Tyggeting

Tyggeting

Her finder du vores tyggeting og DentalCare-produkter til hund. Hundens egen julekalender og I LOVE XMAS julekalender til hunde finder du også her. Vælg mellem massive tyggeben, tandrensende gnawlers, tandrensende sticks, tyggeting med fyld, tyggeting uden fyld, tyggeben med knuder og tyggeting uden knuder.

Vores tyggeting er produceret af rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Tyggetingene er håndlavet af rensede og tørrede huder. Under tørringen bliver produktet varmebehandlet under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier dræbes effektivt. Derefter pakkes produkterne under sterile forhold inden de sendes ud i butikken.

Vi har mange tyggeting, herunder tyggeben og tyggepinde, som er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Alle tyggeting er tandrensende og beskytter mod plak og tandsten. Produktet kan gives, når du gerne vil beskæftige og aktivere din hund med noget rart i lang tid. Har din hund et stort tyggebehov, så er det her, at du skal kigge.

Husk at holde din hund under opsyn, når du giver den tyggeting og DentalCare-produkter, så du nemt kan fjerne evt. stykker, den tygger af, og dermed undgå, at stykkerne eller benet går i galt i halsen på din hund.

Som med alle andre spiselige produkter, er det vigtigt, at du med oksehudsben og andre tyggeting sikrer, at din hund altid har fri adgang til frisk vand. Det er også altid en god idé at give din hund vores tyggeting og DentalCare-produkter på et underlag, som nemt kan vaskes af eller rengøres, hvis du skulle være så uheldig, at produktet smitter af.

I nogle af vores poser med tyggeting og DentalCare-produtker finder du en lille pose med silica-gel, et gråt granulat, der indeholder det for hunde ugiftige silikatsalt.

Silica-gelen er brugt som affugtningsmiddel. Kontakt altid din dyrlæge, hvis din hund ved et uheld har indtaget posen med silica-gel.

Hold øje med siden, vi får løbende nyheder indenfor tyggeting på lager, som din hund vil elske at sætte tænderne i. Og den skal selvfølgelig heller ikke snydes for alle de gode gamle populære kendinge som Tyggeben, Tyggeruller, Tyggestænger, kalkben osv.

Læs mere om vores kategorier. Klik her:

1 til 24 ud af 40

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 40

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2