Tyggeting uden knuder

Her finder du vores tyggeben uden knuder, der renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer.

Herunder kan du blandt andet finde alle vores DentalCare Gnawler, Mix-ben og alle vores tilbudspakker!

1 til 24 ud af 39

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Chrisco

  Chrisco Mix-ben, 3 stk.

  Chrisco Mix-ben er et herligt mix af hvide og brune oksehuder fyldt med et meget elastisk kolloidt protein med oksekødssmag.

  Mix-ben er af høj kvalitet og således et fremragende alternativ til almindelige tyggeben og massive tyggeben. Mix-ben er tilsat oksekødssmag, som gør dem utroligt velsmagende.

  Derudover har produktet et ekstremt højt proteinindhold, som er godt for din hunds vækst og udvikling. Mix-ben indeholder hele 71,9 % protein og har samtidig et lavt fedtindhold på bare 1,7 %.

  Det kødlignende meget elastiske kolloide protein har gennemgået en behandling, så det bliver fleksibelt og tyggestærkt.

  Det er samtidig letfordøjeligt, holdbart og aktiverer din hund længe. Mix-ben har et fornuftigt indhold af kalciumkarbonat, hvilket hjælper med at afbalancere de mikroelementer, som din hund indtager. De er 100 % glutenfri og derfor velegnet til hunde med allergi over for fx hvede. Endvidere indeholder Mix-ben også fibre, som hjælper med at give en god afføring.

  Det er også værd at bemærke, at Mix-ben ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler for fx at forbedre smagen. Produktet er derimod naturligt konserveret med rosmarinekstrakt og naturligt farvet med karamel, som ikke farver hundens pels. På denne måde undgår du, at din hund bliver meget tørstig efter at have indtaget denne hundesnack. Du skal dog huske på, at dit kæledyr altid skal have fri adgang til frisk vand, og det er meget normalt for hunde at drikke vand efter at have indtaget godbidder eller deres normale tørfoder.

  Sidst, men ikke mindst, kan Mix-ben hjælpe med at rense din hunds mund og tænder, stimulere dens gummer og kontrollere dannelsen af plak og tandsten og således hjælpe med at fjerne dårlig ånde.

  Chrisco Mix-ben tilhører kategorien CHEWS. De er nemme at finde blandt vores øvrige produkter til hund med den blå bjælke på tværs af emballagen. Glæd din hund med den velsmagende Chrisco Mix-ben med oksekødssmag - den vil elske denne nye hundesnack. Med garanti. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Mix-ben bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn. Mindre stykker oksehud kan blive bidt af dette Mix-ben. Disse stykker skal fjernes med det samme, så du undgår, at din hund får et stykke oksehud galt i halsen.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  40,00 DKK

 • Chrisco

  Hundens egen julekalender, 270 g ℮

  Julekalender til hunde i prima kvalitet fyldt med velsmagende og sunde smagsoplevelser til din hund hver dag i december op til jul.

  Bag de 24 låger gemmer der sig godbidder og tyggeting, der:

  - hjælper med at give en sund hud og blank pels samt god fordøjelse
  - er 100 % glutenfri
  - indeholder calcium, der bidrager til stærke knogler
  - ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler
  - er med præbiotike, der bidrager til en sund fordøjelse
  - er med chondroitin og glucosamin, der bidrager til sunde led
  - er 100 % kødfri
  - er med taurin, der er vigtig for hjerte-kredsløb-funktionen
  - er med præbiotika og magnoliebark-ekstrakt, der bidrager til en god fordøjelse
  - er med sodium hexametaphosphate, der hjælper med at reducere plak og tandsten.

  I julekalenderen finder du bl.a. det populære Mix-ben, derudover er der mange forskellige små og store godbidder og tyggeting. Produktet indeholder farver, der kan afsmitte, hvorfor vi anbefaler, at hundesnacken spises på et vaskbart underlag. Du bør også altid holde din hund under opsyn, når den spiser de store tyggeting og Mix-ben i julekalenderen.

  Julekalenderen er igen i år tegnet af den kendte bornholmske illustrator Gunnar Breiding. Han har tegnet alle vores julekalenderen siden 1988.

  Bemærk: For at bevare produkternes friskhed er der en uperforeret folie mellem produkterne og den enkelte låge. Anvend derfor kniv eller saks for at komme ind til de sunde og velsmagende godbidder og tyggeting.

  Bemærk, Chrisco Hundens egen julekalender har en kort holdbarhed. De løber på dato 22.06.2021, de fejler ikke noget, men da vi gerne vil undgå madspild har vi sat dem ned.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Mix-rulle, 1 stk.

  Chrisco Mix-rulle er et herligt mix af hvide oksehuder fyldt med et meget elastisk kolloidt protein med oksekødssmag.Vores Mix-rulle er af høj kvalitet og således et fremragende alternativ til almindelige tyggeben og massive tyggeben.

  Mix-rullen er tilsat oksekødssmag, som gør den utroligt velsmagende.

  Derudover har produktet et ekstremt højt proteinindhold, som er godt for din hunds vækst og udvikling. Mix-rullen indeholder hele 71,9 % protein og har samtidig et lavt fedtindhold på bare 1,7 %.

  Det kødlignende meget elastiske kolloide protein har gennemgået en behandling, så det bliver fleksibelt og tyggestærkt. Det er samtidig letfordøjeligt, holdbart og aktiverer din hund længe.

  Mix-rullen har et fornuftigt indhold af kalciumkarbonat, hvilket hjælper med at afbalancere de mikroelementer, som din hund indtager. Den er 100 % glutenfri og derfor velegnet til hunde med allergi over for fx hvede. Endvidere indeholder mix-rullen også fibre, som hjælper med at give en god afføring.

  Det er også værd at bemærke, at mix-rullen ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler for fx at forbedre smagen. Produktet er derimod naturligt konserveret med rosmarinekstrakt og naturligt farvet med karamel, som ikke farver hundens pels. På denne måde undgår du, at din hund bliver meget tørstig efter at have indtaget denne hundesnack. Du skal dog huske på, at dit kæledyr altid skal have fri adgang til frisk vand, og det er meget normalt for hunde at drikke vand efter at have indtaget godbidder eller deres normale tørfoder.

  Sidst, men ikke mindst, kan mix-rullen hjælpe med at rense din hunds mund og tænder, stimulere dens gummer og kontrollere dannelsen af plak og tandsten og således hjælpe med at fjerne dårlig ånde.

  Chrisco Mix-rulle tilhører kategorien CHEWS. De er nemme at finde blandt vores øvrige produkter til hund med den blå bjælke på tværs af emballagen. Glæd din hund med den velsmagende Chrisco Mix-rulle med oksekødssmag - den vil elske denne nye hundesnack. Med garanti.

  Hold altid din hund under opsyn, når den spiser vores Mix-rulle, så du kan fjerne eventuelle stykker, din hund måtte bide af. På den måde undgår du, at de går i den gale hals på din hund. Mix-rullen bør også nydes på et vaskbart underlag, da den kan smitte af.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  20,00 DKK

 • DentalCare sticks, gnawlers og hundekiks

  Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Large, 1 stk./265 g ℮

  Chrisco DentalCare Gnawler er et meget hårdt og fuldt fordøjeligt tyggeben med lækker kyllingesmag.

  Den hårde konsistens gør, at din hund bliver beskæftiget med noget sundt og rart i lang tid. Samtidig renser det din hunds tænder, reducerer plak og tandsten og forebygger tandkødsproblemer særdeles effektivt.

  Denne Gnawler bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Chrisco DentalCare Gnawler med kyllingesmag fås også i en mindre udgave lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Small, 1 stk./95 g ℮ 

  Find dem også med oksekødsmag lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Small, 1 stk./95 g ℮ / Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Large, 1 stk./265 g ℮

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Mix-ben, 2 stk.

  Chrisco Mix-ben er et herligt mix af hvide og brune oksehuder fyldt med et meget elastisk kolloidt protein med oksekødssmag. Chrisco Mix-ben er af høj kvalitet og således et fremragende alternativ til almindelige tyggeben og massive tyggeben.

  Mix-ben er tilsat oksekødssmag, som gør dem utroligt velsmagende. Derudover har produktet et ekstremt højt proteinindhold, som er godt for din hunds vækst og udvikling. Mix-ben indeholder hele 71,9 % protein og har samtidig et lavt fedtindhold på bare 1,7 %. Det kødlignende meget elastiske kolloide protein har gennemgået en behandling, så det bliver fleksibelt og tyggestærkt. Det er samtidig letfordøjeligt, holdbart og aktiverer din hund længe. Mix-ben har et fornuftigt indhold af kalciumkarbonat, hvilket hjælper med at afbalancere de mikroelementer, som din hund indtager.

  Mix-ben er 100 % glutenfri og derfor velegnet til hunde med allergi over for fx hvede. Endvidere indeholder Mix-ben også fibre, som hjælper med at give en god afføring.

  Det er også værd at bemærke, at Mix-ben ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler for fx at forbedre smagen. Produktet er derimod naturligt konserveret med rosmarinekstrakt og naturligt farvet med karamel, som ikke farver hundens pels. På denne måde undgår du, at din hund bliver meget tørstig efter at have indtaget denne hundesnack. Du skal dog huske på, at dit kæledyr altid skal have fri adgang til frisk vand, og det er meget normalt for hunde at drikke vand efter at have indtaget godbidder eller deres normale tørfoder.

  Sidst, men ikke mindst, kan Mix-ben hjælpe med at rense din hunds mund og tænder, stimulere dens gummer og kontrollere dannelsen af plak og tandsten og således hjælpe med at fjerne dårlig ånde. Chrisco Mix-ben tilhører kategorien CHEWS. De er nemme at finde blandt vores øvrige produkter til hund med den blå bjælke på tværs af emballagen. Glæd din hund med den velsmagende Chrisco Mix-ben med oksekødssmag - den vil elske denne lækre hundesnack. Med garanti. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Mix-ben bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn. Mindre stykker oksehud kan blive bidt af dette Mix-ben. Disse stykker skal fjernes med det samme, så du undgår, at din hund får et stykke oksehud galt i halsen.

  Chrisco Mix-ben bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  40,00 DKK

 • DentalCare sticks, gnawlers og hundekiks

  Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Small, 1 stk./95 g ℮

  Chrisco DentalCare Gnawler er et meget hårdt og fuldt fordøjeligt tyggeben med lækker kyllingesmag. Den hårde konsistens gør, at din hund bliver beskæftiget med noget sundt og rart i lang tid. Samtidig renser det din hunds tænder, reducerer plak og tandsten og forebygger tandkødsproblemer særdeles effektivt. En skøn tandbørste, der smager dejligt af kylling.

  Denne Gnawler bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Chrisco DentalCare Gnawler med kyllingesmag fås også i en større udgave lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Large, 1 stk./265 g ℮ 

  Find dem også med oksekødsmag lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Small, 1 stk./95 g ℮ / Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Large, 1 stk./265 g ℮

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  14,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tyggeruller, 18 stk.

  Chrisco Tyggeruller renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. 

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Vores hvide tyggeruller består af mere luftige oksehuder, mens de brune består af mere kompakte oksehuder. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke.

  Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det! Posen er med genluk, så tyggerullerne holder sig friske.

  Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Tyggeruller består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggeruller, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at de går i den gale hals på din hund.

  Chrisco Tyggeruller bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  59,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tyggestænger med kylling, 200 g ℮

  Chrisco Tyggestænger med 45 % kylling renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber og så smager de samtidig godt pga. den lækre kylling, der er viklet omkring tyggestængerne af oksehud. Alt er naturligvis varmebehandlet.  Forkæl din hund og gør et godt køb med denne økonomipose med 200 g.

  Giv dem disse proteinrige hundesnacks, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid. Posen er med genluk, så tyggebenene holder sig friske.

  Tyggestængerne med kylling består af flere lag oksehud samt laget med kylling, så mindre stykker oksehud og/eller kylling kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser disse Tyggestænger, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at din hund får dem galt i halsen.

  Chrisco Tyggestænger bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  39,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Spiralstænger, 8 stk./95 g

  Chrisco Spiralstænger af oksehud med lækkert fyld af munchy med oksekødssmag er en velsmagende og aktiverende hundesnack. Spiralstængerne hjælper med at rense din hunds tænder for plak og tandsten. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter med et højt proteinindhold. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

  Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Spiralstænger består udover det lækre fyld af munchy af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Spiralstænger, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at din hund får dem galt i halsen.

  Chrisco Spiralstænger bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

  Ikke på lager

 • DentalCare sticks, gnawlers og hundekiks

  Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Small, 1 stk./95 g ℮

  Chrisco DentalCare Gnawler er et meget hårdt og fuldt fordøjeligt tyggeben med lækker oksekødsmag. Den hårde konsistens gør, at din hund bliver beskæftiget med noget sundt og rart i lang tid. Samtidig renser det din hunds tænder, reducerer plak og tandsten og forebygger tandkødsproblemer særdeles effektivt.

  Denne Gnawler bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn. 

  Chrisco DentalCare Gnawler med oksekødsmag fås også i en større udgave lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Large, 1 stk./265 g ℮

  Find dem også med kyllingesmag lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Small, 1 stk./95 g ℮Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Large, 1 stk./265 g ℮ 

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  14,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tyggemix, 500 g ℮

  Chrisco Tyggemix er en 500 g stor økonomipose med tyggestænger i flere størrelser og tykkelser. De renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former.

  De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det! Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud.

  Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Tyggemix består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggemix, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at de går i den gale hals på din hund.

  Chrisco Tyggemix bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  49,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Buddy’s Favorites, 40 stk.

  Chrisco Buddy’s Favorites er lækre tyggestænger med smag af hhv. kylling, tang og bacon i rør af tandrensende hvide oksehuder. De håndlavede stænger er af høj kvalitet og således et fremragende alternativ til almindelige tyggeben og massive tyggeben.

  De har et ekstremt højt proteinindhold (71,9 %), som er godt for din hunds vækst og udvikling og et lavt fedtindhold (1,7 %), samtidig med at de er 100 % glutenfri.
  Produktet er ikke tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler.

  Stængerne er en letfordøjelig hundesnack, som aktiverer din hund længe. De hjælper med at rense din hunds mund og tænder, fjerner dårlig ånde og stimulerer din hunds gummer og kontrollerer dannelsen af plak og tandsten.

  Glæd din hund med den lækre Buddy’s Favorites med smag af hhv. kylling, tang og bacon - den vil elske denne populære hundesnack. Med garanti.

  Buddy’s Favorites bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn. På den måde kan du nemt fjerne de mindre stykker af den hvide oksehud, din hund evt. har bidt af, så den ikke får dem galt i halsen. 

  Chrisco Buddy's Favorites bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  198,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tyggeruller, 18 stk.

  Chrisco Tyggeruller renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Vores brune tyggeruller består af mere kompakte oksehuder, mens de hvide består af mere luftige oksehuder. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. Posen er med genluk, så tyggerullerne holder sig friske.

  De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

  Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Tyggeruller består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggeruller, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at de går i den gale hals på din hund.

  Chrisco Tyggeruller bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  59,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tyggestænger, 50 stk./350 g ℮

  Disse Chrisco Tyggestænger er EKSTRA TYKKE i forhold til mange andre Tyggestænger. De snoede tyggestænger af 100 % oksehud renser din hunds tænder for plak og tandsten og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former.

  De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

  Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Tyggestænger består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggestænger, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at din hund får dem galt i halsen.

  Chrisco Tyggestænger bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  75,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Massive politistave, 4 stk.

  Chrisco Massive politistave er pressede oksehuder, der renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Disse pressede ben / politistave egner sig særligt til hunde af små og mellemstore racer. Din hund skal kunne gabe om det massive tyggeben og let kunne bære det rundt.

  Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

  Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder.

  Massive tyggeben bliver presset ad to omgange. Råhuderne bliver først pakket som en forårsrulle af stykker af råhud, og mens rullerne er semivåde, bliver de presset en første gang, så de får form som et tyggeben. Derefter bliver de lagt til tørring, og når de er 100 % tørre, får de næste tryk, som gør dem helt skarpe i form og hårdhed. Tørringen sker under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt.

  De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Massive politistave består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Massive politistave, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at de går i galt i halsen på din hund.

  Chrisco Massive politistave bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

 • DentalCare sticks, gnawlers og hundekiks

  Chrisco DentalCare Sticks Original, 28 stk./440 g ℮, Small

  Chrisco DentalCare Sticks er lækre godbidder til din hund, der virker som en tandbørste. Med deres unikke 8-stjernede form og sammensætning (1 % sodium hexametaphospate) renser de din hunds tænder, reducerer plak og tandsten og forebygger tandkødsproblemer særdeles effektivt.

  For at holde din hunds tænder og gummer stærke og sunde, bør din hund få DentalCare Sticks hver dag. Chrisco DentalCare Sticks er udviklet og udformet som en hjælp til tandrensning. De bidrager til et sundt tandkød og en god mundhygiejne.

  Chrisco DentalCare Sticks bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
  49,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Fyldt kalkben med kyllingesmag og kød, 1 stk.

  Chrisco Fyldt kalkben med kyllingesmag og kød er en velsmagende og aktiverende hundesnack.

  Før altid opsyn med din hund, når du giver den dette kalkben, da det kan splintre. Kalkbenet / okseknoglen skal fjernes fra din hund, hvis det går i stykker. Ikke egnet til hvalpe under 4 mdr.

  Chrisco Fyldt Kalkben bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Irland.

  Vis detaljer
  34,95 DKK

 • DentalCare sticks, gnawlers og hundekiks

  Chrisco DentalCare Sticks Original, 28 stk./720 g ℮, Large

  Chrisco DentalCare Sticks er lækre godbidder til din hund, der virker som en tandbørste. Med deres unikke 8-stjernede form og sammensætning (1 % sodium hexametaphospate) renser de din hunds tænder, reducerer plak og tandsten og forebygger tandkødsproblemer særdeles effektivt.

  For at holde din hunds tænder og gummer stærke og sunde, bør din hund få DentalCare Sticks hver dag. Chrisco DentalCare Sticks er udviklet og udformet som en hjælp til tandrensning. De bidrager til et sundt tandkød og en god mundhygiejne.

  Chrisco DentalCare Sticks bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
  69,95 DKK

 • DentalCare sticks, gnawlers og hundekiks

  Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Large, 1 stk./265 g ℮

  Chrisco DentalCare Gnawler er et meget hårdt og fuldt fordøjeligt tyggeben med lækker oksekødsmag.

  Den hårde konsistens gør, at din hund bliver beskæftiget med noget sundt og rart i lang tid. Samtidig renser det din hunds tænder, reducerer plak og tandsten og forebygger tandkødsproblemer særdeles effektivt. En herlig tandbørste for din hund.

  Denne Gnawler bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

  Chrisco DentalCare Gnawler med oksekødsmag fås også i en mindre udgave lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Beef Flavour Small, 1 stk./95 g ℮

  Find dem også med kyllingesmag lige her: Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Small, 1 stk./95 g ℮ / Chrisco DentalCare Gnawler Chicken Flavour Large, 1 stk./265 g ℮ 

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tyggestænger med kylling, 80 g ℮

  Chrisco Tyggestænger med 45 % kylling renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber og så smager de samtidig godt pga. den lækre kylling, der er viklet omkring tyggestængerne af oksehud. Alt er naturligvis varmebehandlet.  Posen er med genluk, så tyggebenene holder sig friske.

  Giv dem disse proteinrige hundesnacks, der er både en lækker godbid og en tyggeting på samme tid, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

  Tyggestængerne med kylling består af flere lag oksehud samt laget med kylling, så mindre stykker oksehud og/eller kylling kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser disse Tyggestænger, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at din hund får dem galt i halsen.

  Chrisco Tyggestænger bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Tilbudspakke til store hunde, Large

  Tilbudspakken til store hunde i størrelse Large er perfekt til dig, der gerne vil storshoppe lækre og spændende produkter til din hund og spare penge på samme tid. Tilbudspakken indeholder 14 forskellige produkter med alt fra de mest velsmagende snacks (godbidder, naturlige hundesnacks og tyggeting) til det sjoveste legetøj. Og så er der selvfølgelig en pakke hundeaffaldsposer med, så du altid kan samle op efter din hund.

  Tilbudspakken har en samlet værdi af 426,35 kr. men tilbudsprisen er kun 299 kr., og du sparer derved hele 30 % i forhold til hvis du købte varerne enkeltvis.

  Tilbudspakken til store hunde, Large fra Chrisco indeholder:

  Klik på hvert produkt for at læse mere om dets sammensætning, kødindhold og gode egenskaber.

  OBS: Chrisco DentalCare Sticks Original, 28 stk./720 g e, Large og Chrisco BBQ Mix, 450 g er ikke velegnet til hvalpe under 4 månder.

  Glæd din store hund med denne tilbudspakke. Den vil elske dig for det. 

  Tilbudspakken til store hunde fås også i to mindre størrelser. Find dem her:
  - Tilbudspakke til store hunde, Small
  - Tilbudspakke til store hunde, Medium

  Hvis du har en mindre hund, har vi også tilbudspakker til små og mellemstore hunde. Find dem her:
  - Tilbudspakke til små og mellemstore hunde, Small
  - Tilbudspakke til små og mellemstore hunde, Medium
  - Tilbudspakke til små og mellemstore hunde, Large

  Oprindelsesland: Holland, Kina, Thailand og Polen

  Vis detaljer

  Pris: 426,35 DKK

  Tilbudspris 299,00 DKK

  Ikke på lager

 • Fresco hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Fresco Vital Chewing Stick with Turkey and Biotin & Linseed Oil - Kalkun-vitaltyggestænger med biotin og hørfrø, 17 stk.

  Fresco Vital Chewing Stick with Turkey and Biotin & Linseed Oil - Kalkun-vitaltyggestænger med biotin og hørfrø - er store, hårde velsmagende sticks i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser. Produktet består af 85 % oksehuder og 15 % kalkun. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  Produktet er er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  De lækre vitaltyggestænger med biotin, hørfrø og frisk kalkunkød måler ca. 15-16 cm og er fyldt med gode egenskaber:

  • For det første egner de sig særdeles godt til at rense din hunds tænder pga. deres hårde konsistens.
  • For det andet indeholder de sundt biotin og hørfrøolie, der giver en en sund og mere smidig hud og en blank pels.
  • Og det bedste er, at de smager fremragende, så din hund vil elske dem.

  Biotin er det vigtigste vitamin til at omsætte/forbrænde kulhydrater, fedtsyrer og aminosyrer. Omdannelsen af næringsstoffer i foderet til byggematerialer for hornvæksten afhænger derfor af en pålidelig forsyning af biotin. Det bidrager til en sund hud og pels, og fældningsperioden forkortes.

  Kollagene proteiner fører til en mere smidig hud. Hørfrø, med umættede fedtsyrer, bidrager til en blank pels.

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Fresco Vital Chewing Stick bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
  49,95 DKK

 • Fresco hundefoder, hundegodbidder & hundesnacks

  Fresco Vital Chewing Stick Rabbit - Kanin-vitaltyggestænger, 17 stk.

  Fresco Vital Chewing Stick Rabbit - Kanin-vitaltyggestænger - er store, hårde velsmagende sticks i højeste kvalitet, der er fremstillet i Tyskland af tyske dyr og med nøje udvalgte ingredienser. Produktet består af 85 % oksehuder og 15 % kanin. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

  De tandrensende tyggestænger er uden tilsatte farve- og aromastoffer, konserveringsmidler og naturligvis helt fri for sukker, korn, gluten samt soja.

  De lækre vitaltyggestænger med fersk kaninkød måler ca. 16-17 cm og er fyldt med gode egenskaber.

  Pga. deres hårde konsistens egner de sig særdeles godt til at rense din hunds tænder, og de hjæper dermed på en sund måde med at forbedre tandhygiejnen.

  Vitaltyggestængerne smager utrolig lækkert af kaninkød, og det gør dem også til en supergod snack for enhver firbenet..

  Vi yder naturligvis 100 % tilfredshedgaranti på alle Fresco hundegodbidder ligesom vi også gør det med alle andre varer på www.chrisco.dk.

  Fresco Vital Chewing Stick bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Tyskland.

  Vis detaljer
  49,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Tyggeruller med kyllingelever & kylling, 100 g e

  Chrisco Tyggeruller med kyllingelever og kylling er velsmagende tyggeruller med højt proteinindhold. Tyggerullerne består af varmbehandlede oksehuder. Inden i rullerne er der et fyld af velsmagende kyllingelever og omkring dem er der svøbt lækker kylling.

  Tyggerullerne hjælper med at rense din hunds tænder for plak og tandsten. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Chrisco Tyggeruller med lækkert fyld af kyllingelever og kylling omkring består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggeruller, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at din hund får dem galt i halsen.

  Chrisco Tyggeruller med kyllingelever og kylling bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  19,95 DKK

1 til 24 ud af 39

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2