Godbidder

Godbidder

Her finder du vores store, lækre udvalg af godbidder til din kat fra Chrisco og Sanal. Vælg mellem bløde godbidder, godbidder med fyld, gdbidder uden fyld, godbidder med højt kødindhold, gærtabletter med og uden tranebær, sprøde godbidder og tandrensende godbidder. Chriscos store sortiment er de bedste godbidder til enhver hyggestund og mange andre begivenheder med din kat. Vi har alle størrelser godbidder lige fra de helt små til de helt store. Katte er generelt meget selektive, men prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din kat bedst synes om.
Læs mere om alle vores kategorier. Klik her:

10 vare(r)

pr. side

 • Sanal

  Sanal Fish Bites Salmon, 75 g ℮

  Sanal Fish Bites Salmon er lækre godbidder med laks formet som en fisk.

  Fish Bites Salmon kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Fish Bites Salmon leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Sanal

  Sanal Cheese Bites Cheese & Poultry, 75 g ℮

  Sanal Cheese Bites er lækre godbidder med ost og kylling formet som en lille pude.

  Sanal Cheese Bites kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Cheese Bites leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Gærtabletter med tranebær, 70 stk./43 g ℮

  Chrisco Gærtabletter med tranebær er et vitamin- og mineralsupplement til det daglige foder og anbefales til alle katte. Det indeholder alle vigtige vitaminer samt mineraler i et naturligt forhold til kroppens opbygning og pleje. Tranebær er milde i smagen og anvendes undertiden som naturlægemiddel til forebyggelse af infektionssygdomme.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Gærtabletter, 70 stk./43 g ℮

  Chrisco Gærtabletter er et vitamin- og mineralsupplement til det daglige foder og anbefales til alle katte. Det indeholder alle vigtige vitaminer samt mineraler i et naturligt forhold til kroppens opbygning og pleje. Gærtabletterne bidrager til en sund og blank pels samt til sunde tænder og knogler.

  Oprindelsesland: Danmark.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllinge- og rejebidder, 50 g ℮

  Chrisco Kyllinge- og rejebidder er bløde og velsmagende godbidder med et højt kødindhold (90 % kylling og 5 % rejer). Godbidderne er formet som små mundrette firkanter og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat. Din kat vil elske disse lækre godbidder med både kylling og rejer.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  14,95 DKK

  Ikke på lager

 • Sanal

  Sanal Anti Hairball Bites Malt, 75 g ℮

  Sanal Anti Hairball Bites er lækre godbidder med malt formet som en pude.

  Anti Hairball Bites kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Anti Hairball Bites leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Kyllingestrimler, 50 g ℮

  Chrisco Kyllingestrimler er bløde og velsmagende godbidder med hele 95 % kylling. Godbidderne består af lange strimler med lækker kyling, som din kat vil elske. De er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat. Forkæl din kat med disse sunde godbidder med masser af kylling.

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Dental-bidder, 100 g ℮

  Chrisco Dental-bidder er sprøde og velduftende godbidder, der er formet som små tænder. Dental-bidderne indeholder pimpstensmel, som hjælper med at forebygge plak på kattens tænder. Dental-bidderne kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Sanal

  Sanal Denta´s, 75 g ℮

  Sanal Denta´s hjælper med at rense din kats tænder og gummer. Godbidderne er formet som små tænder og er beriget med A-, D3- og E-vitaminer.

  Giv din kat disse knasende sprøde godbidder til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Sanal Denta's  leveres i en lille bøtte med genluk, så godbidderne bevarer deres friskhed og kvalitet.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Fyldte lækkerbidder, 100 g ℮

  Chrisco Fyldte lækkerbidder er velsmagende små puder med en sprød overflade og et lækkert fyld af malt og kylling. Lækkerbidderne kan gives som godbidder hele dagen igennem. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat.

  Oprindelsesland: Holland.

  Vis detaljer

10 vare(r)

pr. side