Kat

Kat

Din kat fortjener det bedste

Her finder du et stort udvalg i kattefoder, godbidder (herunder vores Gærtabletter), legetøj, plejeprodukter, tilbehør og meget mere til din kat!

3 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Tørfisk fra Grønland, 100 g

  Chrisco Tørfisk fra Grønland er velsmagende hundesnacks, der er fanget i havene omkring Grønland. Fiskene er tørrede, måler ca. 15 cm og er helt uden farvestoffer samt sukker, gluten og korn. Der er tale om et 100 % naturprodukt, der er fyldt med omega-3 og omega-6 fedtsyrer samt vitaminerne A-, D3- og E.

  Giv disse fisk til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund. Din hund/kat vil elske disse lækre tørrede grønlandske loddefisk/angmagsatter (laksefisk).

  Oprindelsesland: Grønland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Dental-bidder, 100 g ℮

  Chrisco Dental-bidder er sprøde og velduftende kattegodbidder, der er formet som små tænder. Dental-bidderne indeholder pimpstensmel, som hjælper med at forebygge plak på kattens tænder. Dental-bidderne kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Sanal

  Sanal Fish Bites Salmon, 75 g ℮

  Sanal Fish Bites Salmon er lækre godbidder med laks formet som en fisk.

  Fish Bites Salmon kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Fish Bites Salmon leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

3 vare(r)

pr. side