Chrisco LOP-A’ Loppekam

Lopper kan være svære at finde. Med en hvid loppekam kan du nemt se, om din hund har lopper. Regelmæssig brug af loppekammen giver en hurtig og sikker indikation af, om der er lopper til stede.

Loppekammen hjælper med at fjerne lus, lopper og andre parasitter uden kemi.

Brugsanvisning:

• Red dyrets pels grundigt igennem med den tætte side af LOP-A’ loppekammen. Loppernes foretrukne steder er over haleroden, i lysken, i armhulerne og på halsen. 

• For hvert strøg ses efter om der er loppeekskrementer på kammen. Er der små sorte flager, er det muligvis loppeekskrementer.

• Ved større kæledyr stilles dyret på et hvidt håndklæde eller lagen. Massér og ryst dyrets pels for at få de små flader til at falde ned på klædet.

• Læg de små flager på et stykke fugtet, hvidt køkkenrulle. Efter ca. ét minut vil de små sorte flager vise sig som rødlige pletter – hvis det er loppeekskrementer.

• Har dyret lopper, skal disse bekæmpes effektivt.

Lopper:

Lopper er små blodsugende insekter. Voksne lopper er 2-3 mm lange og brunsorte. De lopper, der volder flest problemer, er hovedsageligt kattelopper. Kattelopper lever både på hunde og katte. Mennesker kan blive bidt, men lopperne kan ikke formere sig, hvis de kun får menneskeblod. Lopper forekommer hele året rundt. Flest nye antal loppetilfælde forekommer i perioden juli-november.

Lopperne lægger æg efter at de har suget blod på hund eller kat og mens de stadig opholder sig i dyrets pels. Æggene falder straks ud af pelsen og havner, hvor dyret færdes. Æggene klækker i løbet af 2-3 dage i stuetemperatur. Loppelarverne er 2-4 mm lange og ligner små behårede orme. Larverne kravler væk fra lyset og gemmer sig i revner, gulvsprækker, tæpper m.v. Larverne lever af organisk materiale (snavs) og de voksne loppers blodholdige ekskrementer. Larverne vokser sig store og spinder sig ind i en kokon af silketråde for at forvandle sig først til pupper og senere til voksne lopper. Under gunstige forhold tager udvikling fra æg til voksen loppe 3 uger. Lopperne kan dog vente måneder før de kommer ud af kokonerne, hvis fx huset står tomt i længere tid. En voksen loppe lever i gennemsnit en uges tid, men kan leve 3-4 uger.

Brug denne hvide loppekam til hurtig og sikker indikation af og fjernelse af lus, lopper og andre parasitter uden kemi. Den er nem at anvende på din hund eller kat.

  • Hvid loppekam til hurtig og sikker indikation af og fjernelse af lus, lopper og andre parasitter uden kemi.
  • Nem at anvende.

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28