Prime CleanUps!

Prime CleanUps! er en effektiv og super-absorberende plet- og lugtfjerner. Det er en stor hjælp, hvis dit kæledyr har haft en stort eller lille ”uheld” på gulvet. Du har sikkert forsøgt at fjerne pletten på mange forskellige og besværlige måder – måske med ødelagte tæpper, grimme skjolder og ubehagelig lugt til følge.

Nu behøver du ikke at blive vred på dit kæledyr over ”uheldet” eller ærgre dig over de grimme tæpper længere. Der FINDES en løsning! CleanUps! - den super-absorberende plet- og lugtfjerner - er løsningen.

CleanUps! består af et super-absorberende pulver, en pletfjerner i sprayform og et skrabersæt. Produktet er ekstremt drøjt i brug og enkelt at anvende samt helt fri for miljø- og sundhedsskadelige indholdsstoffer. I modsætning til traditionelle pletfjernere er CleanUps! endvidere antibakteriel, idet den desinficerende væske dræber bakterierne fuldstændigt.

CleanUps! absorberer urin, afføring og opkast op af gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebehandlede gulve særdeles effektivt. Pulveret kan suge sin egen vægt cirka 300 gange! I pakken vil der typisk være nok til omkring 30-40 ”uheld”.

Med CleanUps kan du nemt fjerne både våde og indtørrede pletter på gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebehandlede gulve. CleanUps! fjerner også ubehagelig lugt og bakterier fra ”uheldet”. Samtidig beskytter det fibrene i alle slags tæpper og tekstiler. Og endelig efterlader det ikke skjolder i gulvtæpper og møbeltekstiler samt på overfladebehandlede gulve. Bemærk, at CleanUps! også kan anvendes på ægte tæpper uden at skade farveægtheden.

Antal pr. salgsenhed: 1 stk.

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 15090

Lagerstatus: På lager

49,95 DKK

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
 • CleanUps! Effektiv og super-absorberende plet- og lugtfjerner af mærket Prime
 • Med super-absorberende pulver, en pletfjerner i sprayform og et skrabersæt
 • Absorberer alle typer væsker herunder urin, afføring og opkast op af gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebehandlede gulve særdeles effektivt
 • Absorberer den evt. ubehagelige lugt af væsken ud af fibrene
 • Fjerner både våde og indtørrede pletter
 • Efterlader ingen skjolder
 • Beskytter fibrene i alle slags tæpper og fibre
 • Kan anvendes på ægte tæpper uden at skade farveægtheden
 • Antibakteriel, idet den desinficerende væske dræber bakterierne fuldstændigt
 • Helt fri for miljø- og sundhedsskadelige indholdsstoffer
 • Ekstrem drøj i brug
 • Enkel at anvende. 
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Prime CleanUps!