Kattehalsbånd

Her finder du de fineste kattehalsbånd og refleksbånd. Refleksbånd er gode så snart det bliver mørkt, så du er sikker på, din kat bliver set.

Nogle Chrisco halsbånd til katte er justerbare, så du er sikker på, at de passer perfekt til din kat. 

3 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Clip refleksbånd, 38-60 cm

  Chrisco Refleksbånd er et smart halsbånd, der passer til både hunde og katte. Det er altid en god ide at have et refleksbånd med jer på gåturen i mørket, så I bliver synlige.

  Båndet er med kliksystem, hvilket gør det nemt at justere og tage af og på. Det smarte refleksbånd måler 60 cm, og det kan justeres fra 38-60 cm, så det passer lige til din hund eller kat.

  Vis detaljer
  20,00 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Clip refleksbånd, 24-38 cm

  Chrisco Refleksbånd er et smart halsbånd, der passer til både hunde og katte. Det er altid en god idé at have et refleksbånd med jer på gåturen i mørket, så I altid er synlige.

  Refleksbåndet er med et kliksystem, der gør det nemt at justere og tage af og på. Det smarte refleksbånd måler 38 cm, og det kan justeres fra 24-38 cm, så det præcist passer til din hund eller kat. Refleksbåndet kan fås i 4 forskellige farver. Vælg imellem gul, orange, grå og pink.

  Vis detaljer
 • Chrisco

  Chrisco Refleksbånd med velcroluk, 2 stk, 38 cm

  Chrisco Refleksbånd er et smart halsbånd, der passer til både katte og hunde. Det er altid en god ide at give dit kæledyr et refleksbånd på, når I er ude at gå i de mørke timer, så I kan blive set af alle. 

  Dette smarte refleksbånd med velcroluk måler 38 cm, men det kan nemt afkortes, så det passer lige netop til din hund eller kat. Når du køber en pakke Chrisco Refleksbånd, får du to refleksbånd med i købet. 

  Vis detaljer
  31,95 DKK

3 vare(r)

pr. side