Chrisco Flåttang

Chrisco Flåttang (også kaldet tægetang) fjerner nemt og effektivt flåter på din hund og/eller din kat. Er du selv blevet bidt af en flåt, er vores flåttang også det rette redskab.

Beskrivelse:
Hus- og skovflåter på såvel dyr som mennesker fjernes bedst med en flåttang. Det er vigtigt at undersøge din hund og/eller kat fra hoved til halespids dagligt. Lad hænderne løbe hen over pelsen og føl efter, om der er kommet fx knuder, hævelser eller skovflåter.

Har din hund/kat fået en flåt, er det vigtigt at fjerne den med det samme. Udover at flåter ofte er generende for din hund eller kat, når de bider sig fast, så udgør de også en sundhedsrisiko for din hund eller kat, da de kan overføre sygdomme, fx borreliose og babesiose (kendt som hundemalaria).

Fjerner du ikke flåten korrekt, kan det betyde, at kæbepartiet på flåten bliver siddende, og dette kan resultere i ubehag og irritation.

Før du går i gang med at fjerne flåten, er det en god idé at sørge for, at din hund/kat forholder sig roligt. Bed evt. en god ven om at holde hunden/katten imens.

Brugsanvisning:
1. Tag tangen i hånden og tryk på knappen. Tangen åbner sig og sættes forsigtigt over flåten.
2. Luk tangen forsigtigt omkring flåten helt nede ved huden.
3. Drej langsomt tangen et par gange mod højre og venstre. Fjern den fastklemte flåt ved at løfte i tangen uden at åbne tangen.

Når flåten er fjernet, skal biddet desinficeres med en mild sæbeopløsning. Hold øje med biddet nogle uger frem.

Kontakt din dyrlæge eller læge, hvis der kommer en rød plet omkring biddet, da der kan være risiko for smitte af infektionssygdommen borreliose.

Flåter sidder typisk i græsset eller i lavt buskads i skove, parker, legepladser, vådområder og haver. Der venter de på at springe på en passende vært. Det er især om sommeren, at der er masser af flåter. Flåter kan overføre sygdomme til mennesker og dyr, hvorfor det er særdeles vigtigt at fjerne dem hurtigst muligt.

 

 

 

 

44,95 kr.
  • Chrisco Flåttang / Tægetang er nem at anvende
  • Fjerner flåter nemt og effektivt
  • Kan anvendes både på hunde, katte og mennesker
  • Fyldestgørende brugsanvisning på emballagen.

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28