Kølemåtte, 93 x 78 cm

Har du en hund eller en kat, der ligesom dig elsker sommervarmen og når vejret er godt, men hurtigt får det for varmt med dens store pels? Typisk går den så ind i skyggen eller måske endda indenfor for at køle ned, selv om den hellere ville være sammen med dig og resten af flokken.

Chrisco har nu holdbare kølemåtter i forskellige størrelser til salg på www.chrisco.dk. Kølemåtten her måler 93 x 78 cm, derudover har vi kølemåtter, der måler: 40 x 50 cm, 50 x 65 cm og 90 x 50 cm, så der er kølemåtter til hunde og katte i alle størrelser. Har du først fået en kølemåtte hjem, vil du hurtigt se, hvilken forskel den gør. Nu kan din hund eller kat nemt nyde både solen og det gode vejr sammen med dig og resten af flokken, uden at det bliver alt for varmt og den er nødt til at gå ind i huset eller ind i skyggen.

Kølemåtten er forsynet med et gel-fyld, der køler, når din hund eller kat ligger på måtten. Kølemåtten er klar til brug med det samme. Fold måtten ud, og den virker kølende i flere timer. Begge sider af kølemåtten kan anvendes. Det er en supergod måde at blive afkølet på, og det er meget bedre, at din hund eller kat bliver afkølet gradvist med denne måtte end at den lægger sig på en kold overflade.

Kølemåtten fungerer på en sådan måde, at når din hund eller kat ikke længere ligger på måtten, så lader måtten op igen, det betyder, at den er helt kold igen, når din hund eller kat kommer tilbage for at ligge på måtten igen.

Hjælp dit kæledyr med denne kølende måtte til regulering af kropstemperaturen. Kølemåtten kan placeres såvel ude som inde. Brug den fx i din hund eller kats kurv, i bilen, på sengen, på græsplænen eller på din hund eller kats yndlingsplads osv. Kun fantasien sætter grænser.

Husk, at kølemåtterne IKKE skal ligge i direkte sol og så køle hunden. Som med alt andet bliver de brandvarme, når de ligger i den bagende sol.

Rengør kølemåtten med en fugtig klud. Den må ikke hængetørre eller vaskes i vaskemaskinen. Lad den ikke ligge i solen, når den ikke er i brug.

Går kølemåtten i stykker, bør du fjerne den fra din hund eller kat med det samme.

På selve pakken er der trykt en engelsk brugervejledning.
199,00 kr.
  • Kølemåtte til hunde og katte, 93 x 78 cm
  • Hjælper med at regulere dit kæledyrs kropstemperatur på varme dage
  • En god hjælp, når din hund eller kat er varm efter aktivitet eller træning
  • Den kølende effekdt opnås, når hunden eller katten ligger på måtten, altså når den har kropskontakt med måtten
  • Virker uden ekstra køling, el eller vand
  • Køler i flere timer
  • Kan anvendes inde og ude, i kurven, på gulvet, på sengen, i bilen, på græsset eller hvor der passer dig bedst
  • Kan anvendes igen og igen efter en kort pause
  • Kan aftørres med en fugtig klud.

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28