Kat

Kat

Din kat fortjener det bedste

Her finder du et stort udvalg i kattefoder, godbidder (herunder vores Gærtabletter), legetøj, plejeprodukter, tilbehør og meget mere til din kat!

1 til 24 ud af 56

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Chrisco

  Chrisco Tørfisk fra Grønland, 100 g

  Chrisco Tørfisk fra Grønland er fanget i havene omkring Grønland. Fiskene er tørrede, måler ca. 15 cm og er helt uden farvestoffer samt sukker, gluten og korn. Der er tale om et 100 % naturprodukt, der er fyldt med omega-3 og omega-6 fedtsyrer samt vitaminerne A-, D3- og E.

  Giv disse fisk til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund/kat vil elske disse lækre tørrede grønlandske loddefisk/angmagsatter (laksefisk).

  Oprindelsesland: Grønland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Varmebehandlede foderris, 1 kg ℮

  Chrisco Foderris er et rigtigt sundt og lækkert alternativ til tørfoder. Foderrisene er varmebehandlede og derefter valsede.

  Bland lige dele foderris og varmt vand og lad det trække i ca. 5 min. Tilsæt fx kød, fisk, grøntsager, vitaminer og mineraler og få et sundt og lækkert alternativ til tørfoder.

  Når du fodrer din hund og/eller kat, er det vigtigt, at hunden og/eller kattens ernæringsbehov bliver tilgodeset. Foderbehovet afhænger af dens race, alder, aktivitetsniveau og omgivelser.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Fyldte lækkerbidder, 100 g ℮

  Chrisco Fyldte lækkerbidder er velsmagende små puder med en sprød overflade og et lækkert fyld af malt og kylling. Lækkerbidderne kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Sanal

  Sanal Fish Bites Salmon, 75 g ℮

  Sanal Fish Bites Salmon er lækre godbidder med laks formet som en fisk.

  Fish Bites Salmon kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Fish Bites Salmon leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Gærtabletter med tranebær, 70 stk./43 g ℮

  Chrisco Gærtabletter med tranebær er et vitamin- og mineralsupplement til det daglige foder og anbefales til alle katte. Det indeholder alle vigtige vitaminer samt mineraler i et naturligt forhold til kroppens opbygning og pleje. Tranebær er milde i smagen og anvendes undertiden som naturlægemiddel til forebyggelse af infektionssygdomme.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Sanal

  Sanal Cheese Bites Cheese & Poultry, 75 g ℮

  Sanal Cheese Bites er lækre godbidder med ost og kylling formet som en lille pude.

  Sanal Cheese Bites kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Cheese Bites leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kludremor formet som stjerne og med klokke, Ø 5 cm

  Kattelegetøj formet som en stjerne med klokke i, som giver lyd, når katten leger med legetøjet. Din kat fortjener det rigtige legetøj. De fleste katte lever og ånder for at lege og jage. Med Chriscos kattelegetøj får du legetøj til din kat, der tilgodeser og kombinerer disse behov. Med det rigtige kattelegetøj kan du hjælpe din kat med at finde sin indre tiger, og den vil elske dig for det. Der er både kattelegetøj til den store og den lille kat – til den rolige mis og til den vilde tiger. Og det gør livet lidt sjovere og en anelse mere spændende for din kat. Bemærk, at kattelegetøj ikke er fordøjeligt og skal fjernes fra katten, hvis det bides i stykker. Vis detaljer

  Pris: 31,95 DKK

  Tilbudspris 10,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kattekugler

  4 sjove kugler til din kat, der er forsynet med hver sin bjælde. Din kat fortjener det rigtige legetøj. De fleste katte lever og ånder for at lege og jage. Med Chriscos kattelegetøj får du legetøj til din kat, der tilgodeser og kombinerer disse behov. Med det rigtige kattelegetøj kan du hjælpe din kat med at finde sin indre tiger, og den vil elske dig for det. Der er både kattelegetøj til den store og den lille kat – til den rolige mis og til den vilde tiger. Og det gør livet lidt sjovere og en anelse mere spændende for din kat. Bemærk, at kattelegetøj ikke er fordøjeligt og skal fjernes fra katten, hvis det bides i stykker. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Funny Hairy Cat med raslelyd, Ø 8 cm

  2 sjove plysdyr til din kat, der er forsynet med raslelyd. Din kat fortjener det rigtige legetøj. De fleste katte lever og ånder for at lege og jage. Med Chriscos kattelegetøj får du legetøj til din kat, der tilgodeser og kombinerer disse behov. Med det rigtige kattelegetøj kan du hjælpe din kat med at finde sin indre tiger, og den vil elske dig for det. Der er både kattelegetøj til den store og den lille kat – til den rolige mis og til den vilde tiger. Og det gør livet lidt sjovere og en anelse mere spændende for din kat. Bemærk, at kattelegetøj ikke er fordøjeligt og skal fjernes fra katten, hvis det bides i stykker. Vis detaljer

  Pris: 31,95 DKK

  Tilbudspris 10,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Børstehandske

  Daglig børstning af pelsen er en vigtig del af pelsplejen. Daglig børstning giver en glansfuld og fyldig pels, forkorter fældningsperioden og holder pelsen fri for løse, døde og filtret hår.

  Børstehandsken fås i den flotteste, moderigtige røde farve.

  Vis detaljer
 • Sanal

  Sanal Anti Hairball Bites Malt, 75 g ℮

  Sanal Anti Hairball Bites er lækre godbidder med malt formet som en pude.

  Anti Hairball Bites kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Anti Hairball Bites leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Lop-A’ Boligspray, 400 ml

  Chrisco Lop-A’ er en effektiv loppespray, som bekæmper lopper i alle stadier i omgivelserne – helt uden brug af pesticider og uden risiko for resistens. Lop-A’ kan bruges overalt i boligen, i bilen, i campingvognen eller der, hvor lopperne opholder sig. Sprayen kan bruges på næsten alle overflader. Lop-A’ spreder ingen ubehagelige dufte eller pesticider, hvorfor mennesker og dyr frit kan bevæge sig rundt i omgivelserne, også lige efter en behandling. Lop-A’ er baseret på en organisk silikone, hvilket gør den ufarlig for mennesker og husdyr. Lop-A’ bekæmper lopperne mekanisk; dvs. at lopper i alle livsstadier, der fanges i silikonen, ikke kan bevæge sig, og derved kan de ikke spredes rundt i de øvrige omgivelser.

  Læs fyldestgørende brochure om Lop-A’ her. Brugsanvisning: Hvor: Lop-A’ bruges mod lopper i omgivelserne. Lopper kommer oftest ind i boligen via husdyr og opholder sig som regel i de områder, hvor husdyrene opholder sig – særligt i tæppeluv samt i revner og sprækker i gulve og møbler. Der sprayes, der hvor lopperne befinder sig. Fokusér derfor behandlingen på disse områder, fx i hundekurven, på gulvtæpper, i sofaen osv. Hvornår: Der behandles med Lop-A’ ved mistanke om eller konstatering af lopper. En behandling kan holde i op til 3 uger og gentages derefter ved behov. Hvordan: • Ryst flasken før brug. • Placér pege- og langefinger på de riflede områder omkring dysen og tryk – dysen peges væk fra kroppen. • Hold en sprøjteafstand på 40-60 cm og sprøjt nedad. • For hver m2 sprayes en jævnt fordelt tåge i ca. 7-14 sekunder. • Ved sprøjtning på et større areal rystes dåsen jævnligt. Vis detaljer

 • Chrisco

  Chrisco Lop-A' Loppeshampoo, 200 ml

  Lop-A' Loppeshampoo er specielt udviklet og testet af en dyrlæge til fjernelse af lopper på dyr. Med denne shampoo kommer du effektivt lopper i alle stadier til livs – den virker efter første vask. Shampooen er tilsat klorhexidin, som er yderst effektivt mod bl.a. loppeeksem. Indeholder ikke parabener, parfume og farvestoffer. Biologisk nedbrydelig.

  Brugsanvisning: Omrystes før brug.

  1. Børst pelsen og klip filtrede knuder af.
  2. Beskyt dyrets øjne og ører under vask. Og undgå, at dyret indtager produktet oralt.
  3. Gør pelsen våd i tempereret vand.
  4. Bland shampoo med lidt tempereret vand i en beholder.
  5. Fordel blandingen omhyggeligt i pelsen. Massér grundigt.
  6. Lad shampooen virke i ca. 10 minutter.
  7. Skyl grundigt igennem, så der ikke sidder rester i pelsen.
  8. Kæm dyret igennem, således at utøj fjernes.
  9. Gentag efter behov og grad af utøj.
  10. Tør pelsen med håndklæde eller hårtørrer på laveste trin/varme og børst godt igennem.

  Hvalpe må gerne vaskes, ligesom voksne hunde. Men husk at bruge en shampoo, der er beregnet til dyr/hunde og ikke til mennesker, det er endvidere vigtigt, at din hvalp tørres godt efter at den er blevet vasket, så den ikke bliver underkølet eller syg.

  Hvis en person har fået shampooen i øjet, bør vedkommende fjerne eventuelle kontaktlinser, straks skylle med vand (20-30 grader C) i mindst 15 minutter og derefter søge læge.

  Hvis en person har indtaget shampooen, bør personen få rigeligt at drikke og holdes under opsyn. Ved ildebefindende bør man straks kontakte en læge og medbringe etiketten fra produktet. Fremkald ikke opkastning, medmindre lægen anbefaler det. Sænk hovedet, således at evt. opkast ikke vil løbe tilbage i munden og halsen.

  Den perfektte hundeshampoo / katteshampoo / kaninshampoo / gnavershampoo til dyr, der har fået lopper.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskål, 0,3 l, Ø 13,5 cm

  Lækker foderskål i hårdt plast (PP). Mål: 0,3 l – Ø 13,5 cm. Fås i følgende farver: Blå, pink og grøn. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Gærtabletter, 70 stk./43 g ℮

  Chrisco Gærtabletter er et vitamin- og mineralsupplement til det daglige foder og anbefales til alle katte. Det indeholder alle vigtige vitaminer samt mineraler i et naturligt forhold til kroppens opbygning og pleje. Gærtabletterne bidrager til en sund og blank pels samt til sunde tænder og knogler.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Aktivitetsbold

  Chrisco Aktivitetsbold til katte og små gnavere Vis detaljer

  Pris: 19,95 DKK

  Tilbudspris 10,00 DKK

  Se detaljer

 • Flexi New Classic Cord flexline XS 3 m/8 kg

  Flexi-liner er holdbare og sikre kvalitetsprodukter produceret i Tyskland, der tåler høj belastning. Linen, der passer til en hund eller en kat på maks. 8 kg, har en maksimumslængde på 3 m, er ergonomisk udformet, så den lægger godt i hånden og er udstyret med en bremseknap (patenteret bremsesystem). Ydermere er Flexi-linen nem at anvende med et pålideligt indrulningssystem, og den giver hunden/katten en større frihed til bevægelse. Flexi-linen passer perfekt til Chriscos hundehalsbånd og hundeseler samt kattehalsbånd og katteseler. Fås i følgende farver: Rød, blå og sort. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Legestang, Ananas m. katteurt, 46 cm

  Chrisco Legestang i gul til katte med supersød ananas forenden af snoren.

  Inden i produktet er der lagt katteurt, også kaldet catnip. Denne duft er noget langt de fleste katte er helt vilde med, derfor vil din kat helt sikkert elske at lege med denne søde legestang.

  Kattelegetøj giver sjov aktivitet af din kat. Mindre børn bør ikke benytte legetøjet alene, da katte kan blive meget ivrige under legen.

  Kattelegetøjet er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra katten, hvis det bides i stykker.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kulfilter (friskluft-filter) til Luxus kattetoilet

  Chrisco Kulfilter passer til 23130 - Chrisco Luxus kattetoilet. Kulfilteren er et friskluft- filter, og det mindsker de lugtgener, som kattetoiletter ofte medbringer. Yderligere er filteret let at udskifte. Bemærk: Mindsker lugtgener. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Shampoo med balsam, 200 ml

  Chrisco Shampoo med balsam er specielt udviklet med et indhold af olier og balsam, der bevarer pelsen blank og blød, selv ved hyppig vask. Shampooen er let at arbejde ind i pelsen og gør den efterfølgende børstning nemmere. Shampooens pH-værdi er 7,5 svarende til pH-værdien på dit kæledyrs hud. Indeholder ikke parfume og farvestoffer.

  Brugsanvisning til denne hundeshampoo / katteshampoo med balsam: Omrystes før brug.
  1. Børst pelsen og klip filtrede knuder af.
  2. Beskyt dyrets øjne og ører under vask.
  3. Gør pelsen våd i tempereret vand.
  4. Bland shampoo med lidt tempereret vand i en beholder.
  5. Fordel blandingen omhyggeligt i pelsen.
  6. Massér grundigt.
  7. Lad shampooen virke i et par minutter.
  8. Skyl grundigt igennem og gentag behandlingen.
  9. Tør pelsen med håndklæde eller hårtørrer på laveste trin/varme og børst godt igennem.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Foderskål, 0,3 l + 0,25 l, 28 x 13 cm

  Lækker dobbelt foderskål i hårdt plast (PP). Mål: 0,3 l + 0,25 l, 28 x 13 cm. Fås i følgende farver: Blå, grå og grøn. Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kradsemiljø Charles

  Chrisco Kradsemiljø Charles Vis detaljer
  499,00 DKK

  Ikke på lager

 • Chrisco

  Chrisco Karte med rensekam

  Velegnet til blød underpels

  • Med håndtag i kunststof med gummibelægning, så den ligger godt i hånden.

  • Med bøjede metalpigge, der er geniale til hunde og katte med blød underpels, der kræver ekstra nænsom pleje.

  • Med en praktisk lille ekstra kam til at få hårene ud af karten med.

  • Plejer både dækhår og underpels.

  • Fjerner nemt løse hår og letter den afsluttende børstning.      


  Velegnet til:

  • Korthårede hunde: fx Labrador/Rottweiler/Beagle/Mops.

  • Hunde med kraftigt, kort hår: fx Schäfer/Husky.

  • Korthårede katte: fx Europæisk- og Eksotiskkorthår/Siameser.

  • Langhårede hunde: fx Collie/Golden Retriever/Berner Sennen/Border Collie.

  • Hunde med silkehår: fx Yorkshire Terrier/Setter/Langhåret Gravhund/Spaniel/Malteser.

  • Langhårede katte: fx Main Coon/Norsk Skovkat/Perser.

  • Hunde med krølhår: fx Pudel/Bichon Frisé. Vis detaljer
 • Sanal

  Sanal Denta´s, 75 g ℮

  Sanal Denta´s hjælper med at rense din kats tænder og gummer. Godbidderne er formet som små tænder og er beriget med A-, D3- og E-vitaminer.

  Giv din kat disse knasende sprøde godbidder til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Denta's  leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

1 til 24 ud af 56

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3