Kølemåtte, 40 x 50 cm

Hunde og katte, vores pelsede venner, elsker lige som os mennesker, når vejret er godt, men de får det hurtigt for varmt i sommervarmen med deres store pels. Derfor søger de ofte skyggen eller går måske indenfor for at køle ned, selv om de egentlig helst vil være sammen med dig og resten af flokken.

Chrisco kan nu tilbyde dig holdbare kølemåtter i forskellige størrelser. Denne kølemåtte måler 40 x 50 cm, derudover har vi kølemåtter med følgende mål: 50 x 65 cm, 90 x 50 cm og 93 x 78 cm, så der er kålemåtter til hunde og katte i alle størrelser. Har du først fået en kølemåtte hjem, vil du hurtigt se, hvilken forskel den gør. Nu kan din hund eller kat nemt nyde både solen og det gode vejr sammen med dig og resten af flokken, uden at det bliver alt for varmt og den er nødt til at gå ind i huset eller ind i skyggen.

Kølemåtten er forsynet med et gel-fyld, der køler, når din hund eller kat ligger på måtten. Kølemåtten er klar til brug med det samme. Fold måtten ud, og den virker kølende i flere timer. Begge sider af kølemåtten kan anvendes. Kølemåtten ligger dejligt fast på gulvet og glider ikke rundt. Gelen inde i den er også helt jævnt fordelt.

Kølemåtten er en supergod måde at blive afkølet på, og det er meget bedre, at din hund eller kat bliver afkølet gradvist med denne måtte end at den lægger sig på en kold overflade.

Kølemåtten fungerer på en sådan måde, at når din hund eller kat ikke længere ligger på måtten, så lader måtten op igen, det betyder, at den er helt kold igen, når din hund eller kat kommer tilbage for at ligge på måtten igen.

Hjælp dit kæledyr med denne kølende måtte til regulering af kropstemperaturen. Kølemåtten kan placeres såvel ude som inde. Brug den fx i din hund eller kats kurv, i bilen, på sengen, på græsplænen eller på din hund eller kats yndlingsplads osv. Kun fantasien sætter grænser.

Husk, at kølemåtterne IKKE skal ligge i direkte sol og så køle hunden. Som med alt andet bliver de brandvarme, når de ligger i den bagende sol.

Rengør kølemåtten med en fugtig klud. Den må ikke hængetørre eller vaskes i vaskemaskinen. Lad den ikke ligge i solen, når den ikke er i brug.

Går kølemåtten i stykker, bør du fjerne den fra din hund eller kat med det samme.

På selve pakken er der trykt en engelsk brugervejledning.

Størrelse: 40 x 50 cm

Nettoindhold: 1 stk./700 g

Varenummer: 23136

Lagerstatus: På lager

89,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Kølemåtte til hunde og katte, 40 x 50 cm
  • Hjælper med at regulere dit kæledyrs kropstemperatur på varme dage
  • En god hjælp, når din hund eller kat er varm efter aktivitet eller træning
  • Den kølende effekdt opnås, når hunden eller katten ligger på måtten, altså når den har kropskontakt med måtten
  • Virker uden ekstra køling, el eller vand
  • Køler i flere timer
  • Kan anvendes inde og ude, i kurven, på gulvet, på sengen, i bilen, på græsset eller hvor der passer dig bedst
  • Kan anvendes igen og igen efter en kort pause
  • Kølemåtten ligger dejligt fast på gulvet og glider ikke rundt
  • Kan aftørres med en fugtig klud.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kølemåtte, 40 x 50 cm