Kanin- og gnaverbur

Her finder du kanin- og marsvinbur i flotte farver og med masser af plads. Med den aftagelige overdel er buret nemt at rengøre og montere. 

2 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Kanin- og marsvinbur, Nero2, 50 x 80 cm

  Chrisco Kanin- og marsvinbur, Nero2, er det perfekte rummelige bur for din kanin eller dit marsvin. Buret måler 50 x 80 cm og fås i flotte farver. Vælg imellem rød, blå eller lysegrå. Med buret følger en høhæk, som kan påsættes uden på buret. Dette gør, at du kan fodre din kanin eller dit marsvin uden at forstyrre det. Udover det får du også en vandflaske, madskål og forhøjning med til buret. Med den aftagelige overdel er buret nemt at rengøre og montere. 

  Husk altid, at dit kæledyr skal have nok plads og at sørge for, at bevægelsesmulighedene er i orden. Vi fraråder, at du stabler flere bure, da dette kan være til stor fare for dine kaniner og/eller marsvin. 

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kanin- og marsvinbur, Nero3, 50 x 100 cm

  Chrisco Kanin- og marsvinbur, Nero3, er det perfekte rummelige bur for din kanin eller dit marsvin. Buret måler 50 x 100 cm og fås i flotte farver. Vælg imellem rød eller blå. Med buret følger en høhæk, som kan påsættes uden på buret. Dette gør, at du kan fodre din kanin eller dit marsvin uden at forstyrre det. Med den aftagelige overdel er buret nemt at rengøre og montere. 

  Husk altid, at dit kæledyr skal have nok plads og sørg for bevægelsesmulighedene er i orden. Vi fraråder, at du stabler flere bure, da dette kan være til stor fare for dine kaniner og/eller marsvin. 

  Vis detaljer

2 vare(r)

pr. side