • Aktiverer din hund med noget fornuftigt i stedet for med hjemmets sutsko, dørkarme, ledninger m.m.

Chrisco Tyggeben er et fodermiddel til hunde. Det anvendes som supplement til foder, der dækker hundens daglige behov.

Ikke egnet til hvalpe under 6 mdr.

Husk, at din hund altid skal have fri adgang til vand.

Bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

Sammensætning:
Rensede, tørrede og varmebehandlede oksehuder.

Analytiske bestanddele:
Energi (100 g):                       1432 kJ/342 kcal
Råprotein:                                               70,0 %
Træstof:                                                     0,7 %
Råfedt:                                                       4,0 %
Råaske:                                                     3,0 %
Vand:                                                        17,0 %

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28